Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kemény 350Ft?
akkor holnap lefutom a boltokat és vásálolok egyet

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
én anno 350 huf-ért vettem rst szerszámot:)
amugy franciakulcs is jó, csak rongyot rakjál alá és óvatosan;)
feltéve hogy nincs belerohadva.
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a villa széthú megvizslatig már eljutottam egy párszor de tovább nemtudtam szedni, mert a tekerõket kénne kiszedni a tetején, gondolom
slusszkulcs? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
slusszkulcs?
itt a külsöszár vs becsúszó dologban lehet valami.
imbuszkulcs megfog, alul a papucsnál 2 csavar kicsavar, villa széthúz. megvizslat, kitisztít, bezsíroz, összerak.
asszem ennyi az egész. lévén nem egy nyíltolajos ilyen olyan érzékeny akármi szétszedésgátlós darab.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
igen szétszedésen jár az agyam, ha lesz idõm, akkor holnap elmegyek boltba venni hozzá kulcsot...
mert azzal hogy leszedem a lábát, nemigen vagyok elõrébb
lehet hogy jót fogok rajta röhögni, de ha hiszitek ha nem ....

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ll
ezen még jót fox röhögni fél év mulva ;)
szerintem szedd szét azt a villát, de az is lehet, h csak véletlen, hogy a gumitol függ a villa...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez biztos vmi oldsuli SPV rendszer lehet:)
a kábelköteleglõ meg...hazug egy jószág.
én a becsúszón levõ port használom erre a célra. mellesleg kemény gumival a villa ugyanúgy majdnem koppanásig mozog, mint defóval.
mindig is tudtam h az rst fura egy szerzet. de ennyire?:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
biztos valami speciális guminyomásérzékelõs villád van. A rohadt kábelkötegelõk meg tényleg hazudósak, multkor is azzal jött az egyik, hogy vett egy bmw-t, és elvitte a csajomat egy körre az erdõbe vele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szóval hazudik a gyorskötözõ, mi?

a 2.5ös külsõhöz meg nem ragaszkodom csak felmerült bennem, mint ötlet..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
már ne is haragudjatok, de az ordas baromság, hogy ha 3 bar van a gumiban, akkor 4 cenit mozog a villa, ha meg 1 bar, akkor 9-et. lol

lezli, menj inkább biciklizni, és fujtasdd mindig elõírás szerinti mennyiséggel a külsõt, mert tönkremegy, ha nem ugy használod.

ezen felesleges is agyalni. nem jól érzed, és kész. 2.5" gumitól meg nem tanulsz meg biciklizni, szóval azt is odavered ha a 2.35"-öt igen.... és ekkora villába nem is való ilyen gumi....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ezt a koppanást mondjuk egy párfokos lépcsõnél képzeld el...
és nem aztmondom, hogy szép technikásan érkezek, szóval van hibám is ebben a koppanásban az biztos, de ha belegondolok akkor telóból kell származnia..
miért?
mert ha csak úgy nekiállok nyomogatni a telót (legpuhábbra állítva az elõfeszítést) akkor is ilyen nem koppanó de valami hasonló hangot ad...
ahoz, hogy a becsúszo belét lássam valami speckó kulcs kell ugyé?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
minimálisan elöre hátra.
amúgy ez a guminyomás vs rugóút érdekes téma...:)

de a felni tuti nem koppan amúgy, mert akkor párszor tuti eleresztette volna a kerék a levegõt, meg ilyenek. csak nemmész neki éles betonperemnek gyorsan....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha felfújom a kereket, akkor a 9cm helyett mozog 3-4et és nyoma sincs koppanásnak...
és emiatt kezdtem el firtatni a témát, hogy mért csökken le így a teló mozgása...

nem kottyan?
ezt hogy érted?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
telo nem kottyan?

en rendszeresen felutottem a hatsot mert volt egy lassu defektem mar 1-2 even at. de defektet igy nem kaptam mert single wide jol ved a feluteses defekt ellen.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
fújd fel a kereket egyszer. akkor ki fog derülni mi micsoda.(én a 3-4 bar közötti értéket támogatom, sosem ütöm így fel <-- jobb biztosra menni)
ON.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nem ütöm fel csak szép fémes koppanás hallatszik teló-kerék tájról és én a felnire tippelek

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lol!
ilyenkor én már azt szoktam írni, hogy inkább menj ki biciklizni, mert ez már káros.
ha odacsapod a felnit, amindennel odacsapod....
ha ettõl tartassz, fújd keményre. mondjuk elsõ kereket felütni az azért tehetség...
másik meg gyõzd utána tekerni azt a kereket... semmi értelme, fõleg merevbicikliben. (tényleges tapasztalat)
szal maradj a max 2.35-nél.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
õ egy Rst Aerosa TL és így puha gumával mozog normál idõben és optimális esetben 9 centit szóval valami értelme van.
megoldásképp olyanon gondolkozom, hogy a 2.35ös külsöket majd lecserélem 2.5ösre és akkor elvileg ugyanennyi gumi-rugóutam tud maradni csak a magasabb külsõ miatt nehezebben csapnám oda a felnit, nem?
ez már lehet kicsit off :angevil:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a teló lábán aztán nagy haszna van a kötegelõnek.. :P
amúgy vágom persze, annó egy villámon volt is ilyen, de nem láttam értelmét.. fõleg mivel mozó volt, és sz*t sem mozgott, ezért semmi újat nem mutatott...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szerintem theznek se kell elmagyarázni, hogy miaz csak nem ugrott be neki...
na én el locsizni..