Trollember: mikor bejött akkor 110 volt az XC. Mostmár kicsit lejjebb ment, és használtan is lehet kapni itt-ott. Hozass d-fox-szal. 70-80 körül megszámítja szvsz.
hopp, mit találtam... www.bike-side.de Marzocchi Z1 FR 2002 QR20 tengellyel együtt 365 euro. az nincs 90ezer HUF!!! na ezt nevezem én alkalmi vételnek.
Deha psylo kell, akkor az is van, XC 297 Euro, ami 71ezer FT.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. January 10. - 23:32
Posted 2003. January 10. - 23:21
ööööö, ez nekem jött, David?
ha igen, köszi
A Juditt XC nekem is bejön
a Psylo ára hol ingázik?
ha igen, köszi
A Juditt XC nekem is bejön
a Psylo ára hol ingázik?
Posted 2003. January 10. - 21:53
Posted 2003. January 10. - 21:40
ümmm....
nekem eddig az tetszett a legjobban, de hááááát ezek alapján :-\
másvalaki?
most még ugyan nem akarok venni, várok vele 1/2-1 évet, de úgy látszik ki kell szemelni egy másikat
ja, XC-re, meg némi hülyulésre lefelé.
nekem eddig az tetszett a legjobban, de hááááát ezek alapján :-\
másvalaki?
most még ugyan nem akarok venni, várok vele 1/2-1 évet, de úgy látszik ki kell szemelni egy másikat
ja, XC-re, meg némi hülyulésre lefelé.
Posted 2003. January 10. - 21:19
Posted 2003. January 10. - 21:05
Na ha már valaki elkezdete, akkor én is írok. Kettõt láttam a saját szememmel, ami nem volt tökéletes (többet nem is láttam...). Az egyik lógott vagy 2-3 mm-t, és egy hónapos volt, a másik meg 2-szer volt a gyárban, de az odaút csillapítást állító bigyó forgott ugyan, de nem csinált semmit, bár állítólag (garanciában) kicserélték az egész belsejét....
No Comment
És ha rám hallgatsz, veszel, amit akarsz!
No Comment
És ha rám hallgatsz, veszel, amit akarsz!
Posted 2003. January 10. - 20:57
Trollember:a városban az egyik srácnak van egy Black elite 100/120-asa és az az én meglátásom szerin eléggé sz*r :-X
Elsõsorban ereszt és még vannak hibái például könnyû felkoppantani,hidegben szinte egy merevvillával vetekszik.Egy pár hónappal ezelõtt felvite BP-re hogy megcsinálják az eresztést.Állítólag ki is cseréltek benne valamit, de utána két nappal ugyanúgy csorgott belõle az olaj, mint azelõtt :
Elsõsorban ereszt és még vannak hibái például könnyû felkoppantani,hidegben szinte egy merevvillával vetekszik.Egy pár hónappal ezelõtt felvite BP-re hogy megcsinálják az eresztést.Állítólag ki is cseréltek benne valamit, de utána két nappal ugyanúgy csorgott belõle az olaj, mint azelõtt :
Posted 2003. January 10. - 20:53
Posted 2003. January 10. - 20:41
Véletlenül nem oldották meg a 2003-as Black Eliten, hogy a Rapid Travel Adjust felkerült a villa tetejére, hogy elérhetõ legyen nyomatás közben is? Meg nem hozták ki a Sportot matt-fekete nyakkal?
Posted 2003. January 10. - 20:33
Támogatom! RS Pilot / Duke ! A Marzo MX széria nem egy nagy eresztés ezek mellett ! Esetleg Manitou SIX vagy kisebb Black, meg kell várni a '03-asokat, hogy mit és mennyiért tudnak.
A Pilot egy '98-as SID és egy 2001-es Judy házasítása, krómozott ACÉL becsúszószárakkal! No Comment.
SIX már nem lesz 2003-ban, Axel van helyette, hátrafordított híddal (a'la Black).
A Black nem változozz 2003-ra.
Marad a Duke. De azt a villát én is teljesen nyugodt szívvel ajánlom! besztof cc villa a RS-tól évek óta.
Posted 2003. January 10. - 19:00
használja/ta valaki huzamosabb ideig Manitou Black család vmelyik telóját?
Mik a vélemények errõl a villáról?
Mik a vélemények errõl a villáról?
Posted 2003. January 10. - 18:38
RS Duke SL 2002, 1520 g, most 99000 FT a Probike-ban.
Támogatom! RS Pilot / Duke ! A Marzo MX széria nem egy nagy eresztés ezek mellett ! Esetleg Manitou SIX vagy kisebb Black, meg kell várni a '03-asokat, hogy mit és mennyiért tudnak.
Posted 2003. January 10. - 17:53
Én is gondolkodtam avlami marzo villán de aztán kiokosítottak itt a kedves és nedves forumtagok hogy törnek vállba.
Ugy néz ki hogyha isten is ugy akarja és visszajöna alóvém jövõ héten meglesz a teló és már csak váz kell és indulhat a maraton.
Lor: jó dolog ha az ember ért a forgácsoláshoz.Juteszembe feladtam csütörtök délbe a tárcsádat talán ma oda is ért.Vigyázz vele nem tudom mennyit bir
Ugy néz ki hogyha isten is ugy akarja és visszajöna alóvém jövõ héten meglesz a teló és már csak váz kell és indulhat a maraton.
Lor: jó dolog ha az ember ért a forgácsoláshoz.Juteszembe feladtam csütörtök délbe a tárcsádat talán ma oda is ért.Vigyázz vele nem tudom mennyit bir
Posted 2003. January 10. - 17:23
szerintem ki kell fogni a hungary is! havernak semmi gond vele! fel eve nem fujt bele levegot szepen mozog!
persze ha ki kell fogni akkor lehet, hogy nem vonzo!!!!!
mas senki nem csinal konnyu villat csak a rs! meg a marzo is csak nehez dolgokat csinal!
persze ha ki kell fogni akkor lehet, hogy nem vonzo!!!!!
mas senki nem csinal konnyu villat csak a rs! meg a marzo is csak nehez dolgokat csinal!
Posted 2003. January 10. - 17:05
mount: én sem tanácsolom a Center-X-et, bár én is csak hallomásból ismerem. Egyszer nyomkodtam is, de nem volt túl meggyõzõ... :-\ Elég sokan cserélték le...
Az én ajánlatom: Rock Shox Duke. Nem olcsó, de súlyban jó.
Race: 1.7 kg
SL: 1.66 kg
XC: 1.58 kg
C: 1.61 kg
A sima Duke C elég buta, nem sok mindent lehet állítni rajta, de az biztos olcsó. Ajánlom az XC-t, vagy az SL-t. Ja, ezek 80 mm, vagy 80/100 mm úttal leérhetõek.
Marzocchi is szóba jöhet, de abból nem vagyok okos súlyadatilag, mivel nics rajta a honlapon... ;D Marathon, Marathon SL jó villák, de nem tuti, hogy 100ezer megállítja. Esetleg MX széria.
Az én ajánlatom: Rock Shox Duke. Nem olcsó, de súlyban jó.
Race: 1.7 kg
SL: 1.66 kg
XC: 1.58 kg
C: 1.61 kg
A sima Duke C elég buta, nem sok mindent lehet állítni rajta, de az biztos olcsó. Ajánlom az XC-t, vagy az SL-t. Ja, ezek 80 mm, vagy 80/100 mm úttal leérhetõek.
Marzocchi is szóba jöhet, de abból nem vagyok okos súlyadatilag, mivel nics rajta a honlapon... ;D Marathon, Marathon SL jó villák, de nem tuti, hogy 100ezer megállítja. Esetleg MX széria.
Posted 2003. January 10. - 16:58
RS-nál maradva ott van még a 2001-es judy race is.Az is hasonló súlyban van és ezzel nyomta Han Rey is
Posted 2003. January 10. - 16:56
Posted 2003. January 10. - 15:34
Hi, van egy 2002-es Magellan Crux-om, merev villaval. De szeretnem ha ez nem maradna sokaig igy. Szoval vennek valami teleszkopot. En valami konnyu villat szeretnek, max 100e-ert, es nem hiszem hogy 100mm mozgas kellene. Amolyan tura, erdei gyepalgatas, de fel meternel magasabbrol nem szeretnek leugrani vele.
Gondoltam mar a Hungary CenterX-re vagy mire, de itt nem sok jot irtak rola (bar foleg olyanok voltak, hogy "a haver hallott valakirol, akinek tok szar, ereszti a levegot, stb..").
Persze ott a Judy XC csak az 2kg folott van, most meg rohadtul elvezem hogy akar zsebre is tudnam tenni a gepet, annyira konnyu... :-)
Tud valaki ajanlani valamit?
Gondoltam mar a Hungary CenterX-re vagy mire, de itt nem sok jot irtak rola (bar foleg olyanok voltak, hogy "a haver hallott valakirol, akinek tok szar, ereszti a levegot, stb..").
Persze ott a Judy XC csak az 2kg folott van, most meg rohadtul elvezem hogy akar zsebre is tudnam tenni a gepet, annyira konnyu... :-)
Tud valaki ajanlani valamit?
Posted 2003. January 10. - 14:43
Tamaska: A conix nem mûködött (pont a telóval együtt vettem FSA kormánycsapágyat). Ezért vettem egy hosszú edzett csavart, és csináltam Head-Lockot.
U.I.: És vigyázz magadra Unreal közben, mondjuk a Gekko azt mondta, hogy most már inkább CS-ztek. (Hogy ne okozon fejtörést, Baa Buci Baa nickel szoktam Unreal-ni). Üdvözlöm a Netát meg mindenkit az Iforos netteremben!!!
U.I.: És vigyázz magadra Unreal közben, mondjuk a Gekko azt mondta, hogy most már inkább CS-ztek. (Hogy ne okozon fejtörést, Baa Buci Baa nickel szoktam Unreal-ni). Üdvözlöm a Netát meg mindenkit az Iforos netteremben!!!
Posted 2003. January 10. - 13:34
Alunyak esetében tudom még ajánlani a ConiX-ot, vagy a HeadLock-ot. És ezeket nem kell köszörülni. ;D
Judy XLC: ki lehet azt húzni kicsit jobban is, ha értesz hozzá, szVsz 12-13 centire is. Kérdezd meg Gyaci kollegát, õ egy ilyen villa boldog tulaja, és asszem meg van vele elégedve.
Más márkában hasonló márkájú duplavállast nem nagyon találsz, az RST 100mm-s villái még nem csillapítottak, esetleg ha találsz valahol Delta XL-t, de az nagyon ritka. Marzocchiból régebbit kellene találnod, (Junior T, Mister T, Super T) ami alapból nehéz, és drágák is. Szóval nem nagyon van alternatívája. Esetleg, ha nem félsz annyira a használt villa vásárlástól, akkor keress használt XLC-t, mert jóval olcsóbban lehet kapni 70-nél.
Uff
Judy XLC: ki lehet azt húzni kicsit jobban is, ha értesz hozzá, szVsz 12-13 centire is. Kérdezd meg Gyaci kollegát, õ egy ilyen villa boldog tulaja, és asszem meg van vele elégedve.
Más márkában hasonló márkájú duplavállast nem nagyon találsz, az RST 100mm-s villái még nem csillapítottak, esetleg ha találsz valahol Delta XL-t, de az nagyon ritka. Marzocchiból régebbit kellene találnod, (Junior T, Mister T, Super T) ami alapból nehéz, és drágák is. Szóval nem nagyon van alternatívája. Esetleg, ha nem félsz annyira a használt villa vásárlástól, akkor keress használt XLC-t, mert jóval olcsóbban lehet kapni 70-nél.
Uff