Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. június 23. - 15:22

Írta 2004. június 23. - 14:57

40-nel elkaptam egy kis kiálló fatörzset és elhajlott a blackem paucsa. Hogy hajlítsam vissza? Ja és a gumi majdnem hozzáér a lábhoz!
Írta 2004. június 23. - 14:54

valami hatalmas marhaságon gondolkodunk egyik druszámmal, és az lennee a kérdés lényege, hogy sztetek lehet valahonnan ujítani 2 db vállat?
mármint pl egy junior vagy mozo vagy akármilyen villa csavaros válla kéne nekünk, nyakkal együtt, semmi mással. ilyet ahsználtan vagy bárhogy lehet kapni? van esélye?
vagy ha valakinek van törött mozo x5.5öse, vagy hasonlója, az szóljon légyszives!
csak a váll kéne, csak ha csavaros.
köszönöm.
nekem van egy rági suntourom, van hozzá csavaros váll, asszem a nyak is az...ha kell, megnézem...
Írta 2004. június 23. - 14:37

sziasztok. Segítséget szeretnék kérni telóvásárlással kapcsolatban.
Vázam kona scub; köbö 80kg vagyok; néha zúzós lejtõ néha sarki abc... és FEKETE mániám van
Elõre is köszönöm.
Az egyik legfontosabb tényezõt majdnem kifelejtettem: ár 30-60e forintig
Vázam kona scub; köbö 80kg vagyok; néha zúzós lejtõ néha sarki abc... és FEKETE mániám van
Elõre is köszönöm.
Az egyik legfontosabb tényezõt majdnem kifelejtettem: ár 30-60e forintig
Írta 2004. június 23. - 12:48

Írta 2004. június 23. - 12:40

valami hatalmas marhaságon gondolkodunk egyik druszámmal, és az lennee a kérdés lényege, hogy sztetek lehet valahonnan ujítani 2 db vállat?
mármint pl egy junior vagy mozo vagy akármilyen villa csavaros válla kéne nekünk, nyakkal együtt, semmi mással. ilyet ahsználtan vagy bárhogy lehet kapni? van esélye?
vagy ha valakinek van törött mozo x5.5öse, vagy hasonlója, az szóljon légyszives!
köszönöm.
köszönöm.
Írta 2004. június 23. - 11:18

Írta 2004. június 23. - 10:48

Írta 2004. június 23. - 09:44

Vole!
Köszi, majd belekukkantok..
Azért nem kérdeztem meg, mert miután lor leoltott (
), már nem érdekelt annyira az egész, meg messze is ültél...
kislust
Köszi, majd belekukkantok..

Azért nem kérdeztem meg, mert miután lor leoltott (

kislust
Írta 2004. június 23. - 07:57

??? Hi Mindenki!
Valaki aki tudja irja már meg nekem hogyan lehet a 2002-es psylo xc-n a rugóerõfeszítést állítani. azt tudom hogy szét kell szedni de hogy hol ???
Sajna nem lehet állítani. Új rugó, ami az Uturn miatt csak gyári lehet (benne van a nyomorúd feje is azt hiszem). A 2001-est lehetett utoljára állítani a rugóelõfeszítést.
Írta 2004. június 23. - 07:33

azér koppan fel, mert ilyen konstrukció. nincs benne csillapítás.
a haverodé meg azért nem, mert már régi, koszos belül és jobban szorul. ha nem azért, akkor szerencséje van.
a haverodé meg azért nem, mert már régi, koszos belül és jobban szorul. ha nem azért, akkor szerencséje van.

Írta 2004. június 23. - 01:42

Helló mindenkinek! A tanácsotokat kérném. Tegnap vettem egy Mali Cobrát. Kompletten a boltban. Szal az a gondom, hogy az RST Cappa Tl teló állandóan felkoppan ha felkapom kissé jobban. Pl bunnyzásnál is ez van. Az egyik haveromnak viszont ugyanilyene van, igaz elég rég, és neki nem koppan fel!!
mondjatok valamit ezzel kapcs.ban. ???
mondjatok valamit ezzel kapcs.ban. ???
Írta 2004. június 22. - 23:08

Kislust:
Nem tudok rola semmit, de meg kell nezni. Szet kell szedni, mert szerintem a negativ uthoz lett berakva tavtarto, hogy ne mozogjon annyit. Azert van benne az a nagyobb tavtarto is felul, es a kisebb rugo. Legalabbis elvileg. Ezert kene szetszedni, hogy kideruljon a gyakorlatban mi van vele.
Ha gondolod meg tudom nezni valamikor, vagy ha van szervizes haverod, akkor hozza is elviheted.
Amugy ezt miert nem kerdezted meg ma este szemelyesen?
;D ;D ;D ;D
Nem tudok rola semmit, de meg kell nezni. Szet kell szedni, mert szerintem a negativ uthoz lett berakva tavtarto, hogy ne mozogjon annyit. Azert van benne az a nagyobb tavtarto is felul, es a kisebb rugo. Legalabbis elvileg. Ezert kene szetszedni, hogy kideruljon a gyakorlatban mi van vele.
Ha gondolod meg tudom nezni valamikor, vagy ha van szervizes haverod, akkor hozza is elviheted.
Amugy ezt miert nem kerdezted meg ma este szemelyesen?

Írta 2004. június 22. - 22:24

Írta 2004. június 22. - 22:11

??? Hi Mindenki!
Valaki aki tudja irja már meg nekem hogyan lehet a 2002-es psylo xc-n a rugóerõfeszítést állítani. azt tudom hogy szét kell szedni de hogy hol ???
Írta 2004. június 22. - 17:07

egyenlõre nekem is alacsonyabban van, mint a megengedett, igy felöntöttem egy kicsit több olajjal, hogy nehezebben koppanjon le, mert egyszer full összekoppant, és a kábelkötegelõ, ami rajta volt, hogy mutassa, mennyit mozog a villa, nos az elszállt, mert összecsípte a váll és a szimmering......
túl lapos a lapos váll, de az ejtettnek meg a belsõ fele beleverne a felsõvázcsõbe, szóval ez a kisebbik rossz..... vennem kell egy alacsonyabb fejcsapágyat.
nem akarja senki elcserélni az fsa pig dh pro-mat egy fsa orbit extreme-re? ráfizetek.
túl lapos a lapos váll, de az ejtettnek meg a belsõ fele beleverne a felsõvázcsõbe, szóval ez a kisebbik rossz..... vennem kell egy alacsonyabb fejcsapágyat.
nem akarja senki elcserélni az fsa pig dh pro-mat egy fsa orbit extreme-re? ráfizetek.
Írta 2004. június 22. - 16:39

;D ez tetszett...
nos, hogy teljes legyen a kép, eddig fel sem tûnt... ;D, akkor keztdem el gondolkodni, mikor vettem egy puhább rógót, és kiderült, hogy rövidebb van benne (ekkor néztem bele elõször...)...
VAlószínûleg nem fogom megérezni, hogy 1,5 centivel kevesebbet moccan, dehát a maximalizmus...
nos, hogy teljes legyen a kép, eddig fel sem tûnt... ;D, akkor keztdem el gondolkodni, mikor vettem egy puhább rógót, és kiderült, hogy rövidebb van benne (ekkor néztem bele elõször...)...
VAlószínûleg nem fogom megérezni, hogy 1,5 centivel kevesebbet moccan, dehát a maximalizmus...

Írta 2004. június 22. - 16:31

negativ ut ja.
azon a szaros 3mm-en szopatod magad?
oylan vagy mintha midig kiirnad az osszes tizedes erteket amit a szamologep kiir.
azon a szaros 3mm-en szopatod magad?
oylan vagy mintha midig kiirnad az osszes tizedes erteket amit a szamologep kiir.
Írta 2004. június 22. - 14:46

Nos igen. Így tudom én is, de ez a nyomi nem tud ennyit mozogni... 
A negatív út az az, hogy normál állapotban is kicsit ki tudoim húzni(ahogy elengedem, visszamegy)? Mert ha igen, akkor az rendben.
Mi lehet a gond? A kissebb rúgók(+hosszabb távtartók a tetején)? vagy mi?
kislust

A negatív út az az, hogy normál állapotban is kicsit ki tudoim húzni(ahogy elengedem, visszamegy)? Mert ha igen, akkor az rendben.
Mi lehet a gond? A kissebb rúgók(+hosszabb távtartók a tetején)? vagy mi?
kislust
Írta 2004. június 22. - 14:42