Sziasztok. Teleszkópot szeretnék venni, max. 100E Ft-ot tudnék rászánni. A Rockshoxok közül szeretnék választani, most egy Manitou Skareb Comp-om van lockout nélkül. Mivel 89 kiló vagyok, sok teló nem jöhet szóba. A Rebákat nézegettem, a felhasználás XC lenne, évente egy-két maratonon is elindulok.
Kérdéseim:
1. Jó ötletnek tartjátok a Rebát?
2. Több fajtája van, Team, Race stb. Nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes az én esetemben választani. (Talán a Race?)
3. Meg szabad venni egy 2005-ös modellt, vagy a 2006-osba érdemes beruházni?
4. Ezt a Revelation-t ismeri valaki?
5. Van valahol olyan leírás a neten, ami összefoglalja a teleszkópok tulajdonságait, esetleg segít a választásban?
Kösz.
jövõ évi rebát akkor várd meg, ha szeretnél v-féket használni, (bár a biker nem biztos hogy fog hozni vfék opcióst) bár én 89 kilóval nem erõltetném...+ a jövõ évibõl már nem lesz u-turnos, csak fix rugóutasak....
változatok közt még a lényegi különbség hogy a teamre és a race-re tudsz tenni "távszabályzót" (kormányról kapcsolható lockout) az sl-re úgy emléxem nem...
szal ebben az árkategóriában szvsz a legjobb választás a reba mondjuk egy u-turn-ös race....
revelationon meg sztem csak akkor gondolkodj ha egy kb 5"-t mozgó fulli vázad van, egyébként felesleges
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való