Norbert: Probikeban kapsz.
SEGÍTSETEK:
ha a 2004-es Judy SL U turn rugóútállító mûanyag buzerátor elreped (ezért ugye nem lehet állítani, csak ha leveszem, akkor fogóval)
mindez 2 hónap után...
ez ugye garanciális hiba?
rendeltetésszerû használat.
t
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. április 07. - 14:09

vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 07. - 12:56

Ok! Csak megjegyeztem amit gondolok!
Ki hozza be az országba a lizardot, mert elég hanyag!Sehol nincs egész pesten,na megyek hátha találok valami eldugott fészekben egyett.
Ki hozza be az országba a lizardot, mert elég hanyag!Sehol nincs egész pesten,na megyek hátha találok valami eldugott fészekben egyett.

Írta 2004. április 07. - 12:49

azért minden második oldalon ordítok, mert elõtte 4 oldalt már kiszedtem...... (az hiányzik, ha ott lenne, akkor csak 5 oldalanként ordítoznék.)
szóval: azért nem zártam már ezer éve be ezt a témát, mert vannak ilyen és hasonló értelmes kérdések, és minek büntetni azt, aki tapasztalatlan, amiatt, aki debil. mert ugye mindkettõ kérdez, de nem mindegy, hogy mit, és mennyit. remélem ebben egyet értünk.....
szóval: azért nem zártam már ezer éve be ezt a témát, mert vannak ilyen és hasonló értelmes kérdések, és minek büntetni azt, aki tapasztalatlan, amiatt, aki debil. mert ugye mindkettõ kérdez, de nem mindegy, hogy mit, és mennyit. remélem ebben egyet értünk.....
vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 07. - 12:43

OFF!....BOCS ROB HOGY BELESZÓLOK,DE:
ok, hogy 1-2 tizenéves elég hülyéket kérdez,de nem kell rá figyelni.Én is akkor olvasom a topicot ha valami okosat szeretnék megtudni(lsd:védô taghoz),de ha minden második oldalon a te orditozásod kell olvasnom(+ a szóhasználat) valszeg nem jövök és meglesz a véleményem errôl az eddig igen jó fórumról....ON
ok, hogy 1-2 tizenéves elég hülyéket kérdez,de nem kell rá figyelni.Én is akkor olvasom a topicot ha valami okosat szeretnék megtudni(lsd:védô taghoz),de ha minden második oldalon a te orditozásod kell olvasnom(+ a szóhasználat) valszeg nem jövök és meglesz a véleményem errôl az eddig igen jó fórumról....ON
Írta 2004. április 07. - 12:35

még valami: lehet megsértõdni. nem érdekel.
higyjétek el, senki, mondom SENKI nem fog itt hiányozni, ha nem jön többet.
remélem értve voltam.
más: ismerjük? RS Pike and Reba 2005
higyjétek el, senki, mondom SENKI nem fog itt hiányozni, ha nem jön többet.
remélem értve voltam.
más: ismerjük? RS Pike and Reba 2005
Írta 2004. április 07. - 12:33

nos.
azt hiszem türelmes voltam, de: ez nem tarthat örökké.
thommey-nak igaza volt. minden szavával.
egy tetves marzo rugó soha nem 20.000 forint. még a monsterba sem, mert az egyik haverom vett. ahogy lóri irta, 5800 forint volt a pár. no comment.
FIGYELEM! : mielõtt olyan kérdést tennétek fel, amire szerény véleményetek szerint a bikemag újság hirdetései, vagy bármely bolt eladója képes válaszolni, akkor ne itt kérdezzétek meg.
fõleg azt ne, hogy egy xy alkatrész mennyibe kerül.
úgyis minden boltban más ára van. akkor mi a f*szomnak kérdezed meg?
halgassál inkább
rugókovács: basszus, annyi eszed sincs, hogy egy tetves aranyoldalakat elõbányássz? de gyapi is csuklóból mondja a címeket.
szóval tizenévesek és agyilag rokkantak: ezerszer megmondtam, de legközelebb tényleg megteszem - ha nem megyünk értelmes mederbe, lock topic lesz.
nem kell az "én most mit csináltam?" dumák. ha nem tudod, az még nagyobb baj......
menjetek inkább biciklizni. jó idõ van.
azt hiszem türelmes voltam, de: ez nem tarthat örökké.
thommey-nak igaza volt. minden szavával.
egy tetves marzo rugó soha nem 20.000 forint. még a monsterba sem, mert az egyik haverom vett. ahogy lóri irta, 5800 forint volt a pár. no comment.
FIGYELEM! : mielõtt olyan kérdést tennétek fel, amire szerény véleményetek szerint a bikemag újság hirdetései, vagy bármely bolt eladója képes válaszolni, akkor ne itt kérdezzétek meg.
fõleg azt ne, hogy egy xy alkatrész mennyibe kerül.
úgyis minden boltban más ára van. akkor mi a f*szomnak kérdezed meg?
halgassál inkább
rugókovács: basszus, annyi eszed sincs, hogy egy tetves aranyoldalakat elõbányássz? de gyapi is csuklóból mondja a címeket.
szóval tizenévesek és agyilag rokkantak: ezerszer megmondtam, de legközelebb tényleg megteszem - ha nem megyünk értelmes mederbe, lock topic lesz.
nem kell az "én most mit csináltam?" dumák. ha nem tudod, az még nagyobb baj......
menjetek inkább biciklizni. jó idõ van.
Írta 2004. április 07. - 10:36

vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 07. - 10:33

Írta 2004. április 07. - 10:29

vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 07. - 09:31

Írta 2004. április 07. - 09:18

vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 07. - 09:11

A tagom felsô része(ahova ráveri a koszt a kerék) fekete dzsuva képzôdött,mely egy-két mozgás után csíkoká vált....na mondom megyek veszek rá védôt....1bolt:kifogyva....2bolt:kifogyva....3bolt:kifogyva......hol a picskuba találok?Ha tud valaki biztora itt Bp-n egy bótot plízzz!!!!!
Írta 2004. április 07. - 08:08

Ja, hogy ez ilyen egyszerû? Hát ilyenem még nem volt. Na ha nagy gáz van az Axellel veszek egy ilyet.link=board=5;threadid=2338;start=6675#msg175214 date=1081260621]
minek a lock-out? mászáshoz elég, ha lecsavarod a villát 63-ra. u-turn rulez.
Írta 2004. április 07. - 06:39

köszi ggx! ;D
Már sikerült megbeszélni egy sráccal hogy egy az egyben elcseréljük!De egy másik srácnak is kell!
Már sikerült megbeszélni egy sráccal hogy egy az egyben elcseréljük!De egy másik srácnak is kell!
Írta 2004. április 07. - 05:17

en a black compot orultkodesre vettem es nekem egyenlore bejott...igaz meg kezdo stadiumban vagyok =) de ha postmountos feked van sztem jobban megeri...
Írta 2004. április 07. - 02:01

thez:
en nem mestrualok.
nem en baromkodom alandoan.
csupan a tenyekhez ragaszkodom.
wedge opcio.
mintha azt irna van 110mm is hmm erdekes.
legjobb haverom vette abban a boltban ahol minden nap csovezek.
sajnalom azt aki 20eft-t ad ki egy sz@ros rugora.
jah de akkor meg meg is nezheted a mali katalogusat.
nekem csak 02-es van.
abban 5800.
en nem mestrualok.
nem en baromkodom alandoan.
csupan a tenyekhez ragaszkodom.
wedge opcio.
mintha azt irna van 110mm is hmm erdekes.
legjobb haverom vette abban a boltban ahol minden nap csovezek.
sajnalom azt aki 20eft-t ad ki egy sz@ros rugora.
jah de akkor meg meg is nezheted a mali katalogusat.
nekem csak 02-es van.
abban 5800.
Írta 2004. április 07. - 00:21

;)ujitani kell, ujitani!
ugribugrira ez a 2 villa közül sztem mindenképpen a rockshox. de vedd meg ám!
ugribugrira ez a 2 villa közül sztem mindenképpen a rockshox. de vedd meg ám!

Írta 2004. április 07. - 00:14

Köszi a gyors választ 
Ja azt már utólag vettem észre,hogy kitaláltam egy újj rendszert! :-[
Akkor maradok az RS mellett.Akár hányszor érdeklõdöm más villa után mindig az RS a vége!Most már tényleg veszek!

Ja azt már utólag vettem észre,hogy kitaláltam egy újj rendszert! :-[
Akkor maradok az RS mellett.Akár hányszor érdeklõdöm más villa után mindig az RS a vége!Most már tényleg veszek!
Írta 2004. április 07. - 00:07

sokkal inkább túra/maraton/cc gépbe, mint ugribugrira.
föleg a comp.
az elite még úgy ahogy türi a bevállalóskodást.
a tárcsafék rendszerröl meg:
PM vagy IS:) picit bekavartad
a rs psylorol meg: simán bírja terhelést, de a súlya és a lock out miatt az is 2 oldalú villa...ide is oda is picit, talán arany középútnak lehet nevezni a kö nehéz dirt villák, és a full kikönnyített cc villák között.
föleg a comp.
az elite még úgy ahogy türi a bevállalóskodást.
a tárcsafék rendszerröl meg:
PM vagy IS:) picit bekavartad

a rs psylorol meg: simán bírja terhelést, de a súlya és a lock out miatt az is 2 oldalú villa...ide is oda is picit, talán arany középútnak lehet nevezni a kö nehéz dirt villák, és a full kikönnyített cc villák között.
Írta 2004. április 07. - 00:03

Szevasztok!
Most tulképpen a nagyindiánisten Black compnevü (100/120)telója mire is van? ???
Mert szintem cc-re nem,sokat mozog.
1-2 Cég ezzel adja ki az ugrálós gépét!
Meg végül is a puszta adatok alapján olyasmi mint az RS- Psylo XC!Akómost?
Azért érdekelne mert a PS-tárcsarögzítés miatt is nálam bejövõs.
Most tulképpen a nagyindiánisten Black compnevü (100/120)telója mire is van? ???
Mert szintem cc-re nem,sokat mozog.
1-2 Cég ezzel adja ki az ugrálós gépét!
Meg végül is a puszta adatok alapján olyasmi mint az RS- Psylo XC!Akómost?
Azért érdekelne mert a PS-tárcsarögzítés miatt is nálam bejövõs.