Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. június 26. - 08:06

Írta 2005. június 25. - 22:43

javaslok vmi durva meredek gyökeres lejtõt.....ki fogja mozogni a 8 centit...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. június 25. - 22:35

javaslok vmi durva meredek gyökeres lejtõt.....ki fogja mozogni a 8 centit...Rock Shox Pilot C
Az miert van, hogy nem mozogja ki a 8cm utat? Ma igen poros reszeken tekertem es igy le tudtam merni mennyi a tiszta resz, 6,5cm-ert mertem. Otlet?

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. június 25. - 22:29

Az miert van, hogy nem mozogja ki a 8cm utat? Ma igen poros reszeken tekertem es igy le tudtam merni mennyi a tiszta resz, 6,5cm-ert mertem. Otlet?
Let the people speak
Írta 2005. június 25. - 10:08

nemtom mitõl, de nekem a psyloban a lockout halt meg félig, a rebound jó vót
Charon, mi lett a pike-al?
Írta 2005. június 25. - 00:46

Huderimesvagyok

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:
Írta 2005. június 25. - 00:33

Ha a Psylomban teknõc felé tekerem a visszaútcsilit teljesen, akkor sokkal gyorsabban mozog, mint amikor régen ezt tettem, tehát régen jobban belassította, meg érdekes hangokat is ad ki... Nem csak szörcsög, hanem nemigazán tudom ezt így leírni... Szétkéne szednem pucolni, meg olajcsere, csak itthon nemtom hogy neki álljak-e... Esetleg az lehet h a csillapító szelepnél van gáz?
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. június 24. - 23:23

TPC,FFD ezek félnyílt patronok azaz a becsúszóban van az olaj.
volt régen vmi patronos csilli is egy teljesen külön patron volt. szeretett robbangatni.
meg van a semi-bath ami egy fél nyílt patron + egy kis olaj a külsõ szárban h az kennyen.
Írta 2005. június 24. - 23:12

ez ilyen olaj patronos nem? (elv uaz, csak itt az oil tartaj nem a lab, hanem egy patron de azon belul the SAME)<-talan, kovezzetek, ha nem
Írta 2005. június 24. - 22:35

a HIDRACOIL=egy fajta csillapítási mód valami olajos megoldás de !!!nem!!! nyílt olajfürdõ!
de az. az van a boxxeremben, és ennél nyiltabb olajfürdõ nincs is.
ne beszélj h*lyeségeket légyszi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. június 24. - 20:58

Írta 2005. június 24. - 20:43

hasonló a manitukban..Tehat az enyem akkor nyilt olajfurdos csillapitasu. A hydracoil pedig ennek a naluk hasznalt neve. Igy mar ertem, koszonom!
Viszont hoztal be ismet ismeretlen szavakat. Ez mi? "semi bath"
Írta 2005. június 24. - 18:27

Viszont hoztal be ismet ismeretlen szavakat. Ez mi? "semi bath"
a hydracoil pedig az rs nyílt olajfürdõs csillapítása, ami ugyan nem olyan penge mint a marzóé de szvsz még mindíg jobb mint a semi bath.
Let the people speak
Írta 2005. június 24. - 17:40

ööööö... nem elasztometer hanem elasztomer ami egy kis gumidarabka
Az elasztomer nem gumi, hanem habosított és nagy nyomáson, "fröccsöntõ" szerszámba préselt Polyurethan (olyasmi mint az a PUR-hab amivel ablakokat is tömítenek, csak ez egy jóval rugalmasabb keverék változata annak)
Írta 2005. június 24. - 17:21

a hc meghatározása biker katalogusból : olyan nyilt olajfürdös rendszer mely állandó kenést biztosít minden mozgó alkatrésznek...a hc2 meg ennek a továbbfejlesztett változata, állítható visszaút csilivel....De a Pilot C-be nem irja, hogy volna elasztometer. Egyaltalan az mi?
Írta 2005. június 24. - 16:44

a hydracoil pedig az rs nyílt olajfürdõs csillapítása, ami ugyan nem olyan penge mint a marzóé de szvsz még mindíg jobb mint a semi bath.
az elasztomert pedig a nem csillapított villákban alakalmazzák azért is hogy legyen valami minimális csillapított érzésed, mert ugyebár az nem olan gyorsan rugózik ki mint egy sima acélrugó. de arra is jó amit te írtál
Írta 2005. június 24. - 14:58

Írta 2005. június 24. - 14:46

különbség: a judy-ba mindkét oldalt van rúgó de csak jobb oldalt csilli.
egyébként tök ugyanaz.
sixbe meg szerintem felesleges a csilli. szerintme ahhoz rugalmas h az egyik oldal tolja a másik meg húzza. nekem így is olyan mint a kolbász. persze ez függ attól h mikori six ha 2003 elõtti akkor nme szóltam.
én azon agyaltom h találtam menetet a six jobb kupakjába és h megkén csinálni azt az oldal olajosra+ levegõsre. de mivel kotyog hagytam a francba.
Let the people speak
Írta 2005. június 24. - 14:38

Írta 2005. június 24. - 14:31