Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

csak egy kezdõ

csak egy kezdõ

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Engem az érdekelne, hogy az U-turn-os telónál pl.: pike úgyebár lehet 140-95 mm között állítani a teló útját ami jó meg minden , de ezt csak rövidebb idõre lehet leengedni vagy mondjuk hosszabb ( akár állandóan is ) lehet rövidebb? Meg pl ha lemegy 95-re akor felkeményedik a teló? Azt tudom hogy menet+rugó= útállítás:bananadan...... szóval azt nem kell magyarázni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Rob:Sztem a Revelationt válaszd..én teszteltem...non plusz ultra...az lesz a neked való...pike merevség reba súly,sid mozgás:D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
blackel nem jó?
120mm + infinite air

és igen, képzeld zolle mozog!
egy ideig vicces volt, de most már inkább fárasztó ez a hülye rögeszméd...

mondjuk a vfék enyhén hajlítgatja, de boosterrel megoldható ez a gond, ha hajlandó vagy felrakni rá olyasmit

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A 2006os Reba WC is fehér.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
CC geprol beszelunk? Ha mar feher a vaz, akkor akar Recon feher. Kar, hogy nem eleg a 80mm, mert akkor ott a SID baby. Vagy lenne rajta disc es akkor egyertelmuen reba. Gyonyoru lesz a paripa! Milyen vaz?

raceface turbine lp, avid arch supreme, x.0, hügi, thomson, use és hasonló cuccok mellé ne ajánljatok low-end villát, köszi.
a recon nem lesz kicsit vastag a 32-es becsúszóival a vázhoz? (fehér a váz, az alsócsö 38 mm-eres, a felsõ 32-es)

Tigernek viszont igaza van, low end teteje az RS-nel a Recon. Bar a splice meg a low-end alja a manitou-nal (adott stilusra ajanlva).

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

raceface turbine lp, avid arch supreme, x.0, hügi, thomson, use és hasonló cuccok mellé ne ajánljatok low-end villát, köszi.
a recon nem lesz kicsit vastag a 32-es becsúszóival a vázhoz? (fehér a váz, az alsócsö 38 mm-eres, a felsõ 32-es)

a recon is az
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
manitu splice ?
abból elvileg, van v-fékes
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A reconra is igaz, amit a relevationrol irtam. Szoval a belsoseg mar bizonyitott, a 32-es becsuszo jopofi es mcd. Szerintem ez es azert amit irtam. :)

jah, recon-ra gondoltam :)

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jah, recon-ra gondoltam :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lowers: Magnesium, disc only
http://www.sram.com/...elation/409.php

tévedés, mindhármon van. (vagy opciósan rendelhetõ)

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tenyleg, relevation sem bir V fek szemmel. :)

ebbõl a 3ból csak a blacken van v-fék szem

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tévedés, mindhármon van. (vagy opciósan rendelhetõ)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

villa kellene nekem, min. 100 mm, max. 120-130 mm ut, v-fékszem (!) lockout, ha 120-130 körül van, akkor utállithatóság, kifelé/befelé csillapitás állitás, és alu nyak.
lényegében mindegy, hogy acélrugós vagy levegõrugós.
árban 100-120 ezer körül. marzocchi marathon széria kilõve, belever a yasec váz alsócsövébe az állitóbizbasz. duke kilõve, mert nemtecc.
relevation? black? vanilla r?
pro és kontra

ebbõl a 3ból csak a blacken van v-fék szem

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
marzo megvan, onnan tudom, hogy beleér a vázba ;)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Yasec vazba? Akkor B+! :-) REBA is kilove. Relevation ha a suly nem szamit. Mert jo, mert ami benne van az mar bizonyitottan mukodik, mert 32-es becsuszok, mert jo arban van. A marzo maraton meg nem fer bele a 120e arba sem. Amugy ha nem szamit a suly akkor rakd bele a Pike-od...

árban 100-120 ezer körül. marzocchi marathon széria kilõve, belever a yasec váz alsócsövébe az állitóbizbasz. duke kilõve, mert nemtecc.

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
bazzeg rob, rádszakadt a bank?
vanilla jó lehet, annak elég magas a válla
bár a marzonak se alacsony
passz

blekket ugye ne..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
villa kellene nekem, min. 100 mm, max. 120-130 mm ut, v-fékszem (!) lockout, ha 120-130 körül van, akkor utállithatóság, kifelé/befelé csillapitás állitás, és alu nyak.
lényegében mindegy, hogy acélrugós vagy levegõrugós.
relevation? black? vanilla r?
pro és kontra

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Kalaius!

Ha megvettem, mondok neked 3 helyet, ahol még kapható Duke.;)

Sp

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nehez es 100mm az alja.

Enyim Paripa

Let the people speak