Yes sir!!!
Roger that!!!
Affermative!!
;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. április 01. - 18:50

Írta 2004. április 01. - 18:21

Írta 2004. április 01. - 17:30

ember, egy kib*szott számítógép elõtt ülsz, amin van internet is.
használjad már ki a lehetõségeit!
enyimen nincs internet :'( :'( ;D
hejj s1ru2, ha egyszer el tudtal menni a boltba hogy megnezegesd a villakat, akkor most is itt az alkalom.
es amint azt rob is megmondta, ha ottvan a zsebedbe a penz, fogod magad es kerdezel. mert ha majd eladtad..akkor allanodan csak a kerdezoskodes lesz hogy mit vegyel. elkezdesz gyujteni es nagyjabol lehet tudni mennyibol lehet venni egy jobb villat. na ha megvan a nagyjabol annyi penzed jossz es kerdezel.
vagy www.google.co.hu beirod mire vagy kivancsi, megnezed szepen mi mire valo. ennyi.
vilagos?

Írta 2004. április 01. - 17:26

Na most az van hogy eladom azokat a dolgokat amik nem kellenek. És veszek 1 normálisat ami több évig jó!!
Ja és három hete folyamatosan biciklizek idõtõl függetlenül.
Ja és három hete folyamatosan biciklizek idõtõl függetlenül.
Írta 2004. április 01. - 17:16

s1ru2!
3 napja van biciklid, de már az 5. teleszkópot akarod venni!
nevetséges!
szerintem biciklizned is kéne, nem csak venni minden szart....
3 napja van biciklid, de már az 5. teleszkópot akarod venni!
nevetséges!
szerintem biciklizned is kéne, nem csak venni minden szart....
Írta 2004. április 01. - 16:58

Ha sikerül eladnom a cuccokat akkor kb 70em lessz.
uupsz most olvastam végig a leveled . bocsi majd megkérdezem késõbb ha már eladtam a cuccokat
uupsz most olvastam végig a leveled . bocsi majd megkérdezem késõbb ha már eladtam a cuccokat

Írta 2004. április 01. - 16:52

Írta 2004. április 01. - 16:43

a black sport arabol? az megkozelitoleg nincs 70e
vagy az elite?
az meg tobb mint 120 e...
legalabb 1 arkategirat mondj! :-X
MENNYI PENZED VAN?!
egyet megmondok: cc villát erre N.E.M. utána jöhet az h mi is kell.....
vagy az elite?
az meg tobb mint 120 e...
legalabb 1 arkategirat mondj! :-X
MENNYI PENZED VAN?!
egyet megmondok: cc villát erre N.E.M. utána jöhet az h mi is kell.....
Írta 2004. április 01. - 16:27

A ride bike honlapja kb 20évvel ezelõtt lett frissítve!!! múltkor elmentem Ride BIke ba és teljesen más árak vannak a boltban feltûntetve. Errõl ennyit.
Jó elnézést kérek!!! Akkor te ennyi pénzbõl milyen villát vennél az imént említett felhasználási körnek megfelelõen???
Jó elnézést kérek!!! Akkor te ennyi pénzbõl milyen villát vennél az imént említett felhasználási körnek megfelelõen???
Írta 2004. április 01. - 16:22

egyszerûbb itt debilségeket kérdezni, mint magának utánanézni.
Írta 2004. április 01. - 16:18

viszont én azt nemértem, h ezer ember jon ide, felsorol 3 cc villát, és megkérdi melyik jó dh-ra.
vagy fordítva, megkérdi h a monster jo e cc-re..
ezt komolyan gondolják?
sirus: megnezted a kroszkántri.hu-t es az ott felsorolt villakat, es kedvet kaptal hozza? vagy mi.....
ennyi pénzböl RENDES villat kapsz(nem cc-t, ugyertem, hanem ugribugrit.) dj3. használtan 60-65e ujonnan 87e, kb a black fele..... de te tudod, csak ne riaszdd majd feleslegesen a mentoket, halj meg szépen csendben.. hegyre ugyse mennek be hozzad osszekaparni...
120e az elite.
www.ridebike.hu
www.bigbike.hu
www.anyamkinjakerekparbolt.hu
nezd meg a linkelot, EZER bolt honlapja fel van sorolva....
vagy fordítva, megkérdi h a monster jo e cc-re..
ezt komolyan gondolják?
sirus: megnezted a kroszkántri.hu-t es az ott felsorolt villakat, es kedvet kaptal hozza? vagy mi.....
ennyi pénzböl RENDES villat kapsz(nem cc-t, ugyertem, hanem ugribugrit.) dj3. használtan 60-65e ujonnan 87e, kb a black fele..... de te tudod, csak ne riaszdd majd feleslegesen a mentoket, halj meg szépen csendben.. hegyre ugyse mennek be hozzad osszekaparni...
120e az elite.
www.ridebike.hu
www.bigbike.hu
www.anyamkinjakerekparbolt.hu
nezd meg a linkelot, EZER bolt honlapja fel van sorolva....
Írta 2004. április 01. - 16:15

mielõtt a további kérdezõsködésbe belefutnánk:
tisztázzuk, mennyi pénzed van rá.
(azt a lehetõséget hagyjuk ki, hogy majd ha anyu megadja a zsebpénzem, én meg eladtam a mostani teleszkópomat)
szóval mennyi kp a zsebedben most?
tisztázzuk, mennyi pénzed van rá.
(azt a lehetõséget hagyjuk ki, hogy majd ha anyu megadja a zsebpénzem, én meg eladtam a mostani teleszkópomat)
szóval mennyi kp a zsebedben most?
Írta 2004. április 01. - 16:13

Elvileg lehet!! Black Elite mennyivel drágább a sport nál??
mert a honlapokat nem frissítik rendesen. Szóval ha vki esetleg tud mondani konkrét árat is azt nagyon megköszönném.
mert a honlapokat nem frissítik rendesen. Szóval ha vki esetleg tud mondani konkrét árat is azt nagyon megköszönném.
Írta 2004. április 01. - 16:06

Írta 2004. április 01. - 16:04

Sztem tökmindegy, hogy mit irok, deazért leirom, hogy a Black. márcsak a 30as becsúszója miatt is. a Pilot, meg az Axel eléggé hurkesz cc-tura villa, bár a black se déhá, de talán az a masszoivabb hármojuk közül. Amugy a black sport az OEM cucc, lehet egyáltalán külön kapni?
Írta 2004. április 01. - 15:59

Ezek közül a telók közül melyik bírja legjobban a kiképzést. (Street, hegyi állatkodás).
esetleg Manitou Axel Elite (2004)
Manitou Black Sport (2003)
vagy Rock Shox Pilot XC (2004)
Nagyon köszönöm!
esetleg Manitou Axel Elite (2004)
Manitou Black Sport (2003)
vagy Rock Shox Pilot XC (2004)
Nagyon köszönöm!
Írta 2004. április 01. - 15:52

dzsotty: használtan kb egy huszast ér, ha nincs lezúzva, és még nem kottyan.
újonnan max. 30 e.
újonnan max. 30 e.
Írta 2004. április 01. - 15:21

Hali!
Használ vki 2003-as vagy 2004-es DJ3-t innen? Mert érdekes kérdésem lenne mert nekem egy kicsit furcsa hangot ad és nem tudom hogy ez jól van-e így mert már más oldalakon láttam hogy írtak errõl és nekem is így van szal írjatok!
Használ vki 2003-as vagy 2004-es DJ3-t innen? Mert érdekes kérdésem lenne mert nekem egy kicsit furcsa hangot ad és nem tudom hogy ez jól van-e így mert már más oldalakon láttam hogy írtak errõl és nekem is így van szal írjatok!
Írta 2004. április 01. - 14:27

Írta 2004. április 01. - 14:18

sziasztok!
nem tudja valaki hogy mennyit érhet használtan 1 jó állapotú manitou spider-R teleszkóp???
asszem bótba 56000Ft
jah és tudna mondani valaki valamilyen linket ahol van ilyen telórol kép???
nem tudja valaki hogy mennyit érhet használtan 1 jó állapotú manitou spider-R teleszkóp???
asszem bótba 56000Ft

jah és tudna mondani valaki valamilyen linket ahol van ilyen telórol kép???