Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tams-é szépen mozog de szerintem az alád is túl puha..bár mi tagadás..szépen mozog alattam csontra bemegy;)
Egyébként egy telóról nem jön le a matrica ha hozzáér a kõ...il monstre;)persze ott szériahiba hogy nem könyítettek még két és fél kilót a villán;)ja meg az eu monsterek szar tárcsafékszeme.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát most lett csináltatva bele 2db fehérnek megfelelõ rugó. sárgánál 30%-kal puhább. mind 2 szárba. + 180ml 15-ös olaj. semmi koppanás, faszányos mozgás, nem gyors, nem lassú. patent.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem is szürke/sárga van, de tim flooks azt mondja, a sárga/sárga 100 kilóhoz való. most akkor mi a bráner? én vasággyal vagyok 65 kiló.
mellesleg nekem a race nem csinált ilyen bekapomagumibakotésnemmozgok témát. lehet nem használom elég durván a dolgaimat? :rolleyes:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A befele csillapitas azert nem veletlenul van.
En szurke - sarga rugoval hasznaltam a Boxxerem, es csak neha koppant, a Kolozsvari pedig sarga- sarga rugoval a Race-t es allandoan lekoppant neki ( ezert ment szet a gumi utkozo ) es en min. 5 kiloval nehezebb vagyok nala. Befele csilli nelkul sokkal linearisabb a mozgas, ezert nem lehet elerni vele azt amit a jobbakkal, hogy szepen finoman induljon, es ne koppanjon.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Igaz, pontosítok: nem elég olaj kell bele, hanem megfelelõ olajszint. Tényleg ez a lelke a telóknak. A Race-nek meg fõleg. Meg a puha rugó. ;)

Aktuális civil

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az olaj valoban megallitja, sokan nem ertenek hozza, es nem tudjak beloni ugy az olajszintet, hogy ne legyen se keves se sok.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintem, ha elég olaj van benne, nem gyakran fogsz oda eljutni. Jól megvan ugyanis tervezve... Nekem a baloldalon nincs, sose koppant még fémesen.

Aktuális civil

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

lehet cserélni ha már ez a gumi meghalt?

Elvileg lehet kapni. Asszem ~6e :)
De nem kell oda gyari cucc, betehetsz barmilyen hasonlo meretu gumit is. ( Az eredeti kicsit szivacsos, ugyhogy a kemeny gumi nem jo, valami puhat, esetleg szinten szivacsos anyagot.)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lol, ne csináld már..
egy matrica mint szériahiba LOL!!!!!!

akkor viszont.
VAN szériahiba a psyloban is
finoman szólva elcseszõdik a lockout.
ami nemtudom hogy, de sztem simán csak a szelepfej csavarodik le, vagy ilyesmi.
tényleg, mitõl van ez?

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
vole mondtad hogy ez a racenél ez a gumigenyot szokta beszippantani ezt gondlom lehet cserélni ha már ez a gumi meghalt? )nálam nehéz lessz mert bele van ragasztva!!!!!!!!!) Ja és mi a hejko a felsövállal? sorry nem privibe de ha már ittvok....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szerintem az összes teló hibás, mert a felpattanó kavics leszedi a festékjét nekije :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Black matrinya télleg szériahiba volt, de azt kijavították, asszem még a zújságban is benne volt anno !
Van egy 3 éves SX LT a családban, még egyben van ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
cc-s emberes vigyazos odafigyelos
megis 3 ismerosomnek letoros
es ebbol problemaja levos

nemet ujsagogban kulon kaphatos uj nem toros darabos

bizony!
mert elvarhatja az ember tole, hoyg ha kiadom alovet akkor az ugyis maradjon

sx-k meg mars-ok fekhid torese is tok gyakori volt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Lor, ennyi erovel azt is mondhatnam hogy az osszes Black-rol lejon a matrica. LOL :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
falhoz, fához, alsócsõhöz nem odavágás?
használom, mégsincs baja.
mellesleg igaz, picit berepedezik a csavaró a csavarnál.
de ez n(s)em szériahiba.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
u turn gomb letores?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Valamit felreertesz.
En nem azt mondtam hogy az RS-ekkel nincs baj soha. En azt mondtam szeriahibat nem tudsz felmutatni.
A Boxxer Race eseteben peldaul nem tudom mit csinaltok, de nalam volt par uj is es hasznalt is, es egyiknel sem volt ilyen problema. Az egyik Race tulajjal tegnap beszeltem, fel eve vette tolem, es azt mondja teljesen meg van vele elegedve.
A Race baja inkabb az, hogy nincs befele ut csillapitas, ezert az aljan a gumibak allitja meg a villat, es az a kis gumi genyo szokott darabokra torni benne emiatt ha sokszor lekoppan. De ez is inkabb a felhasznalok miatt van, nem letoresugralasra terveztek.
A fekhid tores megintcsak nem szeriahiba, hanem a villa leggyengebb pontja esetleg, ami azoknal jon elo, akik mondjuk nekimennek egy fanak, vagy becsoroznek valamit, vagy batar nehezek... Ez megint nem szeriahiba mar bocs.
A Psylo kotyogas pedig X honap / ev hasznalat utan jon elo, a persely kopas miatt. Leginkabb azoknal a tipusoknal amikbe U-turn van, ezekben az U-turn oldalon nincs nyilt olajfurdo, ezert ha nem tartod rendben, nem adsz neki kenest, akkor amitt ido elott elkopik a persely. Ez megintcsak nem szeriahiba.

Szeriahiba volt a Marzo becsuszo tores, ami eletveszelyes, most a Manitou beleeragumiavallba hiba. Ez szinten eleg veszelyes.
A kotyosog Psylotol meg senkinek nem kellett osszevarni a fejet... :-X
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Mindig ezzel jottok ha vbalamelyik szart csinal. Egybol az jon, hogy a tobbi is szart csinal. Ezt azert nem igazan mondanam.
De varom a peldakat az RS szeriahibas villairol.
?

Boxxer Race rögtön felmerült, ahogy kimondtad ! :P Továbbinak lehet mondani a kotyogós Psylo-kat, kb. ennyi. (persze nyilván több van csak nem kirívóak, mint pl. hogy az Electric Red Boxxer feladhatja a küzdelmet a fékhídnál, de tényleg fölösleges ezt csinálni, MINDEN gyártó csinál hülyeségeket és mindent el lehet törni, ennyi, én is tisztában vagyok vele, hogy elõfordult már, hogy elrepedt a Dorado karbonlába, stb.)

Jah igen, ezzel nem védeni akarom a nagy M-et, tényleg hihetetlen, hogy képes egy cég így sorozatgyártani valamit !!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
nem ugy gondoltam de ilyenekre azért odafigyelhettek volna hogy a csillapitás ne ugy müködjön mint egy fekete lyuk és besszipantaj magába a villa belsö tartalmát......

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

jo jo de azért én 150ért vettema villát azért elvártam volna hogy ezért ne kakát adjanak

Nem kaka. Csak ennyit tud. Ez legyen a legnagyobb hiba. Szerintem egyébként még mindig messze ez a legjobb ár/érték arányú teló, úgyhogy no rinya!

Aktuális civil