Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nos izé..
szerintem kicsit kavartok..
krisz kérdezett egy 75-öt, és rám akartak rámdumálni egy 155-öt...

Endroo:pont ilyesmire (is)voltam kíváncsi, hogy mit érdemes venni, mennyiért....

a cél az, hogy ha mégis felmennék a hegyre, azért ne essen szét, de esetleg kihúzott nyeregcsõvel el tudjak menn a barátnõmmel fagyizni is szentendrére... :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
krisz: Te tudod, bótba járáshoz felesleges az összteló, arra jó nagyanyád pb-je is + azon van kosárka is. ;) polarx-be viszont felesleges a túl sok rugóút, nem ? viszont az psyloval nagyon (krikk)team bringa lenne + 150-ért már nem biztos, hogy vennék szimplavállas villát, mert sokkal többet nem tudhat, mint egy 100-ért. Max ha valami unikum.

mge: tán mert kérdezte ??? ::)

mge

mge

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Én is úgy tudom, hogy XC-ben nincs lock-out, csak SL-ben. A másik különbség a HC (HC2?) csillapítás XC-ben, Pure az SL-ben. Ennyi a különbség, más nincs. Boccs, a villanyak is különbözõ. Legalábbis a 2003, 2004-eseken biztos.

Egyébként, ha tud venni jó áron egy nagyon jó villát, miért akarjátok rábeszélni a duplájáért egy k*rva jóra. Ér ennyit a különbség?

Ha nem 100+ kilós brutális freeride õrült, jó lesz az Psylo is (ha XC, ha SL).

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
ez a psylo race az nagyon jó!az engem érdekelne!arra lecsérélnem a 03--as psylo sl tuliomat!az 02-es xc tulioba nincs lock out még hc van benne és nagyon jó villa!fõleg 75-ért!sztem vedd meg!nekem jobban bejott a mozgása mint a mostani sl emnek

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
offocska: a bikediszkont-nál pár teló akciós...
az idei Duke xc U-turn nem is rossz 60-ért...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
még nincs... :D..ahhoz elõbb el kéne adnom a mostani bicóm...
azon filózom, hogy mivel alig járok fel a hegyre, teljesen felesleges egy fulli nekem nagyboxxerrrel, váltanék merevre. Mivel azért annyi pénzem nincs, arra gondoltam, hogyveszek egy polarx-et egybe, abból a villa elad, majd kciserél egy manituo-ra...aztán ahogy lesz pénzem, jöhetnek a fejlesztések... persze kérdés, hogy menniyért lehet megszabadulni a bicómtól(deneb+sw dh,boxxer, de nem race,525elöl-hátul,stb)...vagy hülyeség? mit gondoltok?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Az XC-ben nincs lock out, bármit is írnak, pláne hogy az XC HC csillapításos, az SL meg Pure-val jön.

Ha van 150-ed, akkor egyértelmûen 2005-ös manitou, vagy ha nehezebb vagy Z1 Fr.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
szvsz egyértelmû ;D
iljicstõl 05ös sherman flick boltonnal.
110-150 között rtwd (~ mint az u turn)
és 155e. ha rászánsz ennyit, akkor enné nincs jobb szvsz. ha akarod 110en is jó a geo, ha pedig le kell jönni vhol nem árt a +40 milli.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Szvsz még mindíg a 02 Race tullio a király és valaki hozott is volna vadiújonnan 82-ért.

Errõl mondjál már még valamit, erõsen morfondírozom egy fasza szimplavállason...

egyébként monduk amx 150-bõl milyen szimplavûllast ajánlotok(egy polarxszerû vázban gondolkodom)

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Szvsz nem, de ezt döntse el mindeki maga. A 2002-esnél már szélesebbek a perselyek, de még mindíg rövid a váll/becsúszó csatlakozás (2003-ban változtatták). Az SL tudja a kompresszíó állítás + lock outot is és talán alu a a nyaka.

ebben is van lockout (02 xc tullio)! leirás szerint persze.

a kérdés persze az, hogy 75öt megér-e, a hasonló árú villákhoz képest (pl dropoff comp)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
02 race tullio az a gyönyörüszép aranysárga? az sexy :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Szvsz nem, de ezt döntse el mindeki maga. A 2002-esnél már szélesebbek a perselyek, de még mindíg rövid a váll/becsúszó csatlakozás (2003-ban változtatták). Az SL tudja a kompresszíó állítás + lock outot is és talán alu a a nyaka.

Szvsz még mindíg a 02 Race tullio a király és valaki hozott is volna vadiújonnan 82-ért.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
75 újonan? szerintem igen. az nagyon jó.
sl xc ugyn az. :-\ csak a 2004-es szériából csak az sl van tullio-ban!?

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
akkor újra ON

szerintetek psylo xc tullio '02 megér 75öt újonnan?

az akkori modellek vannak olyan jók, mint most, illetve van valami "gyári" hibájuk?

egyébként az SL és az XC között a beállitási lehetõségekben van különbség?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemetorszagban meg ~7eft
nem nehez pesten olcsonak lenni napi szinten jarhatnak a nagykerbe
200km nagy tavolsag ahhoz, hoyg versenykepesseghez.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
jó bolt az csak kicsit sokat kérnek a cuccokér pl hátsóválto deore 11000 vmannyi pesten van ahol 9900.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a miskolci botban van fejcsapi villat is tudnak hozni.
tehat ez mashol is fennal

Mec

Mec

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Ha villa van, akkor csapágy is van tutira.

gabesz82

gabesz82

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
A vázam hááát jó kérdés, ez egy régi (kb4 éves) Gepida Mundo váz (acél), szerintem 20"-os... eddig menetes villa volt benne, az eredeti gyári, csak ennek az egyik ága valami oknál fogva egy picit görbe (tavaly estem vele egy hatalmasat, eltört a fékkar, a váltókar + új elsõ kerék kellett :) ) de gondolom ha veszek 1"-os Ahead-es villát akkor ahhoz ugyanott csak akad 1" csapágy is... vagy nem?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ööö
a vaz miylen meretu?

a stucnit szertem ne is keress 1"-ra az biztonsagosan megoldhato a szukitovel.
a fejcsapi az attol fugg mifele a vazad

rst telo villanyakat meg bele rakni egy merev villaba szertem nem kis munka.
hamarabb csinalok egy telot belole.