Igen MCD es Maxle, de a gyartas minosege meg mindig kerdeses. Az idei Race -vel sem az a baj, hogy alapbol rossz konstrukcio
gyártás minõsége?az ideivel sem volt bajom,kivéve,hogy szar a csillapítás.
jövõre ez megoldódik.
Igen MCD es Maxle, de a gyartas minosege meg mindig kerdeses. Az idei Race -vel sem az a baj, hogy alapbol rossz konstrukcio
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
és amit még nem próbáltatok arról ne írjatok rosszat, mert idézem: "ATOMot nekik, ATOMot a rohadékoknak"
én meg akkor is véleményt mondok amirõl akarok, ha csak fotón láttam akkor is. és tudod miért? mert akinek nem tetszik, az nem olvassa, és nem hallgat rá. azért van ez a fórum, hogy a véleményeinket, tapasztalatainkat, élményeinket megosszuk egymással. én nennek szellemében maradok fórumozó.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Atom cikke miatt van ez a menstruálós idõszak? semmit nem szabad sehova írni csak ha legalább 2 hónapig használta az ember?
igazság.én meg akkor is véleményt mondok amirõl akarok, ha csak fotón láttam akkor is. és tudod miért? mert akinek nem tetszik, az nem olvassa, és nem hallgat rá. azért van ez a fórum, hogy a véleményeinket, tapasztalatainkat, élményeinket megosszuk egymással. én nennek szellemében maradok fórumozó.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.