Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én azért megnézném a Breakout +-t.
Próbálta már valaki?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
7" csak duplavállal.
6" okés lehet szimplával is, de azért akkor határoljuk be a felhasználási területet, és legyünk tisztában vele, hogy olyan lesz, mint a 120-as kis shiver: kolbász.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
k!svajda !

2004-es boxxert 2003 novemberétõl lehet kapni. :-X
szinte mindenhol.
ahhoz hogy szerinted meg a 130 is sok szimpla vállassal csak annyit, hogy a sherman breakout van olyan merev mint a boxxer race vagy junior-t....
+vagy fél kg-al könnyebb :o
na de nem akarok vitatkozni.

az upsidedown-os telóknak is 2 "válla" van nem?
csak a hagyományos duplavállasnak van 3.
remélem mindenki érti mirõl beszélek ???
itt van két link:
3-as(az én fogalmaim szerint)
http://www.mtbreview...ct_122936.shtml

ez meg 2-es ugye mint a szimpla vállasak....
itt csak az átütõs szimpla ill. dupla vállasokról beszélek.
http://www.mtbreview...ct_122903.shtml

tehát összefoglalva:
az upsided. telóknak csakúgy mint a szimplavállasoknak 2 vas van keresztbe.
a "hagyományos" duplavállasoknak 3 vas.

t

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tényleg, miért jobb egy duplavállas? Mert szét tudja cseszni a vázcsöveidet esésnél? Mert merevebb? szerintem falvastagsággal, magas vállal, csõtengellyel a szimpla sem rossz....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hát,gondolom,mert ez Marzo,és mert csengetniük kéne a Manitounak a szabványért...(már,ha le van védetve)
de én akkor is inkább duplavállas kialakításban látnék szívesen egy ennyit mozgó telót...mérföldekkel biztonságosabb szvsz
persze,annak,aki tud jól bicózni,ez is jó,de mondjuk magamat ismerve ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

sztem ez már inkább vicces,ilyen úthoz miért szimpla vállat társítanak?

Hibás kérdésfeltevés, helyesen úgy hangzik, hogy 6" úthoz miért 1.1/8" nyakat társítanak 1.5" helyett ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gyapinál van 2004-es boxxer race. fekete. tudom. mostanában minden nap ott esz a fene, mégsincs kész a hátsókerekem..... :'(

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Hali!
Visszakaptam a telóm. Nos, a Vargánya azzal küldte vissza, hogy legközelebb akkor vigyem be, ha baja van ;D
Állítólag sem a tömítésekkel, sem az illesztésekkel nincs semmi baj.
Azt mondták, hogy ha legközelebb jelentkezik a probléma ne töröljem le a dzsúzt.
Na ennyi, a tegnapi 30 kilcsi alatt nem volt vele baj.
Remélem ezután se lesz.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ahh...ez telelg vicc..szimpalavallhoz 150+...130 is sok ;D
hulye amcsik, nekik tuti bejon.hehe

tud valaki vmit a 2004es Boxxer Race-rol?
leeht mar kapni? en meg nem lattam sehol.. :(

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Nemtom, de jóó... ;D Lehet, hogy a Sherman Breakout Plus-t akarják lenyomni, vagy legalábbis olyasmit csinálni....nemtom.. :P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
sztem ez már inkább vicces,ilyen úthoz miért szimpla vállat társítanak?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
HHHmmmmm..Marzocchi 66!!!! mozog vagy 160-170-et!!! szép kis darab....most mutatták be asszem..! ::)

http://www.pinkbike....pbpic193124.jpg

.....nekem tetszik.. ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
monster: nehéz, de amúgy okés. szépen mozog, és merev, mint disznó. eddzeni kell hozzá! ;)
ahogy a mentos reklámszlogen mondja: "ist er zu stark, bist du zu schwach."

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Héj!!

Szerintem vagány teló az a Monter!!!Annyira nem kiemelgetni való az tuti,inkább a Benderféle figuráknak ajánlható!Ha ledobod magad 5-10m magasról akkor ugy is kitudod annyira emelni,ha meg nem csinálsz ijesmit mért vennél ilyet??Mert dhra nem igazán jó,esetleg húz lefelé ;)

Ha dhra kell teló akkor szerintem a Marzo 888 van a talán a legjobb súlyban,vagy a boxxerek,az áruk is jó sõt olcso a többi hasonló kategoriás teló közt!!

A Shiver szerintem még elég kuriózum számba meg hogy usd rendszerû,de ez inkább fr ra lenne elõny ugye a könnyebb megindítás miatt!!Merevsége írjátok nem a legjobb holott súlyban sem bajnok de,usd!!

De talán "minden"fontos kritériumnak a Boxosok felelnek meg(ár/súly/merevség/állíthtóság)Fõleg a Team,vagy ameikben lehet a rugó utat állítani,asszem a Team.

Merevségre vissza:Nekem egy Jr T van és rohadtul nem merev a nyagytárcsás fékkel,mégcsak nem is átütõ tengelyes,de nem érdekel!Mert annyira nem csavarodik hogy az irányítással gond lenne,a többi meg nem sorsdöntõ,nem vagyok versenyzõ.

Bocs a hosszúért!! :-\

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
A Nagy Teló az nem úgy nagy teló, hogy: "ez a zálmom, hû", hanem úgy, hogy bitang nagy, és olyan megnyugtató a tudat, hogy ez nem fog széjjeltörni alattad, és kivasal mindent. A többi meg olyan vigyázok rá, mert ropika feeling a Monsterhez képest. Hangsúlyozom: KÉPEST. Az meg, hogy nem lehet kiemelni: hát ez van! Nincs ilyen telóm, nem is akarom kiemelni. Bár mondjuk akkor most elgondolkodtam, hogy miért is jó ez a teló, ha csak hátránya van...

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
A Monster tényleg kiemelhetetlen.Próbáltam már Home Made vázban és RM7-ben is és míg elõbbiben azért a hátulja nehezebb volt az RM7 hátulja lényegesen könnyebb volt.Bizony tényleg majdnem 6 kg.És még hozzájön a 3 colos gumi(RM7-ben 2.5-ös)meg a nagy Hayes meg a D321 meg belsõ ,küllõk, agy akkor 10 kg a közelítõ érték de 9 biztos.Szóval nem nekem van kitalálva(65 kg)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
"egyszerû, lelkes, amatõr bringásnak a Monster a Nagy Teló."

én is eccerû lelkes amatõr bringás vagyok és nekem nem a monster az álmom. ;D

ezek jobbak: ;D

http://www.avalanche....com/mtn10.html
http://www.risseraci...ts/big_foot.htm
de a legjobb teló szerintem a piacon.
http://www.answerpro...ptid=1&itemid=2

na csá

t

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

Aha, utana meg servet kapsz mikor meg kell emelni a bringat.
( 2003-as lemerve majdnem 5,8 kg )

Az lehet, de ha valaki meglát egy ilyet a bicajom orrában, biztos megijed. Csak úgy fröcsköli magából az Õserõt. Nem véletlenül Monster a neve. ;D Más nagy telót nem próbáltam... ::) Tehát nekem mint egyszerû, lelkes, amatõr bringásnak a Monster a Nagy Teló.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Amit én próbáltam, az semmi ilyesmit nem produkált!

Akkor a Marzonal biztos van ket gyartosor, az egyiken jot csinalnak, a masikon gagyit, es ha szerencsed van akkor jot kapsz. Aki hetvegen jon a versenyre, az megnezheti a 888-at eloben.

Oszt' mi van a Monsterrel? Én egyszer kipróbáltam egyet. Hát, öcsém... volt lépcsõ, nincs lépcsõ...

Aha, utana meg servet kapsz mikor meg kell emelni a bringat.
( 2003-as lemerve majdnem 5,8 kg )

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

Reszemrol a 888-at javaslom a Marzok kozul, meg mindig ez a leg hasznalhatobb villajuk DH-ra.

Oszt' mi van a Monsterrel? Én egyszer kipróbáltam egyet. Hát, öcsém... volt lépcsõ, nincs lépcsõ... ;D