Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A Duke-ot elég sokan dícsérik hogy merev, tárcsával is használható rendesen, és hogy gyönyörûen mozog.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

vole gyönyörû a SID

Koszi ;) ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Helllóú. Szerintetek egy 70 kilós cc-re vágyó izmos gyerek egy Skareb Comp-ot vagy egy Duke XC-t vegyen?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
vole gyönyörû a SID, ha lenne száz ropim telóra, ezt venném ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Fedor Gábor 1081 Kun u. 1. 333-2266

Makai Pál   szaküzlet: 1082 Budapest, Baross utca 59. 333-5235 mûhely: 1086 Magdolna u. 49. 314-0781

Varga István 1103 Kada u. 21. mûhely 260-1175, 260-9630, 20-978-4299, 06-30-343-8244

Én Fedor Gábor-nál csináltattam, 1000Ft volt a rugó darabja

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Nekem is lenne egy apró problémám!! Van egy 2003-as RST Gila TL-em, de a rugó olyan kemeny benne, hogy alattam a 89mm útból, 60-at mozog ki rendesen!! Ez elég elkeseritõ!! Hol lehetne csináltatni hozzá rugót?? 22.ker-i lakos vagyok!! És kb mennyibe lenne? Nem akarok sokat költeni rá...
Csakhát hamár beleraktam a PolarX-be mozogjon rendesen, nem?.. ;D
Jó bicózást mindenkinek! A hegyek és a hátszél legyenek veletek!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
És újrateflonoztatni a becsúszót? Még régebben kérdezgették vhol hogy hol lehet csináltatni ilyet.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amig olaj nem jön kifelé belõle látványosan, addig nme kell cserélni semmit.
a becsúszócsere amúgy is nagyon drága mulatság, érdemesebb új telóra gyûjteni, ha nagyon mély az a karc. ha nem, akkor meg nem kell törödni vele. használni amig mozog, utána kitenni a falra.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Azt érdemes cserélni ami rossz benne ;) esetleg elvégezheted az elõzõ számban található marzó cikkben látható mûveleteket...
szerintem becsúszót ne cserélj, hacsak nem ment tönkre nagyon és tudod hogy nem lesz pénzed egy új telóra az elkövetkezendõ 4 évben:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
oké akkor hogy a fõnök örüljön:
Olvastam ma a bikkmagban a 888tesztet,a gyárlátogatást és teccet az ötlet hogy kérdéseket is föltetteetk!
Ja ez is off me a frissmaghoz kéne irnom! :o
akkko:
van egy 2001es jrtm és az érdekelne hogy menniyt az élettartama?érdemes ebben belsõségeket cserélni?ha igen mit érdemes?egy bescúszó drága,mi?mert kisé megkarcolódott és azzal kéne vmit csinálni,nem akarom megvárni amig szétnyírja a tömítéseket!
Ötletek??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rühellem, hogy ha egy hétig nem vagyok, egybõl csak az off megy. 3 oldalt olvastam csak vissza, de csak a mellédumálás megy.
mi lenne, ha azzal foglalkoznátok, ami a téma?
fájna?
látom egy csomó ember csak azért ir, mert nem tud mást csinálni.
de könyörgöm: nem kötelezõ ide járni!!!
ez egy privát fórum. szabályokkal.
legyalább próbáljatok meg úgy tenni, mint akik betartják........
ne kelljen minden nap 3-4 oldalt visszamenõleg törölnöm.

köszke.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
még off:
ott az msn!sok bikeos azt hasznája!Ennyi!
on

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az egyik dolog, hogy ez valoban nem ide tartozik, hanem masik topicba.

A masik dolog hogy a chat -nek lenne elonye, de pont azt a hatranyat veszti el amire nagyon jo a forum. Megpedig azt, hogy amit ide beirsz, az fel ev mulva is visszaolvashato, a chaten pedig ha egyaltalan bent voltal, es kilepsz, onnantol eltunik minden.

Amugy van sok chat-es a forumosok kozott, talal a trefort-ot hasznaljak, nemtom...

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Hali!
Nem ide tartozik, de ide írom. Az oldal szerkesztõihez egy pár gondolat:
Szerintem egy csomó fölösleges írástól megkímélne, és praktikus is lenne egy chat az oldalon. Nem kéne nagy szám, csak ilyen egyszerû. Szerintem ezen jobban, és gyorsabban lehetne eszmecserét folytatni, mint a fórumon , vagy a privin. Csak ötletnek szánom, arra gondoltam praktikus lenne...

Üdv: A Huszt

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
szerintem is jobban jársz...

Bár lehet, hogy meg lehet csinálni, és akkor már megérné.....kérdezz meg valaki okosat.. :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kislust:

akkor marad a merevvilla, minthogy bosszankodjam..csak valami nevetséges áron láttam..10 papír ha jól tévedek.
köff

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
A marzó féle QR20-tól nekem is feláll a szõr a hátamon. Egy pici kis alu basz tartja a fület amit rá kell nyomni a tengelyre és ami ha letörik máris cserélheted az egész lábat lévén, hogy abba van rögzítve. Nem értem miért nem tud a marzo is tisztességes átütõs papucsot csinálni a QR20 helyett. Szvsz még a Psylo Tulioja is jobb megoldás bár az is felesleges bonyolítás. Imbusz azt kész, mindenki vigyen magával marokszerszámot.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

hülye kérdés:
suntour xc 60 ótvar, csak, hogy ne ropogjon a vállam a telónélküliség miatt, jó egy 80 kilós ált. nyugodtan közlekedõ CC/túra embernek?
köszönettel a telónirvánának

HA jól sejtem, akkor ilyen van a barátnõm dracojában...õ lenne az
én 72 kg vagyok, alattam nem mozogja ki a teljes útját, csak kb 3-4 centit. Csillapítás semmi, amitõl még egy járdára is rossz felmenni...Mondjuk ez szubjektív, de én nagyon utálom...A tetején lévõ elõfeszítés csavarókra nem reagál...
SZóval én nem ajánlom nagyon, bár lehet, hogy szét kéne szedni, és valami elasztomeres megoldással már jobb lenne....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
tudom
szztem jobb lesz,ha elõre bocsánatot kérek,mert most aggresszív kismalac állapotban vagyok,és harapok a kismillió Psylohirdetés miatt,és amiatt is,ha valaki szimplán olyan ír,ami nekem nem tetszik
ez kikívánkozott

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

HÉJ
az volt,hogy ENYÉM az utolsó szó
(mondjuk ez)

Az egész topicban vagy WTF ? ::)

Mert ez most nem volt off. Nem úgy mint a tied... :-*