S1ru2!
Black elite, csak azt vegyél!!! Ne is gondolkozz ezen!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. október 09. - 21:57

Írta 2004. október 09. - 21:49

Erõsebb a Black mint a DJ2???ez nekem új
de én is inkább a Black felé hajlom...
de azért még írhatnának többen is
de én is inkább a Black felé hajlom...
de azért még írhatnának többen is
Írta 2004. október 09. - 19:18

súlyban erõsségben állíthatóságban is a black vezet....
én azt venném ha csak ez a 2 lehetõségem lenne.
én azt venném ha csak ez a 2 lehetõségem lenne.
Írta 2004. október 09. - 17:57

Hali--
segítségeteket kérem 2teló ügyében:
Manitou Black Elite RTWD
Marzocchi Dirt Jumper 2 110mm
a felhasználási terület:street,dirt,meg nagyritkán némi "DH". A gép egy 2003as PolarX lenne ha iz számít vmit.
Melyiket, miért?? én nem tudok dönteni
plz help
segítségeteket kérem 2teló ügyében:
Manitou Black Elite RTWD
Marzocchi Dirt Jumper 2 110mm
a felhasználási terület:street,dirt,meg nagyritkán némi "DH". A gép egy 2003as PolarX lenne ha iz számít vmit.
Melyiket, miért?? én nem tudok dönteni

Írta 2004. október 09. - 11:03

Írta 2004. október 09. - 10:29

ha szilikon kell, menj be a westendbe, ott tuti találsz, csak mikor meg akarod fogni, megcsap a 120 kilós testõrgorilla 8)
Nem kell megfogni, elég ha a szimeringet be tudod kenni vele ! ;D
Írta 2004. október 08. - 17:35

Írta 2004. október 07. - 22:41

a blackhez: RTWD -s wörzsön?
90-120 keményedés nélkül, mint a u turn.
amugy inkább átütõs, én is csak seznvedek gyztöl.
90-120 keményedés nélkül, mint a u turn.
amugy inkább átütõs, én is csak seznvedek gyztöl.
Írta 2004. október 07. - 12:38

úgy gondoltam,mint fuckbkv....
és tudom,hogy a tullio kerékrögzítés,mert enyém volt az a teló
és tudom,hogy a tullio kerékrögzítés,mert enyém volt az a teló

Írta 2004. október 07. - 12:35

Írta 2004. október 07. - 10:04

Írta 2004. október 06. - 22:58

"Kicsit" más!
Hi! Szerintetek milyenek a levegös telók? Mert hallotam már sokmindent róluk de nem egyezett egyik vélemény se eddig. (Kicsit konkrétabban egy Mozo 3.7A rol lenne szó.) Ha valaki használt már hasonló villát, vagy látott, vagy... Akkor az irja le nekem lécci a tapasztalatait.
Kössz
Hi! Szerintetek milyenek a levegös telók? Mert hallotam már sokmindent róluk de nem egyezett egyik vélemény se eddig. (Kicsit konkrétabban egy Mozo 3.7A rol lenne szó.) Ha valaki használt már hasonló villát, vagy látott, vagy... Akkor az irja le nekem lécci a tapasztalatait.
Kössz
Írta 2004. október 06. - 22:51

ha szilikon kell, menj be a westendbe, ott tuti találsz, csak mikor meg akarod fogni, megcsap a 120 kilós testõrgorilla 8)
ja, olyan jellegû boltban keresd.
Dig jajj, ennyire jó lennék? köszönöm! 8) :-*
K ügynök. igen, jól bírja ;D ez a dolga.
szal télleg mindenes villa, de CSAK ésszel.
ja, olyan jellegû boltban keresd.
Dig jajj, ennyire jó lennék? köszönöm! 8) :-*
K ügynök. igen, jól bírja ;D ez a dolga.
szal télleg mindenes villa, de CSAK ésszel.
Írta 2004. október 06. - 22:47

Psylo...Kicsit unatkozom,úgyhogy most nyomok egy istenítõ monológot...Használtam vettem egy CC-s emberkétõl,nos,azóta is serényen teszi a dolgát egy PXben,bár én is CC-s vagyok,mint tudjuk,pontosabban inkább bringás.Xc-retökéletes,mert van tartása,és 8 cm-re "lebutítva" frankón áll még a hardcore mászóvázakban is,nem nehéz,sõt,könnyû
cserébe még elnyûhetetlen is.Hogy mijazaz FR azt nem tudom,de olyan 75 cmrõl síkra érkezés az meg se kottyan neki,legalábbis idáig nem panaszkodott.Szerintem ez az,amit igazán allround stuffnak lehet hívni...

Írta 2004. október 06. - 22:46

hát az biztos hogyha van pár remek cuccod akkor az elején visszafogott vagy..jó persze a monstát nem féltem..de a többit igen.
szerintem te nem fogod tönkretenni a psylot mert valahogy légiesen ugrálsz..meg mész(nyal)
Na meg az is biztos a Moztour telód nem így simította az útat...szerintem már nem érzed meg a kavicsokat és a jános hegyet sem az is csak egy kavics..sajna:(
Na de ON:Autósboltban lehet szilikonsprayt kapni?Csak hogy könnyen kezelhetõ és tartós szimeringjeim legyenek.
szerintem te nem fogod tönkretenni a psylot mert valahogy légiesen ugrálsz..meg mész(nyal)

Na meg az is biztos a Moztour telód nem így simította az útat...szerintem már nem érzed meg a kavicsokat és a jános hegyet sem az is csak egy kavics..sajna:(
Na de ON:Autósboltban lehet szilikonsprayt kapni?Csak hogy könnyen kezelhetõ és tartós szimeringjeim legyenek.
Írta 2004. október 06. - 22:33

dig ;D
ok h ez eddig a legerõsebb villám, de ezt is féltem a legjobban, szal semmi észtelen bevállalás....
hát ez van. olcsó bicóval valahogy merészebb az ember, legalábbis én így vettem magamon észre.
vagy az is lehet, hogy akkor nagy számnak érzékeltem egy egy ugrást, meg lejtõzést, ma meg már észre sem veszem és tul vagyok rajta... ;D
najo, power ON
ok h ez eddig a legerõsebb villám, de ezt is féltem a legjobban, szal semmi észtelen bevállalás....

hát ez van. olcsó bicóval valahogy merészebb az ember, legalábbis én így vettem magamon észre.
vagy az is lehet, hogy akkor nagy számnak érzékeltem egy egy ugrást, meg lejtõzést, ma meg már észre sem veszem és tul vagyok rajta... ;D
najo, power ON
Írta 2004. október 06. - 22:30

Írta 2004. október 06. - 22:27

Szóval megmosolyogsz? ;)eláslak Pátyon vazzeg 8)
Szóval akkor mégiscsak hasonlóan vélekedsz a psyloval kapcs mint én.. :-*
Mászni meg én is tudok..sõt, szinte akrákit lemászok a kis godzillámmal
a setup gyengéje meg a kilóim száma viszon egy meredek emelkedõn jön elõ igazán..magyarán ha nagy rugóútad van ne mássz nagyon és ha kövér vagy diétázz ;D
Egyébként meg a psylo a 100 körüli súlyom alatt is összeül mint BETMEN bullitja..szóval nem tudom..
Szóval akkor mégiscsak hasonlóan vélekedsz a psyloval kapcs mint én.. :-*
Mászni meg én is tudok..sõt, szinte akrákit lemászok a kis godzillámmal

Egyébként meg a psylo a 100 körüli súlyom alatt is összeül mint BETMEN bullitja..szóval nem tudom..
Írta 2004. október 06. - 22:19

na, ez kielégítõ válasz volt számomra.
Tehát a lényeg, hogy cc-n kívül akkor ezekre lenne használva, mint amire te használod.
Tehát a lényeg, hogy cc-n kívül akkor ezekre lenne használva, mint amire te használod.
Írta 2004. október 06. - 22:16

igen, NEM fr villa.
de látom még nem vagy tisztába ennek a fogalomnak a jelentésével.
nézz meg egy újságot mi a fr pálya és rá fogsz jönni.
mit csinálok a tulliómmal? folyton szétbontom, mikor viszem be az elõadóba.
ja hogy a villámmal? nyomogatom, meg törölgetem le róla a mocskot folyton.
emellett streetelek, no meg néha "dh"-zok ott fent a fogas tetejétõl.. már amennyire az dh... inkább csak kislust megfogalmazása, szal olyan kirándulóDH.
amúgy miket nyomok? leugrok vele a boltba(csak hogy stílusos legyek, ugrok), meg suliba is járok vele jól. és tökéletesen bírja.
120 kiló? ekkora súly alatt fel sem jönne.
azaz mindig lentmaradna összeülve..... :
mászásról volt szó. ekkor a kéz úgy mozog, hogy folyton ránehezedik akomrányra, majd el akar távolodni tõle, persze nem teszi, mert erõsen markolja, ehelyett így a villa mozog fel le. persze van mászási technika is, de az iszonyat megeröltetõ tud lenni hosszútávon, viszont nagyon haladós.
hova is akartam kilyukadni?
de látom még nem vagy tisztába ennek a fogalomnak a jelentésével.
nézz meg egy újságot mi a fr pálya és rá fogsz jönni.
mit csinálok a tulliómmal? folyton szétbontom, mikor viszem be az elõadóba.
ja hogy a villámmal? nyomogatom, meg törölgetem le róla a mocskot folyton.
emellett streetelek, no meg néha "dh"-zok ott fent a fogas tetejétõl.. már amennyire az dh... inkább csak kislust megfogalmazása, szal olyan kirándulóDH.
amúgy miket nyomok? leugrok vele a boltba(csak hogy stílusos legyek, ugrok), meg suliba is járok vele jól. és tökéletesen bírja.
120 kiló? ekkora súly alatt fel sem jönne.
azaz mindig lentmaradna összeülve..... :

mászásról volt szó. ekkor a kéz úgy mozog, hogy folyton ránehezedik akomrányra, majd el akar távolodni tõle, persze nem teszi, mert erõsen markolja, ehelyett így a villa mozog fel le. persze van mászási technika is, de az iszonyat megeröltetõ tud lenni hosszútávon, viszont nagyon haladós.
hova is akartam kilyukadni?