Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nekem az van. ramaty szegenyke, de hat ilyen az elet.
ad1. mar fel eve nem lehet kapni
ad2. nem is lesz - csak egy utodja
ad3. uj ara 35e volt, amikor arultak. az utodjarol thommey-tol erdeklodj, de 40e lesz, kb aprilis fele ha jol lattam itt korabban(mar irtak rola)
szal roviden az ns-t csak hasznaltan tudnad megvenni, am szinte senki sem ad el ilyet.... :-\
30e korul meg telleg csak a mozo/suntour/rst szekcio van... :-\

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háj
asszema suntour nak van north shore villája!szerintem az jó lenne Neked!!az talán 13cm mozog,de szerintem ez nem kizáró tényezõ!!és az ára is 30ekörül van!!nézz utána valameik bikemag ban!!vagy boltban!én még nem láttam élõben,de nem lehet szar!ha,kezdõ vagy(mondom én)akkor talán évekig kiszolgál!!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ha rám hallgastz az RSTt elfelejted, fõleg pici durvulásra.
vegyél inkább egy mozo r500at, ha pénzszûkében vagy, az szép erõs, mozog 10 centit, csak nem tûl szépen. vagy van most a HUGO bikeban egy olajfürdõs (???) mozo x3.7es, elég jol néz ki! jah és az ára is kb 37, mint a neve ;) vagy ha nagyon olcsót akarsz vedd meg az én r500am ;D ha érdekel irj privit

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Valaki légszives segítsen teleszkópot választani. Nagy valószínûséggel polarx vagy airborn vázba kéne. Szimplavállas jó lenne 10cm-es rugóút, az én 50 kilóm alatt is mozgatható legyen, terepre! Ja és én olyan max 30e Ft-t adnék érte. Mi a véleményetek az rst aerosa tl-rõl?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
oké a kéj!köszi,ha van valmi eredmény írok hátha valaki van még így!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
en se csereltem emg.. ::) szoval ezt nem tudom..sztem elmesz egy boltba es ott megmodnjak neked hogy miet rakj bele..vagy nezegeted itt a forumot es varsz hogy valaki segitsen..amugy sztem ebbe is hasonlo kell mint a manituba azaz 5, 7.5, 10
es ha egyik se megfelelo keverd ossze ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aha nagyon köszi!!!!!!
mien olajra?nem cseréltem még ijet,honnan tudom hogy a viszkozitása mien?MDC motorolajat ?Weldtite teleszkóp olaj?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
a 2000es junior nem sebessegerzekenyszelepes..csillapitast meg csak ugy tucc rajta "allitani" hogy surubbre vagy higabbra csereled az olajat benne... ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
megnézem neked az elasztomert 7fõn,mert mi forgalmazzuk:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Helló!
valamelyõtök tudna segíteni?
arrol van szó hogy van egy mg91 es teleszkópom amibe a rugó/elasztomer duo kezdi felmondani a szolgálatot.ebbe,ehelyett szeretnék valamit beletenni,akár ua ezt,csak újjat!valmi van ugye ami ezzel vsereszabatos?!

A 2000es Jrt.is sebesség érzékeny szelepes?valaki próbálta már a csillapítást szerelni benne?az egyém roosz hogy iszonyúan csillapított,"semit" nem számít ha állitom!vagy csak cseréljek olajot?miet?
Bocs a sok kérdésért!!
segítsetek!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
teleszkop vagy hidraulika olaj kell bele
ezek alltalaban szintetikusak ah jol tom.
sae 5 7.5 vagy esetleg 10
ezek kozul valemelyik jo lesz bele.
ez szokasos a manitukba

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Kérdés!
van egy kissé lestrapált AXEL telóm. Milyen olaj szükséges hozzá, hogy legyen visszacsillapítás növényi vagy ásvány?

Kössz!

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Én meg azt mondom vegyél inkább Matrix Airbone-t! ;)
Az is bõven elég lesz neked,és még több pénzed is marad alkatrészekre(váz kb.26 ruppó)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Úgy nézki haverral elmegyünk boltba azt ott veszek, mert õ ért hozzá. Szal egy polarx, mellé még nem tudom milyen villát. Ja és a régi bicót, meg a tesómét eladom akkor már 100e Ft-m van.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Khm...Azért azt se felejtsül el, hogy vannak még 1"-os telók, pl. az RST-nél is. Így maradhatna minden. De így szerintem sem érdemes. Használt, vagy új, de érdemesebb egyben megvenni. Merida Matts Sport (új) 300-500 van már 130-150 körül. De ott a Kelly's és a Caprine is. Ésatöbbi...

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Mustár srác, felejtsd el a duplavállast és az össztelót. Ha ugrálni akarsz amúgy sincs ezekre szükséged, és egy jó össztelós vázat nem nagyon kapsz meg 100k alatt. Egyébként is, amennyit a te össztelósnak nevezett bringád kimozoghatott hátul, annál szerintem egy merevfarú gép simán kényelmesebb. Célszerû inkább bringázni megtanulni ;) Szerintem felejtsd el a gazdaságos bringádat is, annyi mindent kellene benne kicserélned (már amit lehet egyáltalán), nem érné meg hosszútávon. Ahogy a többiek mondják keress egy használt bringát az apróban (PolarX tényleg jó választás lehet), vagy sétálj be egy boltba. Gyapi (Blue Cet) szokott tudni használt bringákat szerezni, és jó árai vannak. Na, most jól elmondtam ugyanazt amit a többiek, csak hogy érezd a fórum egyöntetû véleményét ;D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

(kerekek 50e, vaz 38e, telo 25e, kormany 8e, stucni + csapi 6e, hkar 12e, fekek 10e, ize..pedal 3e, nyeregcso es + midenn apro mozgo es nemmozgo alkatresz +10e)
ez nem 100.....

ja igen, bár én is azt mondtam, hogy 100 fölé lóg, mondjuk én a kerekekre csak ugy 30körül számoltam...

szerintem mustár ha még kérdésed van azzal kapcsolatban, hogy milyen bringát vegyél, azt már inkább az ilyen nevû topikban
("Milyen brinyót kéne vennem?")

na akkor most már tényleg ON

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
kerek 30 ;) vaz 30bol megvan, telo 30, bla bla...sztem 120-130bol egy alap gepet smian összedobsz hasznalt+uj cuccokbol...csak nezelodni kell es erdeklödni itt pl ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
eros ingerem van NEm szetoffolni a topikot, de...
(kerekek 50e, vaz 38e, telo 25e, kormany 8e, stucni + csapi 6e, hkar 12e, fekek 10e, ize..pedal 3e, nyeregcso es + midenn apro mozgo es nemmozgo alkatresz +10e)
ez nem 100.....

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
A váz festése hogy van? Te döntöd el mielõtt megveszed/rendeled, vagy te ragasztottad, vagy csak ilyen van, vagy csak ez az évjáratú ilyen?