Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2004. december 11. - 20:02

Egyébként egy telóról nem jön le a matrica ha hozzáér a kõ...il monstre;)persze ott szériahiba hogy nem könyítettek még két és fél kilót a villán;)ja meg az eu monsterek szar tárcsafékszeme.
Írta 2004. december 11. - 19:58

Írta 2004. december 11. - 19:54

mellesleg nekem a race nem csinált ilyen bekapomagumibakotésnemmozgok témát. lehet nem használom elég durván a dolgaimat?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 11. - 19:39

En szurke - sarga rugoval hasznaltam a Boxxerem, es csak neha koppant, a Kolozsvari pedig sarga- sarga rugoval a Race-t es allandoan lekoppant neki ( ezert ment szet a gumi utkozo ) es en min. 5 kiloval nehezebb vagyok nala. Befele csilli nelkul sokkal linearisabb a mozgas, ezert nem lehet elerni vele azt amit a jobbakkal, hogy szepen finoman induljon, es ne koppanjon.
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 11. - 19:34

Aktuális civil
Írta 2004. december 11. - 19:32

I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 11. - 19:30

Aktuális civil
Írta 2004. december 11. - 19:22

lehet cserélni ha már ez a gumi meghalt?
Elvileg lehet kapni. Asszem ~6e

De nem kell oda gyari cucc, betehetsz barmilyen hasonlo meretu gumit is. ( Az eredeti kicsit szivacsos, ugyhogy a kemeny gumi nem jo, valami puhat, esetleg szinten szivacsos anyagot.)
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 11. - 19:18

egy matrica mint szériahiba LOL!!!!!!
akkor viszont.
VAN szériahiba a psyloban is
finoman szólva elcseszõdik a lockout.
ami nemtudom hogy, de sztem simán csak a szelepfej csavarodik le, vagy ilyesmi.
tényleg, mitõl van ez?
Írta 2004. december 11. - 19:18

Írta 2004. december 11. - 19:16

Írta 2004. december 11. - 19:16

Van egy 3 éves SX LT a családban, még egyben van !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. december 11. - 19:14

megis 3 ismerosomnek letoros
es ebbol problemaja levos
nemet ujsagogban kulon kaphatos uj nem toros darabos
bizony!
mert elvarhatja az ember tole, hoyg ha kiadom alovet akkor az ugyis maradjon
sx-k meg mars-ok fekhid torese is tok gyakori volt
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. december 11. - 19:11

I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 11. - 19:08

használom, mégsincs baja.
mellesleg igaz, picit berepedezik a csavaró a csavarnál.
de ez n(s)em szériahiba.
Írta 2004. december 11. - 19:06

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. december 11. - 19:01

En nem azt mondtam hogy az RS-ekkel nincs baj soha. En azt mondtam szeriahibat nem tudsz felmutatni.
A Boxxer Race eseteben peldaul nem tudom mit csinaltok, de nalam volt par uj is es hasznalt is, es egyiknel sem volt ilyen problema. Az egyik Race tulajjal tegnap beszeltem, fel eve vette tolem, es azt mondja teljesen meg van vele elegedve.
A Race baja inkabb az, hogy nincs befele ut csillapitas, ezert az aljan a gumibak allitja meg a villat, es az a kis gumi genyo szokott darabokra torni benne emiatt ha sokszor lekoppan. De ez is inkabb a felhasznalok miatt van, nem letoresugralasra terveztek.
A fekhid tores megintcsak nem szeriahiba, hanem a villa leggyengebb pontja esetleg, ami azoknal jon elo, akik mondjuk nekimennek egy fanak, vagy becsoroznek valamit, vagy batar nehezek... Ez megint nem szeriahiba mar bocs.
A Psylo kotyogas pedig X honap / ev hasznalat utan jon elo, a persely kopas miatt. Leginkabb azoknal a tipusoknal amikbe U-turn van, ezekben az U-turn oldalon nincs nyilt olajfurdo, ezert ha nem tartod rendben, nem adsz neki kenest, akkor amitt ido elott elkopik a persely. Ez megintcsak nem szeriahiba.
Szeriahiba volt a Marzo becsuszo tores, ami eletveszelyes, most a Manitou beleeragumiavallba hiba. Ez szinten eleg veszelyes.
A kotyosog Psylotol meg senkinek nem kellett osszevarni a fejet... :-X
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 11. - 18:43

Boxxer Race rögtön felmerült, ahogy kimondtad !Mindig ezzel jottok ha vbalamelyik szart csinal. Egybol az jon, hogy a tobbi is szart csinal. Ezt azert nem igazan mondanam.
De varom a peldakat az RS szeriahibas villairol.
?

Jah igen, ezzel nem védeni akarom a nagy M-et, tényleg hihetetlen, hogy képes egy cég így sorozatgyártani valamit !!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. december 11. - 18:27

Írta 2004. december 11. - 18:20

jo jo de azért én 150ért vettema villát azért elvártam volna hogy ezért ne kakát adjanak
Nem kaka. Csak ennyit tud. Ez legyen a legnagyobb hiba. Szerintem egyébként még mindig messze ez a legjobb ár/érték arányú teló, úgyhogy no rinya!
Aktuális civil