hmm elnéztem a vanilla télleg rugós.
mondjuk azért messze nem közelíti meg a rugóstagjaik brutálságát, de azért elfogadnám.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. január 03. - 12:44

Írta 2004. január 03. - 12:36

Fox-ról még egy kicsit,
a Vanilla sorozat rugó/olajos, ezt szánják a kicsit durvulósabb egyéneknek (ezek szine fekete, és a Misinek is egy ilyen virít a bringájában)
a Float sorozat a levegõ/olajos, ez van cc-re szánva (szinük szürke...szürkés.......)
ezeken kívül van a Tallas és a TerraLogic sorozat, ezek is levegõ/olaj rendszerüek......és jó drágák :
bõvebbet itt: http://www.foxracingshox.com
és ha minden igaz idén a Fox villákat az X-faktor forgalmazza.
a Vanilla sorozat rugó/olajos, ezt szánják a kicsit durvulósabb egyéneknek (ezek szine fekete, és a Misinek is egy ilyen virít a bringájában)
a Float sorozat a levegõ/olajos, ez van cc-re szánva (szinük szürke...szürkés.......)
ezeken kívül van a Tallas és a TerraLogic sorozat, ezek is levegõ/olaj rendszerüek......és jó drágák :

bõvebbet itt: http://www.foxracingshox.com
és ha minden igaz idén a Fox villákat az X-faktor forgalmazza.
Írta 2004. január 03. - 12:25

hmm köszi, ennek a ganznak utánanézek, mert azért németoba nem szívesen mennék ki emiatt, de ha ez bejön aaz zsírostáska lenne. :-*
Írta 2004. január 02. - 22:56

Hali! GANZ felületnemesítõ részlege,utcára is dolgoznak vagy Németorsz.Motoros körökben is körülnézhetsz!háj!
ha új becsúszót akarok, akkor azt hol tehetem meg? van vmi üzlet, ahol vállalnak teflonos becs. szár gyártást, vagy marad az apro?
Írta 2004. január 02. - 22:44

háj!
ha új becsúszót akarok, akkor azt hol tehetem meg? van vmi üzlet, ahol vállalnak teflonos becs. szár gyártást, vagy marad az apro?
Írta 2004. január 02. - 21:56

kéremszépen, cc 
a gulyásmisi meg egy cc bajnok.... ;D hisz ott figyel a polarx-nek alcazott gepeben egy fox.... :-\
amugy meg 130korul kezdodnek, es EZER jok, csak magyarorszagon nehezen beszerezhetoek.....

a gulyásmisi meg egy cc bajnok.... ;D hisz ott figyel a polarx-nek alcazott gepeben egy fox.... :-\
amugy meg 130korul kezdodnek, es EZER jok, csak magyarorszagon nehezen beszerezhetoek.....
Írta 2004. január 02. - 21:54

Talán egy dolog van: ha nagyon nehéz vagy akkor sztem nem ideális,mivel csak az 1ik oldalt van levegõkamra,szal ilyen 80kg folott sztem már eléggé föl kell fújni.
Az enyém 2002-es 95kg vagyok és no problem,pedig kûdöm rendesen!
Hali!
Az enyém 2002-es 95kg vagyok és no problem,pedig kûdöm rendesen!
Írta 2004. január 02. - 21:30

szerintem hülyeséget mondtál!Szerintem jók a fox-ok csak drágák!Mennyibe kerülnek? ;D
Írta 2004. január 02. - 21:22

hát a foxok levegõsek, szvsz inkább cécé meg bekkántri szoval nem polarx fajzatok. ha hülyeséget mondtam szoljatok csak ;D
Írta 2004. január 02. - 20:26

sziasztok.
tudna valaki nekem valamit mondani a fox vanilla r, rl, rlc villákról? az rlc-n gondolkodom, de nem tudom, megéri-e a pénzét a másik 2-höz képest. 14,5-es polarX-be tenném bomber z1 helyett és egy kicsit ugrálnék is vele, de nem nagyon durván.
köszi,
robi
tudna valaki nekem valamit mondani a fox vanilla r, rl, rlc villákról? az rlc-n gondolkodom, de nem tudom, megéri-e a pénzét a másik 2-höz képest. 14,5-es polarX-be tenném bomber z1 helyett és egy kicsit ugrálnék is vele, de nem nagyon durván.

köszi,
robi
Írta 2004. január 02. - 17:20

vendég_rvilike_*
Írta 2004. január 01. - 18:12

Nekem tavalyi duke race van és csak ajánlani tudom.
Kibaszott jól mozog,merev,könnyû.Gyakorlatilag bárhogy be lehet állítani,mivel a negatív kamrát is tudod fújni.
Talán egy dolog van: ha nagyon nehéz vagy akkor sztem nem ideális,mivel csak az 1ik oldalt van levegõkamra,szal ilyen 80kg folott sztem már eléggé föl kell fújni.
Kibaszott jól mozog,merev,könnyû.Gyakorlatilag bárhogy be lehet állítani,mivel a negatív kamrát is tudod fújni.
Írta 2004. január 01. - 16:52

Lehet,hogy már kitárgyaltátok a Rock Shox Duke race-t, de valamit azért irjatok nekem róla!!! Tapasztalatok??
Írta 2004. január 01. - 00:45

lor, akire mindig lehet számitani 
Akkor már (azthiszem ;D) tudom mit kell zsírral kinálni, erre a célra mijent ajánlotok ???
(micsoda érdekfeszítõ kérdések ijenkor
)

Akkor már (azthiszem ;D) tudom mit kell zsírral kinálni, erre a célra mijent ajánlotok ???
(micsoda érdekfeszítõ kérdések ijenkor

Írta 2003. december 31. - 12:45

http://193.91.80.179/~lori/forum/1.jpg
http://193.91.80.179/~lori/forum/2.jpg
szimering rugo vegei.
csavarva ossze lehet oket nyomni
http://193.91.80.179/~lori/forum/2.jpg
szimering rugo vegei.
csavarva ossze lehet oket nyomni
Írta 2003. december 31. - 11:59

az mindkét szárvban rugo/eleméres ugye? Há kenni a becsúszószárakat kell, perselyeket, meg a gumi szimmeringet (és akkor a tied is köpni fogja a zsírt
najó viccet félretéve ezt alaposan zsírozd meg, mert ez gátolja meg, h a víz, meg a kula elérje a perselyeket, mert ha ez megtörténik akkor gyorsabban kopik a dolog.

Írta 2003. december 31. - 05:16

Nova;bocs,h másnak jobban hiszek,csak az importõrök mondták ma,h januártól,ezért gondolom,h januártól:D
Csak remélni tudom. Jobban fogom érezni magam, ha esetleg cseregaranciával nem kell hónapokig várnom, amíg behozzák.
Írta 2003. december 31. - 01:48

ööö szal mit is kenjek be végülis 
TL-es verzió sajna
Az imbusz szétszedés az már bõven megvan

TL-es verzió sajna

Az imbusz szétszedés az már bõven megvan

Írta 2003. december 31. - 01:44

milyen aerosád van?
szétszedés... szerintem azt amuanyag kupakot hagyd beken, mert csak szétbarmolod, meg ahogy észrevettem gyárilag van elég zsír azon a részen. telólábat meg ugye az alsó imbuszokkal szeded szét és már lehet is kenni a szimeringeket, meg a lábat. Amúgy ha nagyon ragaszkodsz a kupak leszedéshez, akkor vidd el szakszervizbe,(bergussonba pl van ilyen) ahol célszerszámmal leszedik neked, de mondom nem ér annyit..
szétszedés... szerintem azt amuanyag kupakot hagyd beken, mert csak szétbarmolod, meg ahogy észrevettem gyárilag van elég zsír azon a részen. telólábat meg ugye az alsó imbuszokkal szeded szét és már lehet is kenni a szimeringeket, meg a lábat. Amúgy ha nagyon ragaszkodsz a kupak leszedéshez, akkor vidd el szakszervizbe,(bergussonba pl van ilyen) ahol célszerszámmal leszedik neked, de mondom nem ér annyit..
Írta 2003. december 31. - 01:43

Szevasztok!
Van valakinek tapasztalata az
InSync Echo 735 típusú telóról?
A Hauser honlapján találtam rá, és igényesnek tûnk: 80mm út, 30-as becsúszók, levegõs csillapítás, 1400gr alatti tömeg.
Az árát nem tudom, de 45 körülit találtam külföldi lapon.
75 kiló vagyok, és XC versenyzésre használnám.
http://www.hauser.hu/sync/index.php
Bõvebb infó a legfelsõ sorban.
Van valakinek tapasztalata az
InSync Echo 735 típusú telóról?
A Hauser honlapján találtam rá, és igényesnek tûnk: 80mm út, 30-as becsúszók, levegõs csillapítás, 1400gr alatti tömeg.
Az árát nem tudom, de 45 körülit találtam külföldi lapon.
75 kiló vagyok, és XC versenyzésre használnám.
http://www.hauser.hu/sync/index.php
Bõvebb infó a legfelsõ sorban.