elasztomer????? wát iz it?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. március 01. - 20:34

Írta 2004. március 01. - 20:34

hali
még mindig manitou six!!! ;D
ma megmértem és kb.:2250gr 20 centis cr-mo nyakkal
ja visszavittem, asszondták hogy annyit kotyog amennyit egy másik zsír új
ennek így kell lennie hogy má gyárilag is kotyogjon egy picit???????? ??? ??? ???
még mindig manitou six!!! ;D
ma megmértem és kb.:2250gr 20 centis cr-mo nyakkal
ja visszavittem, asszondták hogy annyit kotyog amennyit egy másik zsír új
ennek így kell lennie hogy má gyárilag is kotyogjon egy picit???????? ??? ??? ???
Írta 2004. március 01. - 20:32

Írta 2004. március 01. - 20:28

Brrr megvan a PolarX em
ilyen boldog még sohase voltam!
Adtak hozzá ingyé egy RS Judy TT(2004) tudtok rola vmi ?sztem igy 100m után amiben volt 3 lépcsõ is elég jó érzés.(mondjuk eddig merevvillám volt ahhoz képest :
) sztem 10cm kimozogja de nem biztos ja és asszem levegõs???

Adtak hozzá ingyé egy RS Judy TT(2004) tudtok rola vmi ?sztem igy 100m után amiben volt 3 lépcsõ is elég jó érzés.(mondjuk eddig merevvillám volt ahhoz képest :

Írta 2004. március 01. - 18:06

Írta 2004. március 01. - 17:36

Ha neked mar Shermanod van, akkor mostantol te fogod lokni az infot, nem neked kene kerdezned..
;D

Írta 2004. március 01. - 17:28

Sziasztok!
itt van megint a szokásos körkérdésem: ;D
sherman breakout 2003-as.
esetleg valakinek tapasztalata?
gyenge 1,5 hét után kicseréltam a HT bulldogot HT jennyre és ebbe ez van.
csak azért nehogy valaki azt írja 1 hete még a black elite után kajtattam..... ;D
t
itt van megint a szokásos körkérdésem: ;D
sherman breakout 2003-as.
esetleg valakinek tapasztalata?
gyenge 1,5 hét után kicseréltam a HT bulldogot HT jennyre és ebbe ez van.
csak azért nehogy valaki azt írja 1 hete még a black elite után kajtattam..... ;D
t
Írta 2004. március 01. - 16:43

Ger
A pilot szerintem egy az egyben a régi judy széria nem? Ua láb, becsúszó.
amit 100 mm-el lehet csinálni, azt bírni fogja (gondolom a dirtjump kimarad). Nekem nagyon jó tapasztalatom volt a régi judy-val.
A pilot szerintem egy az egyben a régi judy széria nem? Ua láb, becsúszó.
amit 100 mm-el lehet csinálni, azt bírni fogja (gondolom a dirtjump kimarad). Nekem nagyon jó tapasztalatom volt a régi judy-val.
Írta 2004. március 01. - 14:40

mérdd le, mekkora most a negativ rugó.
a hagyományos marzo negativ rugó 19 mm. ha a tied most mondjuk 19+20 mm (azaz 39 mm) akkor úgy oldották meg a butítást, hogy több negativ rugó, kevesebb sima rugó.
ekkor egyszerû a teendõ: negativ kicserél 19 mm-eresre, másik kicserél nagyra, és kész is.
ha nem, azaz a negativ rugó itt is csak 19 mm, akkor a nyomórúd alá is tenni kell valamit, amellett, hogy nagyobb rugót teszel bele.
a hagyományos marzo negativ rugó 19 mm. ha a tied most mondjuk 19+20 mm (azaz 39 mm) akkor úgy oldották meg a butítást, hogy több negativ rugó, kevesebb sima rugó.
ekkor egyszerû a teendõ: negativ kicserél 19 mm-eresre, másik kicserél nagyra, és kész is.
ha nem, azaz a negativ rugó itt is csak 19 mm, akkor a nyomórúd alá is tenni kell valamit, amellett, hogy nagyobb rugót teszel bele.
Írta 2004. március 01. - 14:25

vadkan
a Z1 fr az 130mm nemertem mit akarsz kihuzni..??
Hat ez az Bomb en is azt hittem, amikor megrendeltem (pricepointon) de beszoptam, mert kulon kellet volna kerni. Aztan azt hittem eleg lesz a 110 mm nekem, hat nem,kene az a plusz 2 centi, csak cippim meg nincs, hogy en most Olaszbol rendeljek 1et... sucks man!
Szoval ezert gondolkodom alternativ megoldasokban... de elbaszni meg nem akarom, hogy 130mm ,de nem mozog rendesen....
Koszi a valaszokat Lcs, Lor!
..es mondjuk eredeti negativrugo alulra, es 1 masik negativrugo felulre??? vagy csak negativrugot veszek a boltban es beszereltetem???? vagy az mar nagyon nagy ganyolas?? kosz!
vad
Írta 2004. március 01. - 14:03

igen, sajnos senki nem olvassa el. pedig kellene.....
egypáran itt, khmmm.... nem a kvalitásaikról híresek, ahogy az ábra mutatja. és ha törlök valamit, meg van sértõdve (személyesen sértettem meg!). szóval szuksz.
ger: ha nembaszogatod akarod tekergetni a csillapítást, akkor jó lesz. (a pilot c egy fix csillapítású villa, ha nem tetszik a gyári beállítás, csak olajcserével tudsz állítani rajta, de valljuk meg, az, hogy nem jó a gyári beállítás, az azért elég ritka ilyen felhasználói terület mellett) - nehogy nekem most valaki jöjjön a versenysporttal!!
nem a legmasszívabb, de ennyiért nem várhat többet az emberfia. aszfaltos, enyhe terepes túrákat tökéletesen fog teljesíteni veled!
egypáran itt, khmmm.... nem a kvalitásaikról híresek, ahogy az ábra mutatja. és ha törlök valamit, meg van sértõdve (személyesen sértettem meg!). szóval szuksz.
ger: ha nem
nem a legmasszívabb, de ennyiért nem várhat többet az emberfia. aszfaltos, enyhe terepes túrákat tökéletesen fog teljesíteni veled!
Írta 2004. március 01. - 08:56

Csá srácok!
Ha nekem van úgy 25-30e Ft-om egy telóra és DHzni szeretnék alap szinten! Szal János-hegy meg ilyenek! max. 1m-es letörések, stb... Akkor milyen telót ajánltok? Szeretnék olajosat! Érdemes ennyiért oljaost venni?
Mindenképpen érdemes olajosat venni, csak használat elött törölgesd le, nehogy koszos legyen a rucid.

Írta 2004. február 29. - 20:43

hát volt itt egy srác, trek fuel 80al, õ egy dirt jumper 1 et használt zuzósabb ccre, hasonló súlyban mint Te. szoval szerintem neked 2 kiló még simán ok, túrára bárkinek. ha jól bánsz vele, akkor sokáig jó lehet.
Írta 2004. február 29. - 20:38

Tudtommal a teló valahol 1.8 és 2 kg között van, ami nem is baj, figyelembe véve szerény súlyomat... ;D
Írta 2004. február 29. - 20:32

milyen sullyal rendelkezik a telo kb?
ha olyan 1.7kg korul van akkor cc/tura felhasznlasra nem lesz baj vele.
es teloutilag sincs nagyon szukseg tobbre, mint 80-100mm
az a 80 eleg merev farhoz.
ha olyan 1.7kg korul van akkor cc/tura felhasznlasra nem lesz baj vele.
es teloutilag sincs nagyon szukseg tobbre, mint 80-100mm
az a 80 eleg merev farhoz.
Írta 2004. február 29. - 20:08

hmm, nem ismerem az általad említett vázadat, de ha a heades és 1 1/8os a fejcsöve, akkor mûködni fog. 33 ezret bõven megér, jó kis villa, amire neked kell, teljesen megfelelõ.
Írta 2004. február 29. - 19:51

Gyerekek légyszi segítsetek! Egy tudatlan vénember kéri segítségetek - 29 éves 188 cm magas gyenge 93 kg testtömeggel. Láttam olvastam valahol, hogy a 03as RS Pilot c most elvileg akciós, valami 33 e magyar királyi forintokért... Kérdés csak az, hogy megéri-e megvenni egyáltalán ??? Tudtommal 80mm út, olay csillapítás, nem túl rettentõ súllyal párosítva, de még a büdös életbe nem volt telóm! Amúgy 20" os Barracuda acél Air2 vázzal tekerek, a saját acél villájával, szép is yoo is, de csak kellene egy teló, habár egyáltalán nem durvulok, ugratok, inkább túra, kirándulás lenne a megcélzott terület... Köszi: ger
Írta 2004. február 29. - 19:05

Írta 2004. február 29. - 18:59

na ja ;D
specialized bikeokon?Azt hol láttad? :
Createredbe teszed s1ru2? ;D
specialized bikeokon?Azt hol láttad? :

Createredbe teszed s1ru2? ;D
Írta 2004. február 29. - 18:57

Hirtelen meg fog nõni a kerékpáros halálesetek száma... 
Ja egyébként mi rossz az X5.5-ben? Duplavállas, és merev vázba akarod tenni. Habár ízlések és pofonok. :-X

Ja egyébként mi rossz az X5.5-ben? Duplavállas, és merev vázba akarod tenni. Habár ízlések és pofonok. :-X