majd ha latjuk akkor mondunk rola velemenyt!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. október 13. - 11:28
Írta 2003. október 13. - 11:25
Na ok ROB, de itt nem arról van szó, hogy én mit akarok, mert a komlett stinkybe (04-es) marzo drop off van.
tehát ilyen oldalról kérném a véleményeket!
t
tehát ilyen oldalról kérném a véleményeket!
t
Írta 2003. október 13. - 11:18
nos GT Avalanche vázba semmiképpen nem való olyan villa, ami 130 mm-nél többet mozog. Tán még az is sok! Szóval a Psylo tûnik normális választásnak.
Az meg, hogy merev vázban van Boxxer: öcsém is nyomatja a PolarX-ben a Boxxert, de a geometria egészen más! (fejcsõszög, monoblokkmagasság, stb) És így még az ÉPPEN kezelhetõ tartományba tartozik a bicikli, de a kis villával mindenképpen jobb volt. Szóval attól, hogy merev vázban már láttál Boxxert, az nem jelenti azt, hogy a Te vázadba is jó lesz... :
más: sárhányó a gumi, a Marzo villákon sárVÉDÕ van És le lehet szerelni.
És még valami a végére: nem lehet olyan olcsó a DropOff, hogy ne a Boxxert válasszam helyette, mikor már 107.900 a Nellában... Merthát ugye az a fránya Bolt-On tengely :
Az meg, hogy merev vázban van Boxxer: öcsém is nyomatja a PolarX-ben a Boxxert, de a geometria egészen más! (fejcsõszög, monoblokkmagasság, stb) És így még az ÉPPEN kezelhetõ tartományba tartozik a bicikli, de a kis villával mindenképpen jobb volt. Szóval attól, hogy merev vázban már láttál Boxxert, az nem jelenti azt, hogy a Te vázadba is jó lesz... :
más: sárhányó a gumi, a Marzo villákon sárVÉDÕ van És le lehet szerelni.
És még valami a végére: nem lehet olyan olcsó a DropOff, hogy ne a Boxxert válasszam helyette, mikor már 107.900 a Nellában... Merthát ugye az a fránya Bolt-On tengely :
Írta 2003. október 13. - 09:04
Hello!
mit tudtok a 2004-es Stinkybe beszerelt OEM-es telóról?
az a neve neki hogy Marzo Drop off dupla vállas 155 mm uttal.
pro -kontra jobb e mint a boxxer race vagy rosszabb?
t
mit tudtok a 2004-es Stinkybe beszerelt OEM-es telóról?
az a neve neki hogy Marzo Drop off dupla vállas 155 mm uttal.
pro -kontra jobb e mint a boxxer race vagy rosszabb?
t
Írta 2003. október 13. - 07:59
GT-Rider:
szerintem az avalansba mindenképpen psylo, a kis Dorado egyéként 18-at mozog, hacsak nem az MRD-t akarod, de az 3800gr, de azt nevetséges lenne a Gt-be. De végsõ esetben a Race 150mm-en, de inkább psylo
szerintem az avalansba mindenképpen psylo, a kis Dorado egyéként 18-at mozog, hacsak nem az MRD-t akarod, de az 3800gr, de azt nevetséges lenne a Gt-be. De végsõ esetben a Race 150mm-en, de inkább psylo
Írta 2003. október 13. - 07:08
Írta 2003. október 13. - 04:25
telora tarcsafelfogato?
lehetseges ha olyan a telo ami bilincselheto...
ertelem szeruen ertendo!!!
aranka: tan 80mm
me nem lehetne leszedni a sarvedot/hanyot
miert akarsze gy sz.ros merev vazba bele rakni egy sokat mozgo igaz nem annyira magas telot?
tudom dzsiti meg tralala.
de azert...
lehetseges ha olyan a telo ami bilincselheto...
ertelem szeruen ertendo!!!
aranka: tan 80mm
me nem lehetne leszedni a sarvedot/hanyot
miert akarsze gy sz.ros merev vazba bele rakni egy sokat mozgo igaz nem annyira magas telot?
tudom dzsiti meg tralala.
de azert...
Írta 2003. október 12. - 20:59
sztem ha van penzed dorydora inkabb vegyel egy uj vazat meg egy telot...
es azert egy psylo megse annyi mint egy race..vagy az is 130?
es azert egy psylo megse annyi mint egy race..vagy az is 130?
Írta 2003. október 12. - 20:59
Stormnak igaza van! Elsõ szériás Napalmban volt, bírta volna sztem a brutál fejcsövével. De már egy másik (össztelós) vázban dolgozik!
Írta 2003. október 12. - 20:38
Írta 2003. október 12. - 20:28
Gt-Rider: 1.A Boxxer egy napalm st2-ben van és egy kis... különbség van egy avalanche és egy st2 között.
2. Ha mindenképpen hátra akarsz esni, vegyél doradot 470 000 forintért...
(Nem leugatásnak szántam... )
2. Ha mindenképpen hátra akarsz esni, vegyél doradot 470 000 forintért...
(Nem leugatásnak szántam... )
Írta 2003. október 12. - 19:15
Írta 2003. október 12. - 19:07
Szerintetek egy boxxer race-tõl kitörik a fejcsõ egy GT avalanche-ban?
Láttam,hogy a teló tesztjében egy merevbe van berakva,sõt,ha jól tudom benne is maradt ;D
Mert ha vennék egy psylo-t,ami jó DH-ra (segítsetek,mert tök so psylo van),akkor az majdnem annyi,mint a boxxer....
Másik kérdés:
Honnan tudom meg a fejcsõ átmérõjét?
2 féle szabvány van?
3.kérdés:
a manitou dorado( 20cm-et mozog),akkora ,mint egy mozo....tehát ha berakom egy merev bicóba a doradot,nem lesz megterhelve a fejcsõ?
Láttam,hogy a teló tesztjében egy merevbe van berakva,sõt,ha jól tudom benne is maradt ;D
Mert ha vennék egy psylo-t,ami jó DH-ra (segítsetek,mert tök so psylo van),akkor az majdnem annyi,mint a boxxer....
Másik kérdés:
Honnan tudom meg a fejcsõ átmérõjét?
2 féle szabvány van?
3.kérdés:
a manitou dorado( 20cm-et mozog),akkora ,mint egy mozo....tehát ha berakom egy merev bicóba a doradot,nem lesz megterhelve a fejcsõ?
Írta 2003. október 11. - 15:15
Egy Marzo attól igazi Marzo, hogy szürcsög benne az olaj . El sem tudnám nélküle képzelni a villámat. (Legalább hallom milyenek a terepviszonyok, hiszen érezni úgy sem érzem ;D)
Írta 2003. október 11. - 14:01
muhaha ;D jovoheten visszaszerzem a mozo-mat, es ra par napra mar az is szurcsogni fog a nyilt olajcsili-tol ;D hehehe ;D megnezzuk h uj szimeringgel meg nyilt olajjal hogy megy... mert a jelenlegi suntournal picit merevebb volt ;D
Írta 2003. október 11. - 11:08
De nézd meg a Marzo honlapján mennyi olaj kell bele, ott le van írva hogy a rider súlyához képest mennyi legyen! Úgy adják meg hogy a tetejétõl mérve x mm legyen az olajszint.
Egyébként nekem is szürcsög (MXC), engem sem zavar. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Nekem meredek emelkedõkön kiállva mikor pogózik akkor is tök jól szürcsög.
Egyébként nekem is szürcsög (MXC), engem sem zavar. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Nekem meredek emelkedõkön kiállva mikor pogózik akkor is tök jól szürcsög.
Írta 2003. október 11. - 09:54
nos...keresel valami lavort kimesz a kertbe es lecsavarod a kupakot...kiontod az olajat..1-2 deci van benne..vagy nemtom ;D
aztan utana fogod az uj olajat es azt beleontod..
nem vmi nagy szam..
aztan utana fogod az uj olajat es azt beleontod..
nem vmi nagy szam..
Írta 2003. október 11. - 09:53
AHA.De nem lehet ezt valahogy kiküszöbõlni?
Tehát ez nem baj :-\.OKKÉ megnyugodtam.
és az olajcserérõl mit tudsz?
Tehát ez nem baj :-\.OKKÉ megnyugodtam.
és az olajcserérõl mit tudsz?
Írta 2003. október 11. - 09:50
hat mert olaj van benne...legalabb tudod hogy telleg van..az enyim is szurcsog de en kifejezetten szeretem hogy szipog..laccik hogy el es mukodik ;D
edit:igaz nem DJIII de marzo 8)
edit:igaz nem DJIII de marzo 8)
Írta 2003. október 11. - 09:49
Hello.valaki nem tudná elmondani,leírni,hogy hogy kell egy 2003 -as Dirj Jumper 3 -asban olajat cserélni?És hogy mért van az,hogy amikor lenyomom akkó szürcsög,mindha szívószállal szívnák ki velóle az olajat?