Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Tornado az RST-d akkor abszolút nem állítható vagy csak nem fokozatmentes ?

MG, azzal lehet elvileg utat változtatni 80-100 meg 120között

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
telót tilos litiumos zsírral kenni.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Ez mi a halál? http://www.rockshox....pgradeIndex.htm

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A patron árak olyan 10000-rõl indulnak,nincs gond,ha elfolyik,csak nem lesz csillapítás,és csak az egyik szárban van,ha jól tudom.Bár lehet,hogy egy két modellben más.
Üdv:Thy

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Köszi az info-t. És egy ilyen olajpatron mennyibe kerül ha tönkremegy? Mindkét szárban van, vagy csak az egyikben? Ha elfolyik az olaj, akkor összeesik a teló, vagy lehet még vele közlekedni?

Több kérdésem egyenlõre nincs!  ::)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Fehérpárduc:
Az olajpatronokkal,csak akkor van gond,amikor nem cserélhetõ az olaj a patronban.Ilyen pl a 95-ös Judy SL-is,meg még kitudja mennyi.Az újakban asszem,már mindben cserélhetõ az olaj.Ebben az is a jó,mert ha neked nem jó az olaj sûrûsége,akkor egyszerûen cserélheted,de szerintem az a legjobb,ha nyílt olajfürdõset veszel,mert az még mellesleg ken is mindent,és így kisebb a szervízigény.
Üdv:Thy

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Eöeöeö!

Nekem egy RST OMEGA TL-em van.Szétszedtem és kamu a fokozatmentesen állíthatóság. >:(Bekentem a cuccost lítiumbázisú zsírral.Jól tettem-e?Ha nem,akkor mos mi lesz? ???Mivel kenjem?(Ócsó és jó legyen)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Jaja itt is egy skac mar a 2.-3. TREK vazat torte el, es az utolsot mar ki is vittek es NEM csereltek hi mondvan hogy duplavallassal hasznalta a gyerek...
De kerdem en miert? Mikor a tamvillanal /is / eltort... az aze nem attol van...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Feltöltött kép

maceee

maceee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
A mostani bikkmag ban van egy duplavállas pazzaz és elég jó az ára is csak egyet nem értek: azt hogy miért nem lehet berakni egy.............................................................................
.............-aszott egészalakos ;D ;D ;D fotot róla

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Az olajpatronos teleszkópoknak milyen karbantartása van és mennyire megbízhatóak? Ha gond van velük, akkor mi szokott lenni és mennyi a javítási költsége?

Bocsánat ha már volt róla szó, de én nem találtam, pedig kerestem!  ;)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Skacok, Manitou Black Comp??? 80/100mm, nekem jó lenne kemény CC-re,esetlek Freeride-ra?
75kg vagyok....

Ki tud valamit errõl a telóról?? Csak fehér van,vagy fekete is??

HELP!!!!!! ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hoki: az általános az, hogy a forgalmazók nem engedik, pontosabban a garancia elvesztésével sulytják a duplavállas telók használatát, mint nem rendeltetés-szerû használat... és mindegy hogy bírja-e a váz, vagy sem...
ha jól tudom csak a DH vázak esetében van lehetõség rendeltetés-szerû használatként duplavállast berakni...  :-/

de javítson ki vki, ha nem jól tudom...

Csõváz és hátszél...
Joghurtot sem lehet nem-rendeltetés-szerûen hasznnálnmi... ;)
Paraferee voltam

hoki

hoki

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Csak egy kérdésem lenne.Igaz hogy a Magellan vázakról elmegy a garancia ha duplavállas telóval használják? Szerintem egy Polar-X fejcsövének bíria kéne a kiképzést még duplavállassal is.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Murisan fog mutatni az már egyszer biztos!!!

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Azjó ;D

maceee

maceee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
katalogusban nekem is tetszett csak hát élõben nem az igazi, csak a sigma xl szép  végülis majd megnézed mivel veszek egyet :o :o :o :o :o a viperba

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
A metál fekete az ronda?
Én még élõbe nem láttam.

maceee

maceee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
3 centis a becsuszoja ,és még olcsobb is,ésén nekem az rst omega festése nem teccik mert ojan lájtosnak néz ki tõle az egész.ja és csak 2,2 kg nem 3 , bár az igaz hogy a omega igy is kevesebb

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
macee:

Láttam, ötletes ;)
De azért a 25-ös és a 28,5-es becsúszószár között is van különbség(ennyi az Omega TL-nek), a MOZO-nak pedig télleg jó a nemtommmennyis becsúszószára, de 3 kiló??
AZért nem akarok folyton orraesni! ;D

Opa