Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

mge

mge

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Szerintem a SW CXR elég izmos konstrukció és ha hozzájutsz, van egy új teleszkópod garanciával. A levegõs csillapítás nem a hatékonyságáról híres, más villáknál sem.
Honlapokon lévõ árlistákon láttam magnumokat, ezek valószínüleg újak (nem hasznaltak), 50 ezer alatt alig lehet találni.
A használt teló meg tartogathat meglepetéseket.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
miert nem veszel oly manitout vagy roksoxot?
vki hirdet magnumot 25eft.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
25e az nem is sok! ;) Már írtam X-Faktornak emilt hogy milyen készletük van, remélem válaszolni fognak. Egyébként nemsûrûn jûrok arrafele, mivel székesfehérvári kölök vagyok... Jó az a bolt?
Visszatérve a teleszkópra...tudsz vmi linket adni, vagy képet, ahol megtom nézni? És egyáltalán mi mozog a belsejében?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hát kb 25 volt,de egy ideje nem láttam-gondolom rendelni kell,mert a Bikmakk tesztben nemrég még benne volt kb 3 hónapja.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Tehát ennyit kell tudnom? :D Ez nem sok...ennyit még megtudok jegyezni :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
CC vagy túra ezen a szinten egyre megy... ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
És az mennyi?
Egyébként bocs hogy az idegeitekre megyek a sok kérdésemmel, de nem vagyok túl jártas teleszkópokban! :-[

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Cartman,ha még lehet kapni Faktorban,akkor a Shock Works CXR nagyon jó vétel!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Most meg az jutott eszembe, hogy fõleg túrázásra kéne ;D, arra is jó ez? Vagy inkább melyik márka melyik típusa jó erre a célra? De azé egy Caprine Revenge-be kéne, szal nézzen is ki valahogy ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Oké

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát amennyiért adják... tavalytól már nem így vannaka típusnevek...

nézz körül az apróban, van ott z3as is assezem meg még más villák is 30 körül...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hú megnéztem ezt a Z5-öst, kicsit rondácska... ;D A Z4 viszont már szebb! Az mennyiért van?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ok, köszi szépen!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
strapabíró teló CC kategória, marzo topikban találsz róla véleményeket az tuti :)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Aha...tehát csak használtan tudok hozzájutni. Mik a vélemények/tapasztalatok a Z5-ösrõl? Én a Testbike-on eddig csak jót olvastam...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
új marzo 30 körül nem hinném... inkább 40-50 körül...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Aham. Marzocchik mennyitõl kezdõdnek árban? Van egyáltalán Marzocchi újonnan 30e körül? Most van egy apróhirdetés itt http://www.bikemag.h...d=2&aproid=1891 Ez a teló milyen?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
hát ha én most telot akarnék venni, akkor csak marzo vagy Judy... esetleg Mozo ... de olyat nem vennék amiröl csak 2 ember tud... azok is csak rosszat... inkább gyüjtenék még és vennék valami tutit.. mert 1 év mulva azzal izéled magad, hogy 2 héttel késöbb megvehetted volna azt a másikat is ami sokkal jobb meg igy meg ugy..

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
53e Ft ez? Húhaa...Hát nekem annyi pénzem nincsen...najó, pont ennyim van ;D, de még meg kell vennem a váltórendszert cangára, meg egyebeket (most építek...). Ha van valakinek telója használtan és eladóban, akkor szóljon, mert ha teccik akkor megveszem tõle ;), de max 30e-ért! Vagy ha tud vki használtan ilyen InSync 7-est szintén 30e körül, akkor szóljon! ;D

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Haveromnak van 728-asa!
Tapasztalataim vele kapcsolatban:
Elõször is becsapós az az olcsó ár mert annál többet kell veszõdni vele hogy egy használható villát kapj!
Elõször is hány kilo vagy??
Mert a teljes utat az egyik 100 kilo körüli haverom alatt se mozogta ki teljesen!Ebbõl következik hogy még a boltba meg kell tuningolni egy olyan rugóval ami neked jó!
A második gond az állító csavarok:Ezeket haverom letörte az elsõ állításnál ami elég durva azért!
Egyébként külsöre nagyon mutatós villa a becsúszószáron lévõ bevonatszíne miatt meg ugy a kidolgozottsága is elég jó!
De haverom szavai ezek voltak fél év használat után:
"Ha tudtam volna hogy ennyit kell sz*rakodni ezért az árért 2x is meggondoltam volna mit veszek!"
A csillapitása is elég durva mivel elég lassan jön vissza!De ez már tényleg beállítás kérdése!