most kölcsön big one van

és shiver jó villa, nincs vele semmi baj. meg most a súly is számítana :-S és stratos nem egy könnyû darab nem?
karcsi....annyi pénzt most nem hozott a télapó.:-(
villámkérdés:
Shiver | VS.| Startos S8 Superstar (esetleg '03 Monster T) :-/
ha választani kéne melyiket? pénz mindegy most.
segítsetek plz.
mielõtt agyon okádjuk a rs-t is forgalmazó nagykert, speciel õk a kinti kisker árakhoz képest nem drágák (most nem mindenféle szutyok internetes bóttal összevetve)..Mert a magyar nagyker egy inkabb ki sem mondom mekkora tetu. Azert draga ennyire nalunk minden.
Az uj RS-ek jok lesznek. A fox 100 alatt nem arul telot, az RS-nek meg igy is lesz olcsobb teloja. Jol van ez igy sztem. A felso kategoria pedig 32-es becsuszo, kiveve a SID, de az meg a suly miatt.
Nem csak a nagykert kell szidni
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
azért a boltoknak van némi mozgástere...
haversrác Kula-ja elvileg 369.
helyi bót ajánlata: 360.
másik bolt elhozta: 332-ért.
nem mindegy...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakVegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nem csak a nagykert kell szidni, hanem a bazinagy magyar adókat.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakSzerintem még hozzávetõlegesen sem lehet tudni, hogy mennyibe fognak kerülni, mert nálunk teljesen mások az árak, mint külföldön, sõt az üzletek is más áron adják a RS telókat, mint amit a biker hirdet.hali!
a jövõ évi rock-shoxok árairól van vmi hír? mert rmx ridert érdekelné egy j3/j4
vagy egy tora.
:-)
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
tökéletes....gyári rugóval is ...sztem...Tudja valaki, hogy a pike-okban mennyire kemény a rugó? Kiváncsi lennék, hogy alattam mennyit ül be(100 kg vagyok). Lehet hogy nekem már keményebb rugót kellene bele tennem vagy csak rátekerni egy kicsit a kompreszió csilit, most egy mz compom van, ami pont jó a súlyomhoz.
Ezt azért kérdem mert most szeretnék venni egy pike sl-t. Egyébként szerintetek is jó ez a teló a súlyomhoz enduro használatra?
Köszi a válaszokat.