Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Kicsit volt a rugóútja...olyan 60-70mm körül volt, pontosan nem emléxem. Meg a hidja sem teccett, volt rajta még egy kanti-konzol vagy mi a rák, ami a bowdencsõ végét fogja...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
mi volt a baja?
azon túl hogy karcos volt...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hát nemtom. Passzolok. Az a lényeg hogy nem volt jó, legalábbis nekem nem teccett.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ha rugó van benne attól még lehet olajos....

a rugó ugyanis a rugózáshoz kell, az olaj meg a csillapításhoz, azaz ahhoz hogy ne rugjon a villa nagyot amikor visszafelé rugózik...
tehát attól hogy rugó van benne simán lehet olajos... és valószínûleg az is...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ras: nem láttam bele a belsejébe, nekem a srác váltig azt állitotta hogy rugó van benne.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Mindegy, asszem még várok úgy egy hetet, mig megnyilik ez az online bolt (ami a BikeMag végefelé van az apró környékén hirdetés), és ha ott lesz valami, akkor szupi....de lehet hogy megveszem még elõtte az RST-t ha lesz.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Én se hiszem el, hogy nem olajos pedig annak nagy valószinûséggel olyannak kell lenni mint az enyém volt csak sajna gépen nincs olyan képen amin jól látszik az a teló..

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Meg kapásból az elsõ hirdetlés is jó bár én még Mxc nem láttam olyan színben, mint a Wedge...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
...viszont találtam egy másik jó kis hirdetést: http://www.bikemag.h...7&aprorovatid=2 Ez milyen teló? Jó, roszz, elviselhetõ...?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
tutkó hogy nem olajos volt az a cucc? nem hiszem hogy egy marzo z3-ban nincs olajcsillapítás...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ja megvan a hirdetése...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Dude-nak azt tudom, hogy van Z5-se jó állapotba írj neki, mert nem tudom, hogy a hirdetése megvan-e. Akkor az a Z3-as nem olyan volt, mint az enyém, mert az enyém tuti olajos volt..

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Körülnézek, de egyébként az az OMEGA nem is bizta hogy lesz nagykernél. Majd kedden kiderül.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Egyébként az apróba körül nézétl mert szerintem Mxr ami olajos vagy Z5 lehet kapni ilyen árban és azt szerintem vmivel jobb!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Na megjöttem...hát nem dobtam el az agyamat attól a telótól. A boltosok is azt mondták hogy egy szem karc nincs rajta...hát volt néhány. Nem olajos volt, hanem rugó+elasztomer+levegõ. Viszont elmentem egy boltba, ahol nagyon rendesen el lehetet dumálni a szerelõvel aki egyben az eladó is, mondta hogy RST OMEGA AET viszonlag olcsón, kb 35e-ért van. Kedden megy nagykerbe, és hoz nekem ha van. ;D Azért az 50e-s eredeti árhoz képest nem rossz. Jah és 2002-es villa.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én egyelõre nem tudok tapasztalattal szolgálni tárcsafékekkel kapcsolatban... Jajjdejó...nemsokára megyek telót nézni... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
milyen eza tárcsafék már engem is nagyon érdekel mert minden topikban istenítik ;D ;D ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Brazil. ;D

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Az utóbbi eszmecserérõl jut eszembe:
Mi a véleményetek a 2003-as Deore manuális tárcsafékrõl, ami egyébként Alivio? ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én azt hogy "ez a szilikon"... úgy értettem hogy a szilikonzsírra érted... deremélem kielégítõ volt a válaszom... de ha komolyabban érdekel utána kérdek...
vegyészmérnök õsök meg szobatárs rulez ;D