Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

rocsi: pl. a Fundamentalsban Tim Flooks (TFTuned) beszél a suspension setupról és azt mondja, hogy a kompressziót mindig a legalacsonyabbra kell állítani. Akkor miért lehet egyáltalán állítani? Mi az értelme?
Thez: én is 2006osat vennék, de arra az életben nem gyûlne össze a pénzem(na jó csak nyárra). Meg aztán megnéztem egy pár filmet...és azért vannak ott jól mozgó boxxerek, még racek is. Legfejjebb blackbox tuning lesz belõle.(egyébként ahoz hol lehet ilyen kit-et kapni meg mennyiért?)

a minimumon is dolgozik.ha nincs benne,akkor nem dolgozik egyáltalán:)
a ride és a race egyetlen hibája,hogy néha elér a teljesítménye végére,és akkor csunyán kopog.a jövõ éviben ez már elvileg nem lesz.és akkor az (nekem) a tökéletes villa lesz.
dig: a csillapítófej szerintem ugyanaz mindegyik boxxerben.
blackbox tuning meg több fajta is van.kérheted a kompresszió egységet is.

Tigris

Tigris

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Az esztergályos bácsi néha értetlen..............túl öreg, szerintem...............

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
esztergályos bácsi

Tigris

Tigris

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Sziasztok!

Gyárt ma valaki kicsiny hazánkban a car mûanyag állítócsavarok helyett (a rugó elõfeszítõhöz) valami pofás fém cuccot??? nagyon érdekelne a dolog.....fõleg ha el is adnak ilyesmit:)))

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tudjuk, neked már 2003-as wc van, úgyhogy az a király ;)

mellesleg az apró böngészve tényleg kb ugyanolyan árban mennek a <02 es boxik mint az új racek és ha másban nem de anyagmegmunkálásban tuti hogy jobbak a régiek. a kompresszió igazából átalguser számára nagyjából felesleges, ráadásul csak a teljes kompressziós szár szétszedésével állítható ami ugyebár már csak azért is felesleges, mert a karbantartásigénye is minimális ennek a villának :rolleyes:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
szted is? végülis csak a nyár felén volt eme remek 2002es villa okánál fogva készerpihenõn.. mer csak a belseje hiányzott.. szal annyira már nem a csúcs a 2002es széria...:)

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
hát pl te mázlista vagy :-)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hát én pl olcsóbban vettem :)
Van állásom...:bananadan

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
mint a használt 2003/4 esek, vagy a 2005ös?
kötve hiszem. Ha találsz egyet, szólj!!!
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

rob: ha lenne pénzem 2002esre azt vennék! Remélem ez megnyugtat :-)

olcsóbb...
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
rob: ha lenne pénzem 2002esre azt vennék! Remélem ez megnyugtat :-)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
blackboxot mindenkinek.
én akkor is a sima 2002-esre szavazok. nem bántam meg a '03 race lecserélését. bár én se értek hozzá mint dig.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
az olaj-levegõ aránya az, sztem ami a progresszivítást szabályozza nem?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás

Ha több olajat rakok bele akkor progresszívabb lesz ugye?Ha igen mennyivel kell több olaj bele?

a szelep vagy végig olajban van, vagy nem. ha nem az rosz. a szelepnek mindenképp. ha túl sok olajat raksz bele, a vége nagyon és hirtelen fel fog keményedni, hisz a folyadékok összenyomhatatlanok.

az olaj nem rugó. nem is mûködik úgy. a csillapítás "foghat" a villán, de ez inkább az áramlási sebességgel van összefüggésben.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
kettõ?
a race és mi?
egyébként a race mivel cserélt helyet?

2005ös boxxikról mi a vélemény????? inkább 2003/4eset vegyek?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na majd LCS mindent leír este engem meg kioszt hogy nincs tapasztalatom:p(csak két boxxerem volt:()

Aszp: Race és Electric Red és a Race helyén egyelõre semmi sincs..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mondanak azok mindent:)
amúgy 2 lyuk fúrása, egy müanyag pöcök cseréje és megvan a tuning, amitöl mozog

állítólag:) ezt a szót felejtsd el.
nekem vagy egy 2003as wc és tlejesen jó a mozgása. még nem koppant, mozog, stb. pedig elemelkedik 30 cm-re az anyaföldtõl, sõt.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
Megvan a blackbox útmutató, és ott két lépésbõl áll. Az egyik a kompresszió, a másik meg egy új visszaút csillapításszelep. De állítólag 2.5ös olajjal jól mozog.

edit: Azt írja, hogy a 2003/2004es boxxer RACE-n is lehet alkalmazni!!!

még valami: Állítólag a boxxerek lineárisak. Ha több olajat rakok bele akkor progresszívabb lesz ugye?Ha igen mennyivel kell több olaj bele?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A Black Box tuninghoz kell kompresszió a villába a race és a ride erre alkalmatlan.
Vehetsz bele kurva sok pénzért Mojo boxcart-ot ami akkor viszont ott vagy hogy egy régebbi WC-t is vehetsz belõle(persze SZVSZ(HAZUDOK) a boxxcart jobb lehet mint a WC)

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
rocsi: pl. a Fundamentalsban Tim Flooks (TFTuned) beszél a suspension setupról és azt mondja, hogy a kompressziót mindig a legalacsonyabbra kell állítani. Akkor miért lehet egyáltalán állítani? Mi az értelme?
Thez: én is 2006osat vennék, de arra az életben nem gyûlne össze a pénzem(na jó csak nyárra). Meg aztán megnéztem egy pár filmet...és azért vannak ott jól mozgó boxxerek, még racek is. Legfejjebb blackbox tuning lesz belõle.(egyébként ahoz hol lehet ilyen kit-et kapni meg mennyiért?)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe