kemény 350Ft?
akkor holnap lefutom a boltokat és vásálolok egyet
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. November 18. - 22:05
Posted 2004. November 18. - 21:57
én anno 350 huf-ért vettem rst szerszámot:)
amugy franciakulcs is jó, csak rongyot rakjál alá és óvatosan;)
feltéve hogy nincs belerohadva.
amugy franciakulcs is jó, csak rongyot rakjál alá és óvatosan;)
feltéve hogy nincs belerohadva.
Autist Team:)
Posted 2004. November 18. - 21:53
a villa széthú megvizslatig már eljutottam egy párszor de tovább nemtudtam szedni, mert a tekerõket kénne kiszedni a tetején, gondolom
slusszkulcs?
slusszkulcs?
Posted 2004. November 18. - 21:43
slusszkulcs?
itt a külsöszár vs becsúszó dologban lehet valami.
imbuszkulcs megfog, alul a papucsnál 2 csavar kicsavar, villa széthúz. megvizslat, kitisztít, bezsíroz, összerak.
asszem ennyi az egész. lévén nem egy nyíltolajos ilyen olyan érzékeny akármi szétszedésgátlós darab.
itt a külsöszár vs becsúszó dologban lehet valami.
imbuszkulcs megfog, alul a papucsnál 2 csavar kicsavar, villa széthúz. megvizslat, kitisztít, bezsíroz, összerak.
asszem ennyi az egész. lévén nem egy nyíltolajos ilyen olyan érzékeny akármi szétszedésgátlós darab.
Posted 2004. November 18. - 20:58
igen szétszedésen jár az agyam, ha lesz idõm, akkor holnap elmegyek boltba venni hozzá kulcsot...
mert azzal hogy leszedem a lábát, nemigen vagyok elõrébb
lehet hogy jót fogok rajta röhögni, de ha hiszitek ha nem ....
mert azzal hogy leszedem a lábát, nemigen vagyok elõrébb
lehet hogy jót fogok rajta röhögni, de ha hiszitek ha nem ....
Posted 2004. November 18. - 17:57
ll
ezen még jót fox röhögni fél év mulva
szerintem szedd szét azt a villát, de az is lehet, h csak véletlen, hogy a gumitol függ a villa...
ezen még jót fox röhögni fél év mulva
szerintem szedd szét azt a villát, de az is lehet, h csak véletlen, hogy a gumitol függ a villa...
Posted 2004. November 18. - 11:10
ez biztos vmi oldsuli SPV rendszer lehet:)
a kábelköteleglõ meg...hazug egy jószág.
én a becsúszón levõ port használom erre a célra. mellesleg kemény gumival a villa ugyanúgy majdnem koppanásig mozog, mint defóval.
mindig is tudtam h az rst fura egy szerzet. de ennyire?
a kábelköteleglõ meg...hazug egy jószág.
én a becsúszón levõ port használom erre a célra. mellesleg kemény gumival a villa ugyanúgy majdnem koppanásig mozog, mint defóval.
mindig is tudtam h az rst fura egy szerzet. de ennyire?
Posted 2004. November 18. - 09:30
biztos valami speciális guminyomásérzékelõs villád van. A rohadt kábelkötegelõk meg tényleg hazudósak, multkor is azzal jött az egyik, hogy vett egy bmw-t, és elvitte a csajomat egy körre az erdõbe vele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2004. November 18. - 01:10
szóval hazudik a gyorskötözõ, mi?
a 2.5ös külsõhöz meg nem ragaszkodom csak felmerült bennem, mint ötlet..
a 2.5ös külsõhöz meg nem ragaszkodom csak felmerült bennem, mint ötlet..
Posted 2004. November 18. - 01:06
már ne is haragudjatok, de az ordas baromság, hogy ha 3 bar van a gumiban, akkor 4 cenit mozog a villa, ha meg 1 bar, akkor 9-et. lol
lezli, menj inkább biciklizni, és fujtasdd mindig elõírás szerinti mennyiséggel a külsõt, mert tönkremegy, ha nem ugy használod.
ezen felesleges is agyalni. nem jól érzed, és kész. 2.5" gumitól meg nem tanulsz meg biciklizni, szóval azt is odavered ha a 2.35"-öt igen.... és ekkora villába nem is való ilyen gumi....
lezli, menj inkább biciklizni, és fujtasdd mindig elõírás szerinti mennyiséggel a külsõt, mert tönkremegy, ha nem ugy használod.
ezen felesleges is agyalni. nem jól érzed, és kész. 2.5" gumitól meg nem tanulsz meg biciklizni, szóval azt is odavered ha a 2.35"-öt igen.... és ekkora villába nem is való ilyen gumi....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. November 18. - 01:03
ezt a koppanást mondjuk egy párfokos lépcsõnél képzeld el...
és nem aztmondom, hogy szép technikásan érkezek, szóval van hibám is ebben a koppanásban az biztos, de ha belegondolok akkor telóból kell származnia..
miért?
mert ha csak úgy nekiállok nyomogatni a telót (legpuhábbra állítva az elõfeszítést) akkor is ilyen nem koppanó de valami hasonló hangot ad...
ahoz, hogy a becsúszo belét lássam valami speckó kulcs kell ugyé?
és nem aztmondom, hogy szép technikásan érkezek, szóval van hibám is ebben a koppanásban az biztos, de ha belegondolok akkor telóból kell származnia..
miért?
mert ha csak úgy nekiállok nyomogatni a telót (legpuhábbra állítva az elõfeszítést) akkor is ilyen nem koppanó de valami hasonló hangot ad...
ahoz, hogy a becsúszo belét lássam valami speckó kulcs kell ugyé?
Posted 2004. November 18. - 00:59
minimálisan elöre hátra.
amúgy ez a guminyomás vs rugóút érdekes téma...
de a felni tuti nem koppan amúgy, mert akkor párszor tuti eleresztette volna a kerék a levegõt, meg ilyenek. csak nemmész neki éles betonperemnek gyorsan....
amúgy ez a guminyomás vs rugóút érdekes téma...
de a felni tuti nem koppan amúgy, mert akkor párszor tuti eleresztette volna a kerék a levegõt, meg ilyenek. csak nemmész neki éles betonperemnek gyorsan....
Posted 2004. November 18. - 00:55
ha felfújom a kereket, akkor a 9cm helyett mozog 3-4et és nyoma sincs koppanásnak...
és emiatt kezdtem el firtatni a témát, hogy mért csökken le így a teló mozgása...
nem kottyan?
ezt hogy érted?
és emiatt kezdtem el firtatni a témát, hogy mért csökken le így a teló mozgása...
nem kottyan?
ezt hogy érted?
Posted 2004. November 18. - 00:55
telo nem kottyan?
en rendszeresen felutottem a hatsot mert volt egy lassu defektem mar 1-2 even at. de defektet igy nem kaptam mert single wide jol ved a feluteses defekt ellen.
en rendszeresen felutottem a hatsot mert volt egy lassu defektem mar 1-2 even at. de defektet igy nem kaptam mert single wide jol ved a feluteses defekt ellen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2004. November 18. - 00:53
fújd fel a kereket egyszer. akkor ki fog derülni mi micsoda.(én a 3-4 bar közötti értéket támogatom, sosem ütöm így fel <-- jobb biztosra menni)
ON.
ON.
Posted 2004. November 18. - 00:50
nem ütöm fel csak szép fémes koppanás hallatszik teló-kerék tájról és én a felnire tippelek
Posted 2004. November 18. - 00:46
lol!
ilyenkor én már azt szoktam írni, hogy inkább menj ki biciklizni, mert ez már káros.
ha odacsapod a felnit, amindennel odacsapod....
ha ettõl tartassz, fújd keményre. mondjuk elsõ kereket felütni az azért tehetség...
másik meg gyõzd utána tekerni azt a kereket... semmi értelme, fõleg merevbicikliben. (tényleges tapasztalat)
szal maradj a max 2.35-nél.
ilyenkor én már azt szoktam írni, hogy inkább menj ki biciklizni, mert ez már káros.
ha odacsapod a felnit, amindennel odacsapod....
ha ettõl tartassz, fújd keményre. mondjuk elsõ kereket felütni az azért tehetség...
másik meg gyõzd utána tekerni azt a kereket... semmi értelme, fõleg merevbicikliben. (tényleges tapasztalat)
szal maradj a max 2.35-nél.
Posted 2004. November 18. - 00:43
õ egy Rst Aerosa TL és így puha gumával mozog normál idõben és optimális esetben 9 centit szóval valami értelme van.
megoldásképp olyanon gondolkozom, hogy a 2.35ös külsöket majd lecserélem 2.5ösre és akkor elvileg ugyanennyi gumi-rugóutam tud maradni csak a magasabb külsõ miatt nehezebben csapnám oda a felnit, nem?
ez már lehet kicsit off :angevil:
megoldásképp olyanon gondolkozom, hogy a 2.35ös külsöket majd lecserélem 2.5ösre és akkor elvileg ugyanennyi gumi-rugóutam tud maradni csak a magasabb külsõ miatt nehezebben csapnám oda a felnit, nem?
ez már lehet kicsit off :angevil:
Posted 2004. November 18. - 00:16
a teló lábán aztán nagy haszna van a kötegelõnek.. 
amúgy vágom persze, annó egy villámon volt is ilyen, de nem láttam értelmét.. fõleg mivel mozó volt, és sz*t sem mozgott, ezért semmi újat nem mutatott...
amúgy vágom persze, annó egy villámon volt is ilyen, de nem láttam értelmét.. fõleg mivel mozó volt, és sz*t sem mozgott, ezért semmi újat nem mutatott...
Posted 2004. November 18. - 00:01
szerintem theznek se kell elmagyarázni, hogy miaz csak nem ugrott be neki...
na én el locsizni..
na én el locsizni..

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top