Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2005. szeptember 08. - 13:06
szerintem õ Rseven-t látott
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 08. - 13:03
Az elozore. Szoval, hogy irigykedett az ember, hogy van neki es olyat kek venni. Viszont amit latott az super, ami akcios az comp. Es a ketto nem ugyanaz, csak kulsore ezt tudjuk :-)
Ez most melyikre?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 08. - 13:02
Ez most melyikre?Ja, csak az skareb super es nem comp. A ketto nem ugyanaz...
Írta 2005. szeptember 08. - 13:00
Ja, csak az skareb super es nem comp. A ketto nem ugyanaz...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 08. - 12:46
Írta 2005. szeptember 08. - 12:33
A bükki marcin volt is egy belõle valami merida-s (gondolom szponzorált) srácnak. Kicsit sárgultam...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. szeptember 08. - 11:06
Nagyon jó cc-villa, nagyon finom mozgással, de a triál után merevséget ne várj tõle:)))
V-fékkel és tárcsával is teljesen jól mûxik. Sajna a Comp-ban nincsen kompresszió állítás, meg lockout...
Viszont mindjárt itt az utódja az R7...(Rseven)
Üdv:Thommey
V-fékkel és tárcsával is teljesen jól mûxik. Sajna a Comp-ban nincsen kompresszió állítás, meg lockout...
Viszont mindjárt itt az utódja az R7...(Rseven)
Üdv:Thommey
Írta 2005. szeptember 08. - 10:55
Sziasztok! Segítsetek légyszi!
Eddig csak triáloztam, de rájöttem hogy nem bírom tovább tekerés nélkül, szóval cc gépet szeretnék építeni!
A telókhoz sajna nem értek (még). Szóval mi a véleményetek a Manitou Scareb Comp-ról? Azért néztem ki ezt, mert könnyû telót szeretnék. Megér 47.000 ft-ot? (ebike-on ennyi) Vagy ennyiért már kapok jobbat is?
Elõre is köszike!
Eddig csak triáloztam, de rájöttem hogy nem bírom tovább tekerés nélkül, szóval cc gépet szeretnék építeni!
A telókhoz sajna nem értek (még). Szóval mi a véleményetek a Manitou Scareb Comp-ról? Azért néztem ki ezt, mert könnyû telót szeretnék. Megér 47.000 ft-ot? (ebike-on ennyi) Vagy ennyiért már kapok jobbat is?
Elõre is köszike!
Írta 2005. szeptember 07. - 22:15
Pontosan olyanha acél(krómszinü a becsúszó) és ha 3 kiló felett van, akkor semmivel nem jobb.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. szeptember 07. - 21:55
DJbõl én a dirt jam-et venném mert hitvány és azt el lehet szórni, úgyse lesz baja
és mivel 3 kiló, ívre húz
és mivel 3 kiló, ívre húz
Írta 2005. szeptember 07. - 21:48
ha acél(krómszinü a becsúszó) és ha 3 kiló felett van, akkor semmivel nem jobb.
Írta 2005. szeptember 07. - 21:47
2005ös 3masa van, állítólag azjobb.. Na én kipróbáltam, és psylo után hát... Bele sem merek gondolni milyen lehet a 2004es
Írta 2005. szeptember 07. - 21:45
psylo veri dj-t
nem azért, mert az van nekem, hanem mert mozog
jól mozog
meg mozog is. ja és mozog
meg igényes, meg rendes belsõsége van, nem rugó meg olaj, meg mozog is.
ja és nem mozó súlyban van, és mozog is
de ez lerágott csont.
(2004-es szerû kõnehéz acél DJ)
nem azért, mert az van nekem, hanem mert mozog
jól mozog
meg mozog is. ja és mozog
meg igényes, meg rendes belsõsége van, nem rugó meg olaj, meg mozog is.
ja és nem mozó súlyban van, és mozog is
de ez lerágott csont.
(2004-es szerû kõnehéz acél DJ)
Írta 2005. szeptember 07. - 21:44
Oké az rendben van, hogy örül a saját telójánakk (saját pénzbõl vette, nem apuka kis kedvence), de ne úgy tegye, hogy más cuccait fikázza, ráadásul alaptalanul
Írta 2005. szeptember 07. - 21:38
remélem kiröhögted.
és az a vicc hogy az ilyen fasságokat komolyan gondolják(DJ)
mind1.
minden psylo tolja, ami csak van.....
és az a vicc hogy az ilyen fasságokat komolyan gondolják(DJ)
mind1.
minden psylo tolja, ami csak van.....
Írta 2005. szeptember 07. - 21:35
Hmm köszi, akkor megnyugodtam Azt tudom, hogy tolja az olajat, de eddig csak picit tolta, és most jött elõ jobban... Amugy 13 hónapos már.
Kb azóta, amióta egyik idióta haverom nekiállt elsõkeréken ugrálni.... de ilyen szerencsétlenül, mert nemtud... Rúgtam is le a bringáról.... Aszondja szar villa, merthogy mozog, bezzeg az õ dirtjumpere az übermegafasza, mert nem mozdul be minden kis szarra meg..... Na ez kikívánkozott, bár tudom, hogy senkit sem érdekel
Kb azóta, amióta egyik idióta haverom nekiállt elsõkeréken ugrálni.... de ilyen szerencsétlenül, mert nemtud... Rúgtam is le a bringáról.... Aszondja szar villa, merthogy mozog, bezzeg az õ dirtjumpere az übermegafasza, mert nem mozdul be minden kis szarra meg..... Na ez kikívánkozott, bár tudom, hogy senkit sem érdekel
Írta 2005. szeptember 07. - 21:26
Írta 2005. szeptember 07. - 21:13
hidd el teszkó szimeringgel is tolni fogja az olajat...
és a psylo ilyen
bólogat.
de pont ezért nem törik, mert az egész rugalmas....
és a psylo ilyen
bólogat.
de pont ezért nem törik, mert az egész rugalmas....
Írta 2005. szeptember 07. - 21:03
nagypizzával csavarja annyira hogy rossz legyen
Írta 2005. szeptember 07. - 20:56
Ombrék!
Van nekem egy gyz-s psylom. nézegettem, hogy milyen hatással van rá a fék (bowdenes deore ). És ha nagyon tépem, akkor se csavarodik a villa, hanem mind2 láb hátra fele mozdul valamit, viszont nem kotyog a villa, tehát nem érezni kottyanást, inkább mint ha ennyire rugalmas lenne. Télleg ennyire kóbász?
Conor te meg keress meg majd MSNen (én ugyis efelejtem), mert kéne info a szimeringjeidhez amiket te vettél a psyloba, mert már nekem is nagyon csúnbyán tolja ki az olajat, volt hogy már a lábon folyt
EDIT:
igen kistárcsa van rajta Akkor eza bólogatás normális? Nem vészes, csak észrevehetõ, és már szúrja a szememet
Van nekem egy gyz-s psylom. nézegettem, hogy milyen hatással van rá a fék (bowdenes deore ). És ha nagyon tépem, akkor se csavarodik a villa, hanem mind2 láb hátra fele mozdul valamit, viszont nem kotyog a villa, tehát nem érezni kottyanást, inkább mint ha ennyire rugalmas lenne. Télleg ennyire kóbász?
Conor te meg keress meg majd MSNen (én ugyis efelejtem), mert kéne info a szimeringjeidhez amiket te vettél a psyloba, mert már nekem is nagyon csúnbyán tolja ki az olajat, volt hogy már a lábon folyt
EDIT:
igen kistárcsa van rajta Akkor eza bólogatás normális? Nem vészes, csak észrevehetõ, és már szúrja a szememet