Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
gondolom minden nagyobban.x-faktor pl. de hidd el,ha odamész egy esztergályoshoz a bringával,és elmagyarázod,hogy mi a funkciója,és hova kell,akkor megcsinálja.esztergályost meg találsz a telefonkönyvben.szerintem fölösleges kidobni 10 rongyot valamiért,csak mert azon van felirat is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

minden esztergályos.1 sörért.

És boltban? Nem ismerek esztergályost, meg nehéz lenne elmagyarázni, hogy pontosan mi kellene.

A sebesség mindent megold.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
minden esztergályos.1 sörért.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Headlockot melyik cég gyárt? Hol lehet kapni Pesten?

A sebesség mindent megold.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Komlón száznyócnanér.vidék.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jaham.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ja, van épített gyári polarx 220e körül, pike-vel, csúszós váz, avid tárcsák.
gyári

menynivel is több? 100-al.

ilyen télleg van?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

No:) én még mindig a RST telónál vagyok:D
Mert én nemnagyon ugratgatni akarok vele(csak egy kicsit) hanem menni az erdõbe mint a hülye. Inkább ilyen lájtos dh, de mondjuk annak sem nevezhetõ. Lehet hogy most gyíknak néztek, hogy ilyen biciklit veszek erre a célra, de nekem ez a Polar-X jön be. Úgyhogy sztem arra jó még az a teló.

ilyen biciklit használtam évekig... (2002-töl most tavaszig)
és bevált!
de a jó mozgás idõvel hiányozni fog, majd a telót cseréld le a gyári polarx-ben, más tuninigra nicns szükség rajta, jó bicikli úgy ahogy van

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

Mert én nemnagyon ugratgatni akarok vele(csak egy kicsit) hanem menni az erdõbe mint a hülye. Inkább ilyen lájtos dh, de mondjuk annak sem nevezhetõ. Lehet hogy most gyíknak néztek, hogy ilyen biciklit veszek erre a célra, de nekem ez a Polar-X jön be. Úgyhogy sztem arra jó még az a teló.

Nyugodtan vedd meg, egyszer úgyis cserélni fogod:pmármint a telót, de ezt írja alattam thez is.

Red 13

Red 13

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Tudom, hogy tapasztalatból beszélsz;)

Egyébként szerintem ebben a kérdésben csak úgy lehet dönteni, hogyha lenne egy statisztika a bringavásárlókról. Anyagi helyzet stb...de ilyen nincs.
Mert mondhatom azt az esetet, hogy van egy miller gyerek aki már régóta tanulmányozza a bringázást és egy normális gépet akar venni. Lehet, hogy ilyenbõl kettõ van az országban, de lehet, hogy több. Meg például fotósoknál is,akik eleinte cask fotózták, de beleszerettek és ki akarják próbálni, bár ez nagyon elenyészõ mennyiség, sõt hülyeség...:chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
dede
nagyonis.
ezért vesznek ilyet kezdõbringának, belejönnek, lecserélik a telót ezt emg azt majd jön a nagyobb gép
persze ez sok idõ, nem 1-2 nap.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
De kompletten még mindig olcsóbb, nem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és akkor ki veszi meg?

épített bicót az vesz akinek nincsen tapasztalata, és még nem csinált ilyen jellegü biciklizést, vagy nem rendes biciklivel
(pl 20 colos acélvázas akármivel tolta)
annak elõrelépés
vesz bele idõvel egy jó villát, és van egy patent gépe

aki tapasztalt(ergó alapból jobb villal veszi) annak úgyis van már alkatrésze, ergó nem komplettet vesz
aki miller, az nem polarxet vesz
ha igen, akkor épít egyet magának

milyen esetek vannak még.

ja, van épített gyári polarx 220e körül, pike-vel, csúszós váz, avid tárcsák.
gyári

menynivel is több? 100-al.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

']Ha egy picit figyelmesen olvastad volna el a hozzászólásaimat, akkor nem ezt írtad volna mert:
nem azt írtam, hogy drágább, jobb villát rkjanak a pxbe, hanem, hogy több ár konstrukció lehetne, magasabb felszereltség stb. Tehát megmarad ez a setup is, de lenne jobb felszereltséggel is. És mindenki örül.
Kapisch?

jo de így nehezebb a sorozatgyártás, nem? amugy nem elvetendö 5let

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Ha egy picit figyelmesen olvastad volna el a hozzászólásaimat, akkor nem ezt írtad volna mert:
nem azt írtam, hogy drágább, jobb villát rkjanak a pxbe, hanem, hogy több ár konstrukció lehetne, magasabb felszereltség stb. Tehát megmarad ez a setup is, de lenne jobb felszereltséggel is. És mindenki örül.
Kapisch?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nézd, biztos jobb lenne a te eseted valakinek, de a nagytöbbségnek talán ez jobb. mert ált az van h a kezdök beugranak egy alap px-be, míg a jobbak gyakrabban szoktak építtetni.
de ez csak egy feltételezés, nem néztem utána.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

ez igaz, de akkor talán jobb lenne csak a vázat rendelni.

írtam, hogy minden rendben van, csak a teló hibádzik....

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

']Sztem már kicsit offos a dolog, de polarxbõl jó lenne több/drágább konstrukció is, mert igazából csak a villa, ami igazán hibádzik. pölö: pistike megvette a polarxet 130ért, rögtön cserélt benne villát, vett egy drop offot 70ért, így 200at költött, de ha egybõl drop offal lett volna, akkor mondjuk csak 180at kellett volna költenie.
on

ez igaz, de akkor talán jobb lenne csak a vázat rendelni.
én személy szerint megértem ezt, és talán bonyolult lenne megcsinálni ezt h legyen egy drágább meg egy olcsobb polar x is.

meg én még nem érezném olyna nagyon h szar a villa, és a kezdök hamar szétzúzzák a villákat a béna ugratásaikkal. és akkor nemm1 h egy 10 vagy egy 50 e ft-os villa megy szét.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás

Rst-hez képest minden elõrelépés....
Nemtom én csak egyszer mentem az idei polarx-el, de valami tragikus az a villa.Az mz compot is csak egyszer próbáltam, azért az jobb egy fokkal, és szerintem jobban is bírja.Szóval ilyen áron...
Apróban 10-15-ért már találsz.Legalább késõbb tudni fogja mitõl jó egy villa, lesz viszonyítáési alap.;)

Szerintem érdemes gyûjteni. Bár magam ellen beszélek mer taladó az enyém is:) (Thez nyomdokaira léptem volna?:) )