Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. March 29. - 21:44

a 2001-es psylokban is van rugóútállítás,csak nem u turn.ehhez a fajtához le kell szedni a kupakot és egy baromi hosszú csavarhúzóval tekergetni egy csavart,ami tul. képpen a nyomórudat hosszabbítja ill.röviditi.
Posted 2004. March 29. - 21:18

A 2001 es Psylon is van ilyen elvileg csak Lock Out meg U-turn nincs. De ez mennyiben jó???? na mind1 most már tudom mit jelent . köszi
Posted 2004. March 29. - 21:14

pure:
az egy zárt rendszer de nem patronos kivitelû tiszta rendszer mely összenyomódásnál és kirugózásnál is csillapít.Blokkolható(lock out)akár kormányról mûködtetve is!
biker katalógus RULEZZ ;D
az egy zárt rendszer de nem patronos kivitelû tiszta rendszer mely összenyomódásnál és kirugózásnál is csillapít.Blokkolható(lock out)akár kormányról mûködtetve is!
biker katalógus RULEZZ ;D
Posted 2004. March 29. - 20:54

Posted 2004. March 29. - 19:05

Hellósztok!
Nyár elején vettem a biciklimet, amiben egy RST Omega T4-es volt, ettõl még tavaly Augusztusban megváltam, és helyette vettem egy skareb Comp tellót, ami tök jól bevált.
Tehát aki cc-zésnek adja a fejét, annak bátran ajánlom nekem szuper jól bevált.
Nyár elején vettem a biciklimet, amiben egy RST Omega T4-es volt, ettõl még tavaly Augusztusban megváltam, és helyette vettem egy skareb Comp tellót, ami tök jól bevált.
Tehát aki cc-zésnek adja a fejét, annak bátran ajánlom nekem szuper jól bevált.
Posted 2004. March 29. - 18:49

Ha 90 kilos az ember akor detto MOZO a judy nem is tudom meddig bírna a 90 kilót kb 1 ugratóig ;D
Nem de hogyha nem sikerül eladnom akkor apám megkapja.
Ja de már majdnem eladtam erre ma közölte a gyerek hogy a szürke vázához nem jó a piros teló!!!(hülye állat) Helyette vett egy fekete Logan 650 est ami mozog kb 2 cm se de azt is darabosan és már újkorában recseg meg az 1 centi becsúszók már külön finomak. De gondolom már láttatok Logan telót??(Auchan Cora Tesco itt van dögivel!! ;D)
Nem de hogyha nem sikerül eladnom akkor apám megkapja.
Ja de már majdnem eladtam erre ma közölte a gyerek hogy a szürke vázához nem jó a piros teló!!!(hülye állat) Helyette vett egy fekete Logan 650 est ami mozog kb 2 cm se de azt is darabosan és már újkorában recseg meg az 1 centi becsúszók már külön finomak. De gondolom már láttatok Logan telót??(Auchan Cora Tesco itt van dögivel!! ;D)
Posted 2004. March 29. - 18:43

nem, nem ha hardcore freerideolni akar..
a judy TT egy hobby CC, tura villa, annyi köze van a durvuláshoz mint nekem a felfelé tekeréshez. SEMMI.
szoval egyontetuen mozo. elhiszem hogy el akarod adni a villat s1ru2 de ne igy. raadasul ha jol tom dzsotty is 90 kilo korul van szal nagydarab, tehat jolesz az az izmos villa alá
a judy TT egy hobby CC, tura villa, annyi köze van a durvuláshoz mint nekem a felfelé tekeréshez. SEMMI.
szoval egyontetuen mozo. elhiszem hogy el akarod adni a villat s1ru2 de ne igy. raadasul ha jol tom dzsotty is 90 kilo korul van szal nagydarab, tehat jolesz az az izmos villa alá

Posted 2004. March 29. - 18:28

Sztem R500!! Ha jól betucskolod szilikonzsírral belül akkor fasza lesz nagggyon!!! Igaz, hogy nincs benne csillapítás, dehát ez van. A Judy-ban van, de én arra nem bíznám az életem. ;D Az R500 egy igazi MOZO. Csúnya, otromba, izmos, nehéz.
Posted 2004. March 29. - 17:32

HI!
lenne 1 kérdésem +int!
szerintetek melyik a jobb teló???
MoZo R500 (2003) vagy RS judyTT (2003)
FR-hez kéne...
lenne 1 kérdésem +int!

szerintetek melyik a jobb teló???
MoZo R500 (2003) vagy RS judyTT (2003)
FR-hez kéne...
Posted 2004. March 29. - 11:17

Posted 2004. March 29. - 11:07

Posted 2004. March 29. - 11:06

Posted 2004. March 29. - 11:04

Posted 2004. March 29. - 10:59

jaj ugy meg nyugodtam hirtelen!
koszike rob, hoyg megerkeztel.
es ismet egy jo kis kerdes
psylo telok becsuszojanak atmeroje kellen
es a becsuszok tengelytavolsaga
ha megkerhetnem ne szemre cellozzatok be.
tehat nem ugy erdekel a dolog, hoyg a felnim 22mm szeles ahhoz kepest egy gyufasdobozni tavolsag van a becsuszoig.
elore is koszike.
gondolom tullio es sima kozott nincs kulonbseg.
koszike rob, hoyg megerkeztel.
es ismet egy jo kis kerdes
psylo telok becsuszojanak atmeroje kellen
es a becsuszok tengelytavolsaga
ha megkerhetnem ne szemre cellozzatok be.
tehat nem ugy erdekel a dolog, hoyg a felnim 22mm szeles ahhoz kepest egy gyufasdobozni tavolsag van a becsuszoig.
elore is koszike.
gondolom tullio es sima kozott nincs kulonbseg.
Posted 2004. March 29. - 09:52

igazából moderátor vagyok, és nem lesz még egy ilyen.
debil kérdésekkel ne gyertek ide légyszi.
akinek nem tetszik a rendszer, annak üzenem, hogy kedvenc középiskolai matematikatanáromat idézzem: "nem kötelezõ ide járni", és fõleg nem hozzászólni. csak az általános iskola volt kötelezõ..... ennyi.
s1ru2 és haverok: amit a boltban is meg tudsz kérdezni vagy apádtól is, azt ne itt tedd meg. és mielõtt kérdezel, egy kicsit gondolkozzál is, okés? tudom, hogy nehezedre esik, meg minden, de nem árt néha.
és mostmár, hogy mindent tudunk, a salakot kiszedtem.
az érintettektõl akik hozzászóltak, de értelmeset, azoktól meg elnézést kérek a tisztítás miatt.
debil kérdésekkel ne gyertek ide légyszi.
akinek nem tetszik a rendszer, annak üzenem, hogy kedvenc középiskolai matematikatanáromat idézzem: "nem kötelezõ ide járni", és fõleg nem hozzászólni. csak az általános iskola volt kötelezõ..... ennyi.
s1ru2 és haverok: amit a boltban is meg tudsz kérdezni vagy apádtól is, azt ne itt tedd meg. és mielõtt kérdezel, egy kicsit gondolkozzál is, okés? tudom, hogy nehezedre esik, meg minden, de nem árt néha.
és mostmár, hogy mindent tudunk, a salakot kiszedtem.
az érintettektõl akik hozzászóltak, de értelmeset, azoktól meg elnézést kérek a tisztítás miatt.
Posted 2004. March 29. - 03:24

igazabol(1) le lehet ugy is festeni ha benne van minden cumo.
csak ugy nem lehet egetni a dolgot.
igazabol(2) donsd el mi szamit jobban, hoyg van egy hasznalhato brinyod egy jo kis teloval vegre, es nem vmi f.o.s.-sal. vagy pedig fizetsz egy emberkenek aki utal dolgozni es csak a lovet szereti begyujteni.
IGAZABOL ha modi lennek ugy kivagnam innen az utolso par oldalt mint a taknyot. (meg onnan is ahol hasonlo okossagokat osztanak)
meg ha lenne ra lehetosegem esetleg meg azokat is akik inditottak ezeket a hulyesegeket.
nem tudom ledonteni, hogy ezen idiotaknak koszonheto a par napja rajtam levo faradtsag es lenyomotsag vagy az csak ugy van.
es emiatt nezem olyan kritikusan ezeket a tevekenysegeket.
csak ugy nem lehet egetni a dolgot.
igazabol(2) donsd el mi szamit jobban, hoyg van egy hasznalhato brinyod egy jo kis teloval vegre, es nem vmi f.o.s.-sal. vagy pedig fizetsz egy emberkenek aki utal dolgozni es csak a lovet szereti begyujteni.
IGAZABOL ha modi lennek ugy kivagnam innen az utolso par oldalt mint a taknyot. (meg onnan is ahol hasonlo okossagokat osztanak)
meg ha lenne ra lehetosegem esetleg meg azokat is akik inditottak ezeket a hulyesegeket.
nem tudom ledonteni, hogy ezen idiotaknak koszonheto a par napja rajtam levo faradtsag es lenyomotsag vagy az csak ugy van.
es emiatt nezem olyan kritikusan ezeket a tevekenysegeket.
Posted 2004. March 29. - 00:35

aha, csak mondjuk a csillapítás is szét lett kapva a legapróbb darabokra...
ja, és fére ne érts, egy szóval nem mondtam, hogy a u-turn-el bármi probléma is lenne
ja, és fére ne érts, egy szóval nem mondtam, hogy a u-turn-el bármi probléma is lenne

Posted 2004. March 29. - 00:10

haverom most kapott szét psylo u-turn-t, hát van abban azért elég lego-elem ahhoz, hogy ne unatkozzon az ember
Hat nemtom... az U-Turn pont egy nagyon egyszeru rendszer, kb. 5 perc alatt szetkaptuk darabokra es osszeraktuk. Havernak kiszedtuk a rugostopot, azert kellett szetszedni. Nem egy nagy dolog. Tok egyszeru es nagyon jol mukodo rendszer.
Posted 2004. March 29. - 00:07

Psylot szetkapni? egyszeru.
Kitekered alul a jobb oldali csavart felig, majd kicsit megutod a csavart, hogy kinyomja a nyomorudat a labbol. ha bejjebment, megint kijebb tekered a csavart, es igy tovabb amig be nem esik teljesen. Fejjel lefele csinald, es akkor nem fog kozben kifojni az olaj. Ha kint van a csavar, akkor forditsd vissza a villat, es folyasd ki az olajat egy talkaba vagy barmibe. Ha kifolyt az olaj, akkor a masik labban is eljatszod ezt a csavarral, hogy utogeted. A rugo oldali labban nincs olaj, ezert csak siman kiveszed a csavar es kesz is. Le is tudod huzni a labat a becsuszokrol. Es lenyegeben mar kesz is.
Folfele is kiszedheted az olajat, de akkor a felso kupakot ovatosan tekerd, mert az lehet hogy muanyag, es ne tekerd vissza csak ha osszeszereled megint a villat.
Ez amugy leginkabb a 2002-es Psylo XC-re vonatkozott, mert ha jol emlekszem neked ilyen van.
Mas evjarat, es mas modell eseten kicsit valtozik a dolog.
Kitekered alul a jobb oldali csavart felig, majd kicsit megutod a csavart, hogy kinyomja a nyomorudat a labbol. ha bejjebment, megint kijebb tekered a csavart, es igy tovabb amig be nem esik teljesen. Fejjel lefele csinald, es akkor nem fog kozben kifojni az olaj. Ha kint van a csavar, akkor forditsd vissza a villat, es folyasd ki az olajat egy talkaba vagy barmibe. Ha kifolyt az olaj, akkor a masik labban is eljatszod ezt a csavarral, hogy utogeted. A rugo oldali labban nincs olaj, ezert csak siman kiveszed a csavar es kesz is. Le is tudod huzni a labat a becsuszokrol. Es lenyegeben mar kesz is.
Folfele is kiszedheted az olajat, de akkor a felso kupakot ovatosan tekerd, mert az lehet hogy muanyag, es ne tekerd vissza csak ha osszeszereled megint a villat.
Ez amugy leginkabb a 2002-es Psylo XC-re vonatkozott, mert ha jol emlekszem neked ilyen van.
Mas evjarat, es mas modell eseten kicsit valtozik a dolog.