Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

de most az acél bevonat kopásáról volt szó, nem?

ja, ez nem volt világos... Mert jött itt elõ már mindenféle Marzo.

Aktuális civil

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
neked zap z1fr1-ed van?az milyen súlyú?Honnan van?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
akkor az én z150-em is meg fog kopni?:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de most az acél bevonat kopásáról volt szó, nem?
azért mondtam, hogy én mérget vettem volna arra, hogy a stance-eken is kopni fog, ahogy a z150-en is kopott.
ezért IS kell z1 freeride 1-et venni. vagy jövõ évi 66-ot, ami 48 mm-rel lesz alacsonyabb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
a Z150 acél becsúszós. A Z1 Fr1 alu...

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tûûûûûûûût, senki nem kap piros hangszórót, ha nem hisztek egy olyannak, aki ezt tanulja (igaz zs.m.?)
a '03 worldcup csak pár darabkájában volt ti-ni becsúszóval (sõt, néhány '02-esen is van) de a taiwaniak nem tudták tartani a minõséget, és jött a slippery silver.
a feketített bevonat már a tavalyi z150-eken is megkopott, miért most kezdtek el csodálkozni?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
tudod te egyáltalán mirõl beszélsz?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
figyelj macsek ne szõrözz :)
Marzocchiék nagyon király gyerekek és feltalálták a fekete nitridet...
És gondolom mivel a roksoksz az Ti-Ni a marzo is valszeg valami ötvözet, és ezért lehet fekete.Amugy meg fa*z mindegy :D
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

http://www.totalbike.../B00014HBNE.jpg

...a 2003as wc ilyen volt.

nemnem. ez csak limitált széria valszeg. kereskedelmi forgalomba a "slippery silver" fantázianevû cuccal került. VK mindenesetre tele volt Ti-nitrides becsúszósokkal...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

ja, és ha látják h nem 100%-os, akkor nem adnak neki OEM nevet, és nem dobják piacra.
hehe marzó+manitú.

Az RS meg bolti verzióban adja ki hehe:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
ez is sárga. mindedféle nitrid az. ami nem sárga az nem nitrid.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
http://www.totalbike.../B00014HBNE.jpg

...a 2003as wc ilyen volt.

a t-d kérdésben meg igazad van.

Szerintetek lehet valahonnan ilyen becsúszót szerezni?
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás

Az egykori wc boxxereknek meg azért sárga mert az nem nitrit hanem titániumnitrit.

nemtom, hogy volt-e sárga becsúszójú boxxer, de elõször is valójában nem nitrit, hanem nitrid. a folyamat neve nitridálás. a titánnitrid is sárga. fúrókon látható ilyen bevonat. ott is sárga. nitrit meg a mûtrágyában van, asszem.
márcsakhogy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, és ha látják h nem 100%-os, akkor nem adnak neki OEM nevet, és nem dobják piacra.
hehe marzó+manitú.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
megjegyzem talán vhol dolgoznak még mérnökök is nem csak marketingesek az "iparban"

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
"Megjegyzem kár érte, mert elég szuperszexiül néz(ett volna) ki. "

szép a dupla híd.vagymi:)
Keep hands on bike at all times....

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
én se vennék stancet.pedig gondolkoztam rajta a napokban. de miután hallotam hogy tök szar igy inkább rs psylo race-t vettem :) szerintem a manitou most jol el baszta ezt a telot , már mint a stance családot. ( de ez csak az én véleményem) :)
FREE KEVIN!!

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
hiszek én...és sajnálom naon.
Bár 1000eu sok érte de a fox 36 is annyi és sztem nincs nagy különbség.
Sõt a 36 rc itthon 300k egység

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ne higyjetek ám nekem... :P

23.02.2005

MAGURA stops Thor fork project

Feltöltött kép

We would like to inform our customers that MAGURA has decided not to bring the long awaited, and much postponed suspension product Thor, onto the market.

After our well publicised decision to move all our suspension production to our base in Bad Urach Germany, the Thor project, that had been initiated during our cooperation with the Dutch company Rond, has now had to be dropped completely.

The main reasons are that, in comparison with the models that our competitors are producing, the average performance was not what we would expect to be getting from a fork that would have cost the end-customer 1000 Euro.

After many months of trying to iron out the construction deficits in the product, we have eventually come to the realisation that we have to let this one go. Please believe us that this decision hasn‰t been easy for us and that we‰re well aware of the loss in confidence this may cause. However we believe that the case would have been far worse had this product reached the market place.

The MAGURA Passion People are now concentrating on the development of four new suspension fork models for the season 2007 that will deliver what we have been proud to be able to deliver for years with our brakes. Quality designed and manufactured in Bad Urach / Germany.

Megjegyzem kár érte, mert elég szuperszexiül néz(ett volna) ki.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Stance addig nem is fog mozogni amíg a haverod nem viszi vissza és kéri az _ingyenes_ javítást, átalakítást.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.