Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hayes papirján rajta van...
egyébként a psylohoz való az jó csak egy v két alátét kell hozzá
Pántyát kérrdezd a 888 is igy van megoldva

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Marzosok!

Csõtengelyes Marzo villához (2005 Z1 Fr1 pl.) milyen PM adapter kell?
IS - 8"PM, vagy 20mm - 8"PM?

a honlap IS-t ír, de digóírásnak nemhiszek...

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tavaly elõtt is volt benne, nagyon fullos volt és még hülyeségek se voltak benne.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ma egy eleg pozitiv caslodas ert a konkurens kerekparos magazinnal kapcsolatban.
Meglepodesem targya, hogy egy nagyon korrekt, attekintheto tabalzatot kozoltek le a Marciusi szamban poszterkent. Elvileg az itthon kaphato osszes teleszkoprol leirtak a fontos tudnivalokat ( felhasznalasi terulet, Becsuszok atmeroje, tarcsafek felfogatasi szabvany, rugout, rugozo elem, csillapitas, allithatosag, tomeg, opciok / extrak ). Eddig meg senkitol nem lattam ilyet, szerintem oriasi segitseget nyujthat azoknak, akik nem tudjak nagyon eldonteni, hogy mit is vegyenek. Aki ilyen szituban van, annak ajanlom a Bringa marciusi szamat.
Termeszetesen ez nem reklam.
Csak ennyit akartam :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

szóval annyira bátor, hogy már hülye ;)

egen, nagyon... Egy-egy sziklás szakasz után mindig megfogadja, hogy vesz egy telót....de sosem fog:)

Szerintem az ebike is a Biker-tõl hozza. És hát igen, elég égõ, hogy március végén totálisan hiányoznak náluk a 2005-ös cuccok. Gondolom elõbb megpróbálják elsütni a 2004-es maradékot.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Most nézem az apróba 12000 van Manitou. EgyéBként tényleg csak 16 évesen lehet dolgozni.Én is próbáltam melózni de mindenhonan elkldtek mert még nem vagyok 16.

Bocs, az offért, de ezt nem bírom ki.... Rob vazz:LOL

Aktuális civil

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
szertem azt szolná, hogy huúh

pike

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
üdv!

sztetek mit szólna 1 magellan polarX 1 mozo x5.5-höz???
a teló 140-et mozog de sztem a polarx csak 130-ig van kitalálva!
igaz ez???

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..
Szeretném a segítségeteket kérni telo-vásárlásban..

Szeretnék venni egy átütõs-szimplavállas telót (130mm-150mm)
ti mit ajánlanátok??
Eddig szóba jött a Pike, Nixon, Z1freer. III ,
Mostanában nem igen olvasgattam, így rátok bízom magam..
elõre is köszi...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Heh gondolom Biker miatt nincs Reba.Vagy ebike nem onnan hozza?
Mind1 Biker az egyik legnagyobb fos nagyker akkor is :D
Pilot Xc a Zold Pontban(Bp) van 29ert

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szóval annyira bátor, hogy már hülye ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Nem rosz ötlet, legalább a lockout is meg lenne oldva okosban:)

Egyébként van egy kamikaze haverom, aki egy 92 körüli gyári BCA eclipse (200GS-el) fullmerev géppel nyomja. Ráadásul a gép olyan állapotban van, hogy a közértbe se mernék vele nagyon elgurulni. Feltekerünk pl. a Pap-rétre, ott kézzel jóóól meghúzza a kontraanyát a fejcsapágyon aztán úgy engedi lefelé, hogy alig bírom tartani vele a lépést:D egy állat.....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
vegyé addig merevvillát, utána még egy mozo is zsírnak fog tûnni ;)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Na jól megszívtam....

hirtelen jött lehetõségen kapva eladtam a telómat, most meg az ebike közölte, hogy csak április közepén lesz beszerezhetõ a Reba....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egykerekezhetek egy hónapig:cry:

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Kössz a véleményeket.Még gondolkozok, hogy mit vegyek( ha lesz pénzem) de szeretem elõre megnézni , hogy mit veszek. Mert mégis a nehezen öszespórlt zsebpénzemet költöm el.Ja és próbálok ügyelni a helyesírásra.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
ja és ha esetleg rossz véleményeket olvasol egy pilot xc telórol, vagy valami másról, azt azért ne felejtsd el, hogy mihez viszonyították éppen, én se vennék hasonló kategóriájú telót ma már. de 16 évesen az én rst 381r telóm volt a legnagyobb álmom, közben 30 éves lettem, és már jut jobbra is. És még mindig naggggyon szeretek tekerni. És nem dzsangát. A lehetõségeidhez képest kell megpróbálnod helyesen dönteni, meg a szubjektív véleményeket kiszûrnöd.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
adatlap--> Magellan Crater ;)
tehát jó lesz a nyak

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Bigzero: Hol ládtad 29000-ért?Nem vagyok túl tapasztalt villák terén de mire jó a csilapítás? Van róla elkébzelésem de jó lenne ha valaki elmondaná mi az.

RS judy xc-t viszont tényleg kapsz 29-30 ezresért (pl. probike.hu), ha jól akarsz dönteni, tényleg ne add alább csillapított telónál. Bár az RST omega T4, meg némelyik hasonló is már egész jól mozog, persze csak ha ezt a kategóriát vesszük viszonyítási alapnak. Nem tudom milyen lehetõségeid vannak a bringázásra (hegy, meg ilyenek vannak e a környéketeken) Mindenképpen arra kell törekednek, hogy ne csak a bringa építésével kösd le az összes energiádat, hanem a magára a bringázásra is elég kraft jusson. Hidd el, az a fontos, hogy kibírja a cucc, és megállítsanak a fékek! 14 évesen még úgyse vagy 70 kiló sem szerintem, egy nyolc-tíz centit mozgó teló (ami persze nem pattog el az útról, tehát csillapított) tökéletes választás. Nem baj az, ha nem egy drága teló, meg gép küzd alattad. A fék az fogjon. Legalábbis úgytûnik még csak ismerkedsz eme sporttal. És az jó, de hidd el a technikádat meg az elszántságodat kell most leginkább tuningolni. Ja és csak úgy felmerült bennem egy kérdés: ugye a vázadba bele megy az 1 1/8 collos villanyak? Mert 50 ezresért vett bicajban lehet, hogy menetes villanyak van. Sorry, de akkor máris elkövetted az elsõ nagy hibát. Milyen vázad van?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem majd térjünk vissza erre a kérdésre, amikor tényleg meglesz a pénzed. Addig hiába mondunk bármit.

Mikor megvan a pénzed, bemész a boltba/megnézed ebike-on hogy mit lehet annyiért kapni, és mi majd adunk tippeket [de minek] hogy melyik lenne a jobbik választás.

Off-

légyszives figyelj oda a helyesírásra, nem egyéPként, hanem egyéBként, és nem elkéBzelés, hanem elkéPzelés. Nem mintha bármit számítana, csak nekem speciel szúrja a szemem.

On.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
RS Pilot nem néz ki russzul ,de amiket olvastam róla azok között elégé megoszalanak a vélemények. Egy srác a Manitou Six-et egy RST Omega T4-el hasonlította össze.Még nem tudom meLYik lessz, attól függg mennyi pénzem lessz. [helyesen: lesz]
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!