Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. szeptember 05. - 18:12
most kölcsön big one van .ihihi.fura.
és shiver jó villa, nincs vele semmi baj. meg most a súly is számítana :-S és stratos nem egy könnyû darab nem?
karcsi....annyi pénzt most nem hozott a télapó.:-(
Írta 2005. szeptember 05. - 18:11
Írta 2005. szeptember 05. - 18:08
A startoshoz nincs alkatrész de minden rendelhetõ hozzá a legkisebb csavarig.
Sokkal merevebb!Szebben mozog, és progresszív, nem pedig olyan lineáris cucuka mint a shiva.
többet is mozog, és több forrásból hallottam hogy mozgásra a marin a stratossal volt a legjobb..
Mellesleg annál a kis boxxikánál minden villa jobb a földön:D
Írta 2005. szeptember 05. - 18:05
akkor marad:
stratos-shiver.
itt a stratos nehezebb jóval nem? viszont többet mozog...talán szebben (úgy emléxem). és bitang nagy:). de alkatrész sem sûrûn van itthon. kint meg drága. :-/ hajjaj.
shiver meg shiver...jóaz.;-)
Írta 2005. szeptember 05. - 18:03
villámkérdés:
Shiver | VS.| Startos S8 Superstar (esetleg '03 Monster T) :-/
ha választani kéne melyiket? pénz mindegy most.
segítsetek plz.
shiver vs stratos párharc egyértelmûen a stratos.
ha meg nem zavar a súly, de téged fog, bár a marisba jó volt a monsta akkor monster mert a legszebben mozgo legmerevebb teló.
Írta 2005. szeptember 05. - 18:01
Shiver | VS.| Startos S8 Superstar (esetleg '03 Monster T) :-/ csak súly miatt nem
ha választani kéne melyiket?...nehéz döntés:-(. pénz mindegy most.
segítsetek plz.
Írta 2005. szeptember 05. - 17:28
mielõtt agyon okádjuk a rs-t is forgalmazó nagykert, speciel õk a kinti kisker árakhoz képest nem drágák (most nem mindenféle szutyok internetes bóttal összevetve)..Mert a magyar nagyker egy inkabb ki sem mondom mekkora tetu. Azert draga ennyire nalunk minden.
Az uj RS-ek jok lesznek. A fox 100 alatt nem arul telot, az RS-nek meg igy is lesz olcsobb teloja. Jol van ez igy sztem. A felso kategoria pedig 32-es becsuszo, kiveve a SID, de az meg a suly miatt.
a másik a láncos az tényleg elég brutkó...
1 ébként ha valahol törzsvevõ vagy azért általában lehet alkudni kb 10% -ot
amegy + kapcs ON..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 05. - 15:26
A perbáli Hungary:A-ban mondta a nõci, hogy a pesti boltokban 30% haszon alatt szóba sem áltak velük. Most ha ebbõl enged néha-néha 10%-ot... Érted...
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. szeptember 05. - 15:25
Nem csak a nagykert kell szidni
Érdemes a kiemelt szavakat megfigyelni...Nem azt mondtam hogy csak az adókkal van a gond, de kétségtelen hogy környezõ államokban és sok távoliban is a használati cikkek drasztikus mértékben olcsóbbak mint itthon.És nem csak a bringák, hanem minden más. Errõl viszont a példátlanul magas adó tehet.
Írta 2005. szeptember 05. - 15:21
a vicc, hogy a helyi egyesületben a srác tag volt és rokon is...:-)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. szeptember 05. - 15:17
azért a boltoknak van némi mozgástere...
haversrác Kula-ja elvileg 369.
helyi bót ajánlata: 360.
másik bolt elhozta: 332-ért.
nem mindegy...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 05. - 15:14
haversrác Kula-ja elvileg 369.
helyi bót ajánlata: 360.
másik bolt elhozta: 332-ért.
nem mindegy...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. szeptember 05. - 15:10
Mindenkinek "most de azonnal" kell sokat keresni. Államnak, nagykernek, bótnak... Aztán szépen lassan be is csõdöl mindegyik.
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. szeptember 05. - 15:09
Nem csak a nagykert kell szidni, hanem a bazinagy magyar adókat.
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 05. - 15:07
Írta 2005. szeptember 05. - 15:05
Az uj RS-ek jok lesznek. A fox 100 alatt nem arul telot, az RS-nek meg igy is lesz olcsobb teloja. Jol van ez igy sztem. A felso kategoria pedig 32-es becsuszo, kiveve a SID, de az meg a suly miatt.
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 05. - 13:36
Szerintem még hozzávetõlegesen sem lehet tudni, hogy mennyibe fognak kerülni, mert nálunk teljesen mások az árak, mint külföldön, sõt az üzletek is más áron adják a RS telókat, mint amit a biker hirdet.hali!
a jövõ évi rock-shoxok árairól van vmi hír? mert rmx ridert érdekelné egy j3/j4
vagy egy tora.
:-)
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. szeptember 05. - 13:33
A Reba-knál kijön a World Cup és csak a team lesz u-turn-ös(szerintem kijavították a progresszívitási gondokat,85-nél túl lineáris volt,115 túl progresszív volt a végén).
Kijön a Revelation, ami egy hosszabb utas reba. Új lesz még J-széria, ami szerintem módosított 2005-ös Judykból áll, meg talán a jobbak az idei pilot belsõt kapják meg. A Recon meg a Tora 32mm becsúszokkal lesz szerelve a jobbakban lesz motion control, szóval jók lesznek, de nagyon.
Úgy látszik, hogy az RS is átáll a 32mm becsúszókra(mint a Fox) és lehet, hogy néhány év múlva már õ is csak jó telókat gyárt. Az az érdekes még, hogy szinte minden telónak állítható az útja az újak közül.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. szeptember 05. - 13:21
a jövõ évi rock-shoxok árairól van vmi hír? mert rmx ridert érdekelné egy j3/j4
vagy egy tora.
:-)
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. szeptember 05. - 12:41
tökéletes....gyári rugóval is ...sztem...Tudja valaki, hogy a pike-okban mennyire kemény a rugó? Kiváncsi lennék, hogy alattam mennyit ül be(100 kg vagyok). Lehet hogy nekem már keményebb rugót kellene bele tennem vagy csak rátekerni egy kicsit a kompreszió csilit, most egy mz compom van, ami pont jó a súlyomhoz.
Ezt azért kérdem mert most szeretnék venni egy pike sl-t. Egyébként szerintetek is jó ez a teló a súlyomhoz enduro használatra?
Köszi a válaszokat.
aztán ha ugrálsz is, lehet keményebb kell
alattam olyan 3 centit ül be..(100 kg)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való