Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. március 27. - 09:17

Azt szeretném kérdezni tõletek hogy ami a sportkiállításon volt 2005-ös Specialized p.3-as telója szerintetek állítható?Mert csak kettõ kupak volt rajta,és a legtöbb Sherman kivûl állítható,de ezt szerintetek lehet belül állítani,mert a haveromnak ilyen van,de nem akarjuk szétkapni csak ha biztosak vagyunk hogy állítható....
Írta 2005. március 27. - 02:19

Szervizelés terén melyiknek van jobb háttere, a Fox-nak vagy a Marzocchi-nak?
A Fox teló azért merült fel, mert nagyon dícsérik külföldön, hogy mennyire jó kis teló.
:cheers:
:doghouse:
Írta 2005. március 27. - 02:11

A marzo jó csak magas és nem könnyû szimplavállas villához képest.
De ha jó a vázadba én ezt venném mert igénytelen és nagyon szépen mozog.
És ha nem zavar a 3 kiló akkor hajrá.
A fox meg nagyon jó villa csak szerintem nem annyira igénytelen mint a marzo.
Írta 2005. március 27. - 01:54

:cheers:
:doghouse:
Írta 2005. március 27. - 01:13

Írta 2005. március 26. - 21:47

Végre valaki:Dgondolom collos imbuszkulcsról van szó simán lehet szerezni amerikában...
No arra gondoltam, van az egyik elõzõ munkahelyemen egy géphez, de jobban vigyáznak rájuk mint az aranyra :mad:
Szerszámboltban sokszor azt is visszakérdezik mi az, hogy imbusz, nem hogy még a metrikus. Egyébként ha jól tudom ez valami olyasmit jelent, hogy nem szabványos (legalábbis nem európában

Ride everywhere.
.
Írta 2005. március 26. - 21:35

Írta 2005. március 26. - 21:25

Tudja egyáltalán valaki mi az a nem metrikus imbuszkulcs, vagy ezzel ne erõlködjek tovább?
én csak metrikus csavarmenetrõl hallottam
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 26. - 21:19

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 26. - 21:14

Nem is gondoltam, hogy valaki enyire hülyének tud nézni valakit akit egyáltalán nem ismer...lényegtelen. Régen én is ittam mint... mostanában csak sörözöm...mi is ittunk annak idején de akkor legalább elmentünk kocsmába és nem otthon b...sztunk be, magában csak a ...
marzó merevvilla? tényleg ne igyál többettudom hogy gyárt bmx-hez
A marzó merevvilla 24 colosban elmegy egy montiba is, legalábbis nem sok bmx-est ismerek 24 colos kerékkel menni (egyet sem) viszont páran mennek montival... A hiba itt csúszott be:
http://www.shitshift...sjpg?height=400
ez egy marzó meg minden egybe merevvilla, megtévesztett a kinézete. Ilyet keresnék, vagyis hasonlót.
Tudja egyáltalán valaki mi az a nem metrikus imbuszkulcs, vagy ezzel ne erõlködjek tovább?
Ok nélkül nem irkálok.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. március 26. - 20:42

de ettõl eltekintve tényleg szuper villa...
Írta 2005. március 26. - 17:49

A + kamrát 100psi-re fújom, és ha újra rárakom a pumpát, akkor 80PSi-t mutat, tehát 20PSi vel csökken.
ez nem elmegy, hanem amikor másodszor is rátekered, megtelik a pumpa csöve is levegõvel, ezért csökken a nyomás.
Ha hallod, hogy pumpa nélkül is ereszt, az gáz. Szelep rendben van?
Aktuális civil
Írta 2005. március 26. - 17:33

nálunk a háztartásban van egy six ( a legalapabb ) és egy rst capa tl ( asszem ez a tipus neve.. ) is..
összehasonlításul...az rstnél érezni hogy nincs benne semmi...és ha pl bunnyzol patkára akkor katapultálná a kereket kínába...ennyire drasztikus hatás nincs a sixben ellenben elmondhatatlan puhi...65kiló alatt legalább beül 4centit a manitou 6000ért lehet hozzá venni keményebb rugót, csodákat nem kell várni egyiktõl sem. Én személy szerint a manitout ajánlanám..egyszerûen jobb vele menni...
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. március 26. - 17:20

Szóval nem lett eltervezve a fékhíd csak simán a gumigyártók mérnek másképp.
De egy 2.3-as maxxis gumival simán tudnál vele sarazni..
Írta 2005. március 26. - 17:15

a drop off és hasonló fékhiddal rendelkezõ marzók kissé el vannak tervezve
a maual 2,6os külsõt ir nekem egy 2,3 space van benne ami ugy kicst nagyobb mint 2,3 de itt fõleg az U profil magassága a lényeg ,mert 3méterenként tömõdött egy ugy sárra hogy nem fordult el a kerék....
szóval nagygumi és nagy agyagos sárral ovatosan...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 26. - 13:55

üdv.
használ/t/ valaki manitou six-et?
csak, mer' ha fehérszemély jól viselkedik, :lick: , meg a magasságos is úgyakarja :banned: beruháznék egyre néki. most egész jó ára van.
már az elején leszögezném, hogy csupán hangosan gondolkodom,
de szvsz egy hasonló árú RST jobb vétel lenne.
legalábbis velem azt mondatja a józan paraszti ész,
hogy utóbbinál kevésbé kell megfizetni a márkanevet,
és talán (talán!) a fennmaradó összegbõl (a.k.a. elõállítási költség)
több jutott a technológiára.
egyébként is, tudtommal Duke-od van,
úgyhogy tessék valami komolyabbat venni az asszonynak is!

és lehetõleg az is RS legyen, hogy közös tekerések alkalmával
létrejöjjön a kellõ esztétikai harmónia :gwizd:
Írta 2005. március 26. - 12:46

amúgy no comment
Írta 2005. március 26. - 11:53

de amúgy milyen típus?
biztos hogy olaj, nem zsír esetleg?
Írta 2005. március 26. - 11:48

Írta 2005. március 26. - 11:41