Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha a Mozo Pro -nak kicsavarod az also ket imbuszcsavarjat, akkor mar szet is szedted a telot. Akkor siman ki tudod szedni a becsuszot belole. Mashoz ne is nagyon nyulj..mert felesleges.
csak a feket szedd le rola.. ;) ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nem akarlek ilyesztegetni, de ez nagyon CC teló... :-\

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
LG: probald ki es rajossz, hogy igen!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
logikus lenne hogy igen... de majd a nagy szakik helyeselnek :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Segítségeteket kérem!

Az RST MOZO pro telómat szeretném átfestetni, viszont elõtte szét kéne szedni.
Azt kérdezném, hogy ha a két alsó imbuszcsavart kiveszem, elegendõ-e, hogy a becsúszószárat ki tudjam húzni belõle? Ettõl jobban nem is kéne szétszedni.
Szóval mondjatok valami okosságot!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Arra tökéletes és nem lett semmi baja a gyereknek akinek eltört a DjII-es! (kb 1cm-re a váltól tört el én úgy tudom.) De szerintem hanyagoljuk, ezt a témát elég ha a telótõrésben szó van róla..

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Na ezaz, nekem pénteken sikerült megrendelnem boltban egy RST Omega AET-et 35e-ért, erre hazajövök, megnézem aprókat, Marzo MXC Air 39e...mondom megnéjjük alkudik-é. 35e-re sikerült lealkudnom. Szal gyakorlatilag jobban járok mint az RST-vel abból a szempontból is, hogy ua pénzért megkapok egy százszor jobb (igaz használt) telót. Szal most hívhatom fel a boltot hogy meggondoltam magam. :)
A telótörés az meg megin egy másik kérdés. Nem mindenki állatkodásra, FR, DH-re vagy akármire használja a teleszkópját. Az úgymond "hétköznapi" bringások nemfeltétlenül zúzzák a gépet mint egyesek. Én spec. városba, túrázni, meg terepre használom a szekeret, tehát telótörés fel sem merülhet (ha csak nem valami óriási repedés van rajta valahol). Ja és ne olyan terepre gondoljatok hogy 30-40-nel száguldozni dimbes-dombos hegyvidéken! :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Major!

Ejj ne ijesztegesd már szegényt a töréssel, mindenki tudja szerintem, hogy azért egy CC Marzonak is komoly pofon kell, hogy eltörjön.

Az RST-kkel kapcsolatban:
Egészen komolyan óva intek mindenkit az alsókategóriás( <60ezer) 2002-es!!! RST-ktõl.
Törnek, rossz minõségûek, igénytelen kivitelûek, nincs bennük csillapítás, az elasztomerek pedig kimondottan szarok - már hûvösben sem mûködnek egyáltalán. Csak szenvedni fogtok vele.
Ugyanennyiért (sõt kevesebbért) vegyetek Marzot, RS Judy XC-t, vagy más RS-t

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Már minden topic ettõl zeng... :-\

ericcartmen: az egy CC teló!!! Ha eltöröd magadra vess!!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
cumi...elõfordul :D
na, úgy néz ki lesz egy Marzocchi MXC Air telóm ;D hállelujja

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
ma a Redbullos ugrabugrán eltörött egy DJ 2-es(!!!) elég csunya esés volt.. (remélem nem sok baja lett a gyereknek) a váll alatt fél cm- mel kb.. de mondjuk eléggé rosszul érkezett szegény gyerek de a polarx nek semmi baja nem lett.. ahogy én láttam

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Hát tényleg nem kedvelik de lehet sokan nem arra használták amire kellett volna! Pl. haveromnak eltört csodálkozott rajta mondtam, mert ugrált vele meg minden. És azt hitte attól, hogy eldõlt a gép.. Ja és a számlát meg kioobta szal lehet kicserélték volna neki...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ha vissaolvasol látod hogy a 2002es RSTket nem igazán kedveli a nép...

Mad Mouse

Mad Mouse

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Csõváz,evribodri ! Akarok venni egy telót,egy RST Gila-TL -t . Mi a véleményetek róla? ;)

JohnDo

JohnDo

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Tud valaki vlm-t a suntour XC Pro telóról?

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
nekem ilyenem volt, piros, ujonnan volt 30 000, és 3 hónap használat után elhajlott a becsuszo szára. elasztomer, ami télen befagy, gyárilag 10-et mozog, 2 lépcsõnél összekoppan.
ergo egy rakás szar, és verd be a srác képét aki 4kilót mond rá. ;D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
A Blade egy rugó + elasztomer rendszerû, csillapítás nélküli teló 32 ezerért. Dude: a haverod meg egy kitûnõ mozigépész, imád vetíteni. ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Jó ebben igazad! De kiváncsi lennék hány ember látottéletében ilyen "szuper" blade dh telot..

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
LOL
tberci nem mindenki jár a fogashoz bringázni..
szóval ez nem jelent semmit... ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Az apróban is hirdetnek 35.ért ilyen Blade dh telot+ ajándék tárcsaféket ;D! És ha 400 ezer lenne akor nem árulnák 35 ért! És az nem kizárt, hogy 2 db van az országban, mert mondjuk a foganál én még sose láttam és lehet azért mert gagyi azért nem vesznek annyit! BombrideR-nek nagyon igaza volt!