Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. október 10. - 13:13
na de ti tudjátok:)
ngem sokkal jobban meggyõzött a u turn minõsége és tartóssága, mint az eta.
de ez én vagyok:)
Írta 2005. október 10. - 13:11
a Duke-ot a MM-on 63-on felejtettem a Kékes után és jött vagy 10 kilcsi jó köves ejtõzés...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 10. - 12:48
nem köll tekergetni....annyiban jobbés akkor miben is jobb egy uturn-tól?
naív kérdés...
amit így leírtatok az egy igen gyenge lábakon álló okfejtés...
nem épp meggyõzõre sikeredett:)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 10. - 12:39
naív kérdés...
amit így leírtatok az egy igen gyenge lábakon álló okfejtés...
nem épp meggyõzõre sikeredett:)
Írta 2005. október 10. - 11:31
jó találmány
megelõztek...:-)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 10. - 11:31
no üsszeül , de ha jön egy bukkanó nem ül össze jobban, csak a kevesebb mozgással kimozogja...értelmes ember meg nem használja összetolva lejtözésnél, csak mászásnál, ott meg jóval kisebb a tempó...na ezt nem értem énse
rátehénykedsz, leül 10 centire.
jön egy bukkanó üsszeül mégjobban, akkor már csak 6 centiig megy vissza
hogyisvan?
(komolyan nemtom, nincs marzóm, az 2 állású volt amit láttam)
Írta 2005. október 10. - 11:24
rátehénykedsz, leül 10 centire.
jön egy bukkanó üsszeül mégjobban, akkor már csak 6 centiig megy vissza
hogyisvan?
(komolyan nemtom, nincs marzóm, az 2 állású volt amit láttam)
Írta 2005. október 10. - 11:22
Al, nem zúzásra lesz, ugyanarra mint a mostanim, csak a coiler erre a célra kb úgy túl van építve alám mintha PSZH-val járnék a kõrúton....Zuzashoz szerintem inkabb az RS, mint a Marzo Marathon. Viszont Dignek van igaza, a feher gyonyoruseges. Az ETA meg jo. Nem az van, hogy osszecsukva is mozog valamit, csak lockolva nem? Legalabbis Beg mittomen milyen marzoja osszecsukva is mozog, csak akkor nem ha zarja is.
Thez, 2 állás alatt mit értesz ?
ETA úgy mûxik ha jól tom, hogy kar elfordít teló lenyom és úgy marad, valamennyit mozog, és attól függ mennyit megy össze hogy mennyire tehénkedsz rá...vagy rosszul tudom...
hehe ha zöld váz, fehér teló akkor fradi bicikli...
Írta 2005. október 10. - 10:36
már mondjuk lemondtam a 66ról, mert nemtudom mit bírna, de...az fehérben, ÁLOM!
Al: régi marzó volt
akkor még õk sem tudták mit gyártanak
lehet azóta hasznáhatóvá alakították ezt a rendszert.
de továbbra is 2 állásos? mert az nekem még imndig unszimpatikus.
Írta 2005. október 10. - 10:35
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 10:35
hát csajozásról már lemaradtam - gyürüzött madár vagyok én márSzerintem Marzo, fehérben.
És akkor mehetünk csajozni:p
De te lejtõzni is szeretsz szóval..
mondjuk szín eddig nem izgatott, de a fehér az nem ideál nekem, mert elég hamar összesározom, bringát takarítani meg nem szeretek...
de ha már szín a váz az vagy szürkésbarna, vagy "coiler kék", vagy narancssárga, vagy sötétzöld lesz....majd kiderül...
Írta 2005. október 10. - 10:29
a marzót meg nemtudom, én amit próbáltam az egy 2003as DO volt, na azon semmit se ért az összeültetés...
13 cm-rõl 6ra le, onnantól meg már mozogni sem akart....
persze nem is örökéletü dolog, kb fél évet élt a belsõség....
Írta 2005. október 10. - 10:28
És akkor mehetünk csajozni:p
De te lejtõzni is szeretsz szóval..
Írta 2005. október 10. - 10:27
keményedik a rs is (legalábbis a rugós) a levegõst nem tom..a rs akkor is normálisan mozog,ha összetekered,a marzo meg nem.jól tudom?
mondjuk összetolva úgyis csak a durvább emelkedökõn lesz, ott meg ugyse megyek 30-al, sza annyit mozognia nem kell...viszont kökemény lock outot sem kérek...
Thez, pont a pike-ból tudom hogy lusta vagyok tekergetni, azért írtam...bár végülis belefér...
Írta 2005. október 10. - 10:22
Írta 2005. október 10. - 10:13
inkább a mozgás, szerelhetõség, megbízhatóság és merevség legyen a kitétel....
(2 u turnos villát is használok párhuzamosan, mászásra is, és egyszer nem zavart hogy többet kell csavarnom mint egy marzo"ez bekattan oszt lecsücsül a villa"cchi-n......
Írta 2005. október 10. - 09:53
köszi (Dignek is)A felsorolt 4 bõl 3-ommal mentem...
1. hihetetlen finom mozgás, a legszebb villa amit mostanában láttam...qrva drága...és nem könnyû
2.az spv rész szart sem ér, ha átalakítod akkor ok..80kilóhoz nagyon rugalmas,de legalább könnyû, mozgásra semmi extra, de jó
4.a befutó. Pike merevség,reba súly,sid mozgás:) sztem a legjobb vétel, ha hozzák az eddigi árakat...és még jól is néz ki...
Én az 1-4 közül választanék. Ha rámdõl a bank, akkor 4, ha nem akkor 4
A foxot, a gyakori meghibásodás, és drágasága miatt zárnám ki...
Üdv:Thy
Ha gondolod a 4.rõl vannak fotóim, meg tech spec...
a marzo tûnik befutónak, a manitu csak a távszabályzós útállítás miatt került be, a fox meg a rs meg a tekerõs rendszer miatt hátrébb, azért a marzot még mindig könnyeb leültetni, mint 6 fordulatot tekerni a rs-on...
kösz Thy, már átnyálaztam a rs tech spec-t....árazni meg 123 ra tette a biker a poplockos revolu-t , 114 a poplock nélküli, tehát kiló körül + lehet venni...
ráadásul valószínû a hátsó rugóstag is RS pearl 3,3 lesz, tehát ez meg akár a rs mellett szólhatna...na majd meglássuk
köszi mégeccer
Írta 2005. október 10. - 09:50
feltéve hogy nem fogy el mielõtt leáraznák...
de még az sem biztos hogy nálam nem játszik, mert 85 mili azért jobb mászni, mint 100
Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 09:39
feltéve hogy nem fogy el mielõtt leáraznák...Kozben editaltam. De ugyanezt irtam. Ideibol viszont van u-turn + air. De az csak 115mm, ezert kiesik neked. En viszont ugy tunik orulunk jatekban leszek. Megjonnek a '06-os telok es veszek ocsoer '05-os REBA-t. Franc tudja sl, race, team. De U-turn + air
de még az sem biztos hogy nálam nem játszik, mert 85 mili azért jobb mászni, mint 100
Írta 2005. október 10. - 09:38
az...de jövõre a rebából nem lesz u-turnos csak fix 100 v 115 mili...
Let the people speak