Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. október 13. - 14:21
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. október 13. - 13:51
MAGURA RONIN
Ár: 189.900 Ft.
Magura Ronin
X-country teleszkóp
A hatcsavaros váll és a speciális alsó szár a kategória egyik legmerevebb villájává teszi ezt a modelt – versenyképes súly mellett!.
A dupla légkamrás légrugós rendszer teljesen lineáris rugóutat eredményez (a rugóút elejétõl végéig profi módon nyeli el az útegyenetlenségeket)!
Albert Plus csillapítási rendszerrel széles tartományban állítható kifele-befele csillapítás: külön állítható a kis- és nagysebességû tartományokhoz.
Mászásokhoz kimerevíthetõ (Lockout)
Rugóút: 110m
Súly: kb. 1600 gramm
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 13. - 13:48
Írta 2005. október 13. - 09:40
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 13. - 09:40
idiei pilotból van távszabályzós, de az is 50 fölött van ha jól emléxem...hacsak valaki gyorsan meg nem unta....ha max. 40-ed van rá talán érdemes lenne átgondolni az álláspontodat a remote lock-ról...
az apróban biztosan van használt duke, psylo, black, skareb ami blefér.
de inkább próbálj egy használt duke-ot keresni, az masszív is eléggé, meg rohadt jól mozog...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 13. - 09:27
az apróban biztosan van használt duke, psylo, black, skareb ami blefér.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 13. - 09:17
a haveromnak van egy U-turnös DUKE-ja az tényleg fasza, állítható rugóutasmeg minden. Ilyen létezik remote lock outtal?? Nem vágom hogy ezek a cuccok hogy is kompatibilisek egymással...
ja és a psylo milyen? azt láttam már remote lockouttal.
bandi
Írta 2005. október 13. - 08:48
Most Judy XC van, ajándékba kaptam. Nem rossz de azért vmi komolyabb kellene.
Bandi
Jótanács:azért olvasd vissza a fórumot! ;-)
Tulajdonképpen most milyen telód van?
Írta 2005. október 13. - 08:40
na jó mégegy kérdés: normális dolog hogy a hátsó rugóstag leereszt pár nap alatt a nyomásból? aztán tartja de keveset (7 bar). fox float rc egybként az illetõ, tehát levegõs. ja és a lockoutot meg akarom mahinálni mert nincs hozzá kapcsim. lehet egy váltókarral helyettesíteni? tipp?
bandi
Nem normális. Nekem eddig minden tagom olyan volt, hogy egy évben 1X kellett felfújni. Eddigi tapasztalat: SID XC, SID Adjust, H:A, Fox Vanilla Float, NRS, X-Fusion O2 RC, Manitou Swinger Air 4-way. Na jó, ez utóbbinak az SPV kamrája nagyon lassan ereszt, mondjuk 2-3 hónaponként illik lecsekkolni, de a fõ kamra hibátlan.
A hivatalos álláspont viszont nagyon mókás: a SID-ek használatija szerint az sem számít hibának, ha naponta újra kéne fújni. Õszintén szólva nagyon morcos lennék, ha így lenne, de se elsõ, se hátsó Siddel nem volt még ilyen gondom.
Én is inkább a Rock Shox-ot ajánlom, mert a kedvezõbb árú villái is jól mozognak és emberi a súlyuk, lásd levegõs Pilot-ok, vagy jövõre a Tora. De egy biztos 40-ért kormányról lockolható villát használtan sem kapsz. Szerintem keress egy levegõ Duke-ot használtan, az nagyon fasza villa.
SID-et 78 kilóra nem ajánlok, túl rugalmas.
Írta 2005. október 13. - 08:34
Így elsõre ennyi.
Jótanács:azért olvasd vissza a fórumot! ;-)
Tulajdonképpen most milyen telód van?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2005. október 13. - 06:53
úgy mozog mint a boxxerem
nem hittem el
Írta 2005. október 13. - 03:14
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2005. október 12. - 23:34
bandi
Írta 2005. október 12. - 23:31
Arrol mar meggyoztetek, hogy a kenyelem a fontos, s kell a teleszkop.
Kerdes: RS Pilot XC '04.
Volt valakinek ilyen teleszkopja? mi a tapasztalat ezzel a villaval kapcsolatban?
Írta 2005. október 12. - 23:12
Írta 2005. október 12. - 23:10
Írta 2005. október 12. - 22:46
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 12. - 22:36
Új vagyok itt meg kicsit elbizonytalanodtam, hogy végigolvassam e 2001-tõl a telós fórumot úgyhogy beszólok (kérdezek) inkább rögtön.
Új telót szeretnék lassan venni, xc-re kell, meg néha lejönni gyorsan a hegyrõl, össztelós vázra, 78 kiló vagyok, kormányrol lockolható, v-fékes. A súly is fontos valahol, de leginkább a MEGBÍZHATÓSÁG és az ÁR. Ja és nem tudom elég e mondjuk 80mm út mert most ilyen van, de lehet hogy a több jobb? SID? Eltörik,drága? Marathon race? Na ez milyen? Más? A RockShox bazi szimpi, a többit meg nem nagyon ismerem meg aszondják az nem is jó. Igaz?
Na lécci segítsen vki!
Köszi, Bandi