[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az oké, de amikor beletöltöm, akkor a becsúszó ki legyen húzva-e az alapállásba és onnan mérve 145 mm?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
csõ a csõben vicces, nekem jó tapasztalatom még nem volt vele.
recseg mint a Zállat.
ezek a telók igen, hajlamosak megficcenni a nyaknál.
a belsõség meg marhára nem a láb, legalábbis sztem.
elég könnyû azt is tropára vágni, és ha már a nyak meghajlott, akkor könnyen lehet, hogy a csillapítás, meg a hasonló okosságok is megvannak ficcenve benne
mást kérdezek: komolyan egy leamortizált, kihajlott villát akarsz venni? biztos meggondoltad? ha már ennyi pénzt összespóróltál, 50e-bõl vehetsz jót is...
de te tudod.
alapból úgy kezdeni h szervízjárás, idegeskedés, 10e-k ráköltése, helyrerakás....
én ezt nem játszanám be fõleg hogy ennyi pénzbõl jó is kapható.
Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde: