Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
azért nem teljesen, de nagyjából közel vannak egymáshoz.
a mozo kb 53-54 cm, a dorado dh meg 56-58 cm.
szal méretben nem nagyon térnek el, de árban ott az a 18.76szoros szorzó.... ;)

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Hi all!
Úgy olvastam vhol. ,hogy a Dorado Dh beépítési magassága ,akkora mint egy MOZO RM500-é.
Ez igaz és amúgy ,mekkora a beépítési magassága?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez a "legtisztább" teló,szépen pelenkázva jön,és ha nem b@szod szét,ráérsz kb 1-2 évente belenézni
szóval szöges ellentétben áll a Marzoval,amit,miután kézhez kaptad a boltból,szét kell szedni ált.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
oksa. Igazából még az x5.5 elõtt egy szimplaszáras telóm volt, oda elég volt a 165mm. Ennél kevés lett.

Egyébként kikotyogósodásra, meghibásodásra mennyire hajlamos? És mennyire érzékeny a pucolásra?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerinem sok lesz annak a judynak a 200-as avid pizza.
ha akkora féked van (t.i: úgy mész, hogy 200-as pizza kell, hogy megállj) akkor a villa lesz a szûk keresztmetszet.
ha csak dísznek van, akkor cseréldd vissza egy 165-ösre, és k*rva jó lesz.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nálam 165-ös Aviddal nem volt gond,200as ügyben nem merek nyilatkozni-maguk a szárak merevek,csak lehet,beleérne a tárcsa a lábba,kérdezz körbe,hátha van vkinek ezügyben is tapasztalata

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Köszi! Egyébként egy srácnak van most ilyen eladó, õ is tárcsával használja, majd megkérdem! Egyébként én valszeg nagyobb tárcsával használnám. Mennyire merev a lába egyébként? Egy 200-as avidom van, a mostani x5.5-ömet nem csavarta, de mit fog szólni hozzá a judy? (egyébként a 165-ös avid csavargatja az r500-at, annál azért merevebb, ugye?)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

hali! Kéne nekem jó sok vélemény meg tapasztalat a 02-es Judy sl air 100-as telóról!

Kedvenc villám!
Kár,h már nem lehet kapni...Szóval 80 v 100-as út,szétszedve állítható,olajcsilli,acélrugó és állítható levegõs rásegítõ kamra (Air Assist) + XXX seals tömítések.Nagyon merev,súlya is OK (kb 1.7 kg),pedig acél becsúszói vannak,még talán annyit,hogy tféket hazsnálva a tárcsa belekaphat a lábba,mert mint sok RS,nagyon "szûkre" van tervezve,szét kell húzni,ha be akarod rakni az agyat,persze,ez a használatban nem jelentkezik problémaként,max nehezebben esik ki a kerék a papucsból.Eredeti ára 70-80e volt,most olyan 35-40e egy használt vagy egy boltban elfekvõ példány jó esetben.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Elnezést nem akartalak megsérteni csak szójáték! ::)
Nem a rugó lesz szines, hanem lesz rajta valahol egy kis jelzés, onnan fogod tudni hogy milyen rugód van,de egy biztos vagy medium(alap),vagy light, az ez alatti már nem bringázható 40kg felett, a keménytõl(asszem zöld, see---manual) meg nem igen akarnál kememényebbet, fõleg ha lenyomod az utat 8cm -re. ;)

Itt nézd: http://www.answerpro...ductmanuals.asp

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
blöckis >:( Úgy tudom megnézni hogy milyen színû rugó van benne hogy lecsavarom az elõfeszítés állíttót és akkor látni fogom a rugót?

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Már 8E HUF :-X??? Tavaly vettem a kittet kb 2-3-al olcsóbban !!! ;) De abba nem csak egy rugó jár (egy- két bizbasz is;D) elméletileg, 4-ér meg megérné szerintem a blöckis srácnak melontól!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Bocs de tudom hogy most az én üzletem ellen beszélek, de ez már gányolás és jobban jársz ha rendelsz egy megfelelôt kb 5E HUF-ért és semmi baja nem lesz se a telódnak se neked, SI?! ;)

Én meg ismét hazabeszélek bocs, de nekem pont 80/100as kemény rugóm van eladó... 8rugó feléért elvihetõ, alig használt, bezsírozva hever a polcon valahol. csak egy email... ::)
Csak egyszerûbb mint levágni a 100/120ból..
sorry a reklámért...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
SI? hmm azok a spanyol nök.... ::) ;D

még annyi: ez a méretre vágás nem! jó ötlet, hosz egy rugó úgy van kiképezve, hogy alul felül egy kis "vizszintes" rész van, azaz pl le lehet állítani a földre, és ezzel tud teljesen felfeküdni a kupakra, alsó tartóra. ha ebböl levágsz, akkor csak egy ponton fog, és ott is jó hegyesen, szal tök isntabul helyzete lesz. persze ez eltúlozva picit, de akkor is ezten formában fog bent mocorogni a kis édes. akkor már rugósbolt, vagy hasonló....

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
elég ha magadtol kérsz bocsánatot, tõlünk nem kell. nos, nekem hivatalos velotrades láncos boltban azt mondták, hogy 8e a rugó. hmm... rugókészítõ eccerübb szvsz

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

Én vagyok az a "Black-es srác". Alul van a rugót meg a TPC állítás felül pedig a kompresszió és az elo½feszítés. Szóval akkor a rugót csak 10 centisre összenyomva lehetne belerakni?

Ez tényleg 2002-es blöcki.Összenyomva kurva merevvilád lesz és a feszülése miatt lehet hogy szétb*az útállításod oda is kellene valami b.kupak elméletileg, vagy ....VAGY...:MÉRETREVÁGOD!

Bocs de tudom hogy most az én üzletem ellen beszélek, de ez már gányolás és jobban jársz ha rendelsz egy megfelelôt kb 5E HUF-ért és semmi baja nem lesz se a telódnak se neked, SI?! ;)

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Én vagyok az a "Black-es srác". Alul van a rugót meg a TPC állítás felül pedig a kompresszió és az elõfeszítés. Szóval akkor a rugót csak 10 centisre összenyomva lehetne belerakni?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
bõvebben?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

hali! Kéne nekem jó sok vélemény meg tapasztalat a 02-es Judy sl air 100-as telóról!

kurva jó.......komolyan.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Kislust:

ja, ahogy rob írta tartsd be a manuált, de inkább 185, mert a váll picit beleüt a fékhídba és az nekünk....nagyon nem jó.

lazagab:
5-10-es olaj, ahogy szereted, légmentesen tele (nemtom hány ml:)), 6-7 bár, ha progresszívebbet akarsz 8.