valszeg nem tömít már rendesen. Csere.
Eddig jó volt... csak most xar...
Számolj engem negyediknek. Néhány nappal ezelõtt beszéltünk már róla, és végül nálam is ez volt a probléma, megfejelve azzal, hogy nem tekertem be teljesen a tengelyt. A marhája! Mármint én.ja, 35 fokon szobában a zsír jobb.
minden más körülmény között az olaj a nyerõ.
amúgy:-)
már 3-nál tartok a fogasnál való pike-gyorszzár átfordításban lefelérõl felfelé:-)
megnézem még hány lesz:-)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
van ott elvileg egy kis c alakú baz valami vájatban , azt kell kipattintani, ha jól emlékszem, de mintha conorral egyezkedtünk volna ezenháj!
2001 Psylo XC-ben a U Turn-ös oldalt hogy tudom szétszedni?
A U turn kupakot már leszedtem; de minden más gömbülyû... Vagy ezt az "anyát" kell tovább csavarni? (nem akarom eltörni...)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
aha
mindenki lefelé hagyja
mármint úgy húzza meg a tengelyt h a végén lefelé konyul a gyorszár ugye
ezeket szoktam átfordítani. már kis oktatást is tartok mellé:-)