Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Keveritek kicsit a dolgokat. Mindegy, most lefexem. Informatív voltam.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Ha valamelyikõtök talál egy Marzocchi telóba gumibakot a negatív rugónál, vagy bárhol az nem tudom hogy szedett e szét valaha Marzo-t mert azokban nincs gumibak. Egyesek szerint azért koppan le a "valamilyen" Marzo teló mert nincs benne gumibak, ennél nagyobb hülyeséget még nem is hallottam. A Marzocchi telóknál az olajos csillivel érik el azt h ne koppanjon se ki, se be. Ha lekoppan akkor vagy kevés az olaj vagy vmi más gond van vele.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

figyi thez!

Azért vettem olajos villát mert 1-manapság az erõsebbvillák már olajosak mind, 2-az olajos villával nincs gond hidegben, 3-a CSILLAPÍTÁS!!! na most ez az amit hiányolok a Drop off-omból! Mert mentem már haver drop off jával és azt akármilyen keményre fújtuk meg se lehetet érezni hogy kiemeltem!
Engem sem zavar mi van a villámban ha MÛKÖDIK!

elõbb azt írtad, hogy van otthon, a villában nincs
de ha nem így van és nem nyúltál bele, akkor vidd vissza a boltba ahol vetted, és sírd el bánatodat.
õk a felelõsek, õnekik kell tudni megoldani.

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
ja a másik topicban írtad hogy: "vissza kell tennie bele a negatív rugót és a gumibakokat..."

Mit tegyek bele vissza amikor semmit se szedtem belõle ki már gyárilag olyan volt!?

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
figyi thez!

Azért vettem olajos villát mert 1-manapság az erõsebbvillák már olajosak mind, 2-az olajos villával nincs gond hidegben, 3-a CSILLAPÍTÁS!!! na most ez az amit hiányolok a Drop off-omból! Mert mentem már haver drop off jával és azt akármilyen keményre fújtuk meg se lehetet érezni hogy kiemeltem!
Engem sem zavar mi van a villámban ha MÛKÖDIK!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
deigen...
viszont a rugó végén gumi van szal mindenkinek igaza van.
és ha csak azért vesz valaki olajos villát, hogy....
mi vette rá vajon?
súlycsökkentés?
elvi kérdés?
érdekes.
engem nem zavar mi van a villámban.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
dig: nem gumibak kell, hanem negatív rugó

vagy most nem a visszaútról beszélünk?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Figyi Egg.
Ha olajos is kell gumibak.
Mert van benne.
érted.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha beleraksz egy 50 körüli olajat, és már kellõképp használhatatlan lesz(kb fél perc alatt jön vissza, befelé meg nem is mozog) akkor már nem fog koppanni sem
ha ennél gyorsabban jön, akkor koppanni fog.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mit akarsz kiküszöbölni a gumibak hiányával?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
persze belelehet rakni gumibakot (van is itthon nekem) de mint lentebb is írtam azért vettem olajos telót hogy ezt kiküszöböljem...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
:o

A gumibak az kell, mindenhová.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
vágom mi az, de a az olajos villa azért olajos hogy csilapítson! NEM? ennyi erõvel leengedem az olajat belõle megzsírozom oszt jó van!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha kiemeled, és koppan, az azért van, mert a felkoppanásgátló rugó nincs visszatéve bele. ha nem tudod, mirõl beszélek, akkor keress meg a villával egy boltot, majd ott tudják. ennek semmi köze nincs az olaj sûrûségéhez.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
helló!

ugye elméletileg a marzókba 7,5-ös olaj van, na most mint már fentebb írtam most vettem vadi új drop off-ot és nem csilápít rendesen, most cseréltem benne ki az olajat 10w-ra és még most se jó. Még mindig koppan ha kiemelem! Megpróbálom 15w-sel is aztán ha nem jó akkor tényleg nemtudom.....

Légyszi segítsetek akinek van DROP OFF ja írjon már egy mailt a spinner17@freemail.hu ra, mert szeretnék beszélni valakivel akinek van ilyen villája!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

uzzi vpx (babakék), levegõs fox dhx, levegõs 66rc (fehér), hope4 6ti tárcsákkal, és minden ami drága és finom. (easton monkey lite, thomson, mavic 823-masok, huzott fekete dt, king e/h, middleburn, fizik, stbstb) ez most álmaim biciklije.

Mi tart vissza? :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
uzzi vpx (babakék), levegõs fox dhx, levegõs 66rc (fehér), hope4 6ti tárcsákkal, és minden ami drága és finom. (easton monkey lite, thomson, mavic 823-masok, huzott fekete dt, king e/h, middleburn, fizik, stbstb) ez most álmaim biciklije. persze ahogy öregszem, a rugóut és a suly úgy csökken majd :Ð

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én beérem a 4-essel is. befigyelne belõle egy Merida Trans-M Comp a maradékból meg bukó cipõ km óra a legmaradékát meg elfagyiznám:krol:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
jó, de akko veszõ nekem egy nikolaj UFO DS-t, egy manitou millenniummal, full saint szettel ;)
és egy csokit

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
igy legyen otosom a lotton.....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/