Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. október 27. - 15:53

én egy px-be simán megvenném tam villáját, nem 4 kiló, mint a mostani dj-k, a tavalyinál is fél kilóval könyebb, de 20 mm az 20 mm a papucsnál, és 130 mm az 130 mm rugóút...
Írta 2004. október 27. - 14:45

Csá!
Su1ru2! (vagy mi) ;D vagy.
a Wedge egy híres törõs villa. em ugra bugrálni való.
amit a tamaskaa belinkelt ami neki van drop off az már sokkal jobb. vedd meg azt.
t
Su1ru2! (vagy mi) ;D vagy.
a Wedge egy híres törõs villa. em ugra bugrálni való.
amit a tamaskaa belinkelt ami neki van drop off az már sokkal jobb. vedd meg azt.
t
Írta 2004. október 27. - 13:13

Írta 2004. október 27. - 12:49

Írta 2004. október 26. - 10:37

HÁt majd megnézem, bár nem láttam...a különbség elég jelentõs/érezhetõ, gondolom nem egy-két cseppnek kéne kifolynia....ahol áll a bicó, ott megnéztem a földet, de semmi..Majd jól megtaperászom este..
Egyébként így tök szupi, egy fûszálat is kimozog ;D, csak nehogy tovább puhuljon....
Télen meg majd jól szétszedem, és akkor kiderül minden.... ;D
Egyébként így tök szupi, egy fûszálat is kimozog ;D, csak nehogy tovább puhuljon....
Télen meg majd jól szétszedem, és akkor kiderül minden.... ;D
Írta 2004. október 26. - 10:33

A rugo nem szokott szetmenni. Bizto hogy nem folyt el belole olaj? Szepen finoman valahol? Mert ha nincs eleg olaj a befele csillapitasban, akkor le lehet utni. Alul esetleg a csavarnal?
De ha sehol nem jkott olaj, akkor erdemes megnezni a rugot, bar ha nem volt reccsenes, meg hasonlok, akkor nem valoszinu, foleg hogy alig hasznaltad.
22-es kulccsal le tudod szedni a kupakot
De ha sehol nem jkott olaj, akkor erdemes megnezni a rugot, bar ha nem volt reccsenes, meg hasonlok, akkor nem valoszinu, foleg hogy alig hasznaltad.
22-es kulccsal le tudod szedni a kupakot

Írta 2004. október 26. - 09:48

Sziasztok!
Az miért van, hogy "egyik pillanatról a másikra" sokkal puhább lett a teleszkópom?? Az történt, hogy valamelyik nap mentem haza, és arra lettem figyelmes, hogy sokkal szebben kimozog mindent, mint idáig. Tegnap kicsit megnézegettem, ha hirtelen ránehézkedek (miközben a bringán gurulok) le tudom ütni....
Nem nagyon értem, hogy ez mitõl lehet, mert jóformán idén 4szer voltam a hegyen, akkor sem kapott nagyon, olaj nem folyt belõle (legalábbis nem látok nyomokat), csak városban használom, mondjuk hetente egyszer (és akkoris munkába megyek vele..), egyébként nem is lett gyorsabb, idegesebb a villa...nemtudom...
lehetséges, hogy a rugó adta meg magát??
Az miért van, hogy "egyik pillanatról a másikra" sokkal puhább lett a teleszkópom?? Az történt, hogy valamelyik nap mentem haza, és arra lettem figyelmes, hogy sokkal szebben kimozog mindent, mint idáig. Tegnap kicsit megnézegettem, ha hirtelen ránehézkedek (miközben a bringán gurulok) le tudom ütni....
Nem nagyon értem, hogy ez mitõl lehet, mert jóformán idén 4szer voltam a hegyen, akkor sem kapott nagyon, olaj nem folyt belõle (legalábbis nem látok nyomokat), csak városban használom, mondjuk hetente egyszer (és akkoris munkába megyek vele..), egyébként nem is lett gyorsabb, idegesebb a villa...nemtudom...
lehetséges, hogy a rugó adta meg magát??
Írta 2004. október 26. - 05:52

má mér jönnék? egyelõre azt sem tudom mi az...iljics: mivel szerintem csak vakítás az evolve (mindjárt jön elcsé, aki megmondja hogy nem )

nem nyúlok senki cuccához, amíg az én ugyanolyanomat szét nem szedtemolajcsere: szólsz elcsének, úgyis ráér
![]()
Írta 2004. október 26. - 02:40

nem
de azert vannak itt is fazonok.
bar eddig csak a szondin tortent ilyen
http://193.91.80.179...rum/disznovagas
a latahto ut az az ami kassa fele vezet!
(regen mar volt bennt de hat nah...)
de azert vannak itt is fazonok.
bar eddig csak a szondin tortent ilyen
http://193.91.80.179...rum/disznovagas
a latahto ut az az ami kassa fele vezet!
(regen mar volt bennt de hat nah...)
Írta 2004. október 26. - 02:26

Írta 2004. október 25. - 23:12

egy telefon es a gizella utcai ciganyok elhuznak feled egy platos zsukkal.rádülök meghalsz ;D
aztan veged kicsi baratom. :-)
ne feledd en a balkanon lakom! ;-)
nekem is van teleszkopom
es piros szinu
Írta 2004. október 25. - 22:56

Brühühühüüüüü
lecsúsztam a Black Eliterõl
De lenne egy másik kérdésem Z1 wedge mennyre jó villa mert van itt az apróban 1db 2003as 45ért????
De én nem tudok róla semmit csak amit a Marzocchi és a testbikeról olvastam. Ez utóbbi iszonyat nagy segítség volt. (ha elolvasod megtudod mirõl van szó)
a célterület:street,lightos ugribugri,meg idõnként hegyi menetek de azért nekem utcán jópár lépcsõ be szokott ficcenni, meg 1,5 méteres leugrások (na most ezt a Judy TT is bírja) plz írjatok róla vmit!!
hányszor mondjam még el, hogy ez kell neked?

Írta 2004. október 25. - 22:53

Írta 2004. október 25. - 22:50

nana!
kis testû barátom. :-p
miskolc jo csak annyira megsem. :-(
pestnel jobban szeretm az tuti
lor muvek jo vona.
de igy is van dolgom eleg.
kis testû barátom. :-p
miskolc jo csak annyira megsem. :-(
pestnel jobban szeretm az tuti
lor muvek jo vona.
de igy is van dolgom eleg.
Írta 2004. október 25. - 22:38

Írta 2004. október 25. - 22:26

tudom, hoyg sz@r varos bp
en utalom is rohadtul.
betmen: megoldhato
el kell donteni mifele gombot szeretnel oda, olyat szerezni es esztergalyos
miylen menet van benne?
en utalom is rohadtul.
betmen: megoldhato
el kell donteni mifele gombot szeretnel oda, olyat szerezni es esztergalyos
miylen menet van benne?
Írta 2004. október 25. - 22:17

akkor legyél te zúzó vagy valameliyk ;D
amugy igaza van dignek, nem ám félretettni a rombolót.
(bár betmen nagy vitrinrájder hírében áll ;D )
amugy igaza van dignek, nem ám félretettni a rombolót.
(bár betmen nagy vitrinrájder hírében áll ;D )
Írta 2004. október 25. - 22:16

mivel megkaptam a felsõvállat, most kivételesen megkegyelmezek.
on
gulyás misi hirdet egy boxxert, amiben állítható az elõfeszítés, de nme tudta megmondani, hogy honnan való az elõfeszítés állító csavarka felül. (szerinte psyloból, de szerintem abból nehezen, mert annak csak 30-as a becsúszója)
kérdem én: valahogy lehet ilyet csinálni, vagy hagyjam a fenébe a gondolatot?
on
gulyás misi hirdet egy boxxert, amiben állítható az elõfeszítés, de nme tudta megmondani, hogy honnan való az elõfeszítés állító csavarka felül. (szerinte psyloból, de szerintem abból nehezen, mert annak csak 30-as a becsúszója)
kérdem én: valahogy lehet ilyet csinálni, vagy hagyjam a fenébe a gondolatot?
Írta 2004. október 25. - 22:12

Írta 2004. október 25. - 22:10

iljics: mivel szerintem csak vakítás az evolve (mindjárt jön elcsé, aki megmondja hogy nem ) ezért a velotrade kiesik. majd talán jövõ márciusban lesz esélyed, hogy tudják egyáltalán, mirõl van szó. nem azt mondtam, hogy láttak is olyat, csak tudják, hogy van....
olajcsere: szólsz elcsének, úgyis ráér
másik meg: ne ráérsz te is megvárni 3-4 hetet? tél van vazze, ilyenkor elõ kell szedni az egysebességes merev biciklit, a rombolót meg lezsírozni tavaszig....
olajcsere: szólsz elcsének, úgyis ráér

másik meg: ne ráérsz te is megvárni 3-4 hetet? tél van vazze, ilyenkor elõ kell szedni az egysebességes merev biciklit, a rombolót meg lezsírozni tavaszig....