Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

az én pro delux rugostagomon van szelep. azt hiszem a tartály alján valahol egy kicsi luk amit tüvel meg telopumpával egyszer felfujt a feco( A NELLÁBAN) és akkor jo lett egy darabig.
de aztán..........
még megvan ha valaki meg tudja javitani hálás leszek.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
és az alumatica vagy mi akkor mennyibe kerülhet? ::) a telo ára..

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
ericcartmen: Ha van nem drága, de általában sehol nincs... :-\

A matricákról csak annyit, hogy pl a boxxer matricaszettej (2 nagy külsõszár külselyére, 2 kicsi a belselyére, 2 RS felira, 2 kockászászó) 9000!!!!!!!!! Az a nagyon nem kevés!!! :-\

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nemtuggyátok mennyibe kerülhet egy V-féktüske a telóra?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Bakker 3e ft boltban az a néhány matrica. Rohadt drága...Gondolom hogy ne vegye meg a sok hülyegyerek valami Tesco-s villára...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ecsettel... biztos szép lesz. ::) én inkább akkormár úgy hagynám, de Te dolgod.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ja és nincs valakinek Marzocchi Bomber matricája ingyé vagy pénzért? Vagy nem tud valaki egy linket ahonnan le lehet szedni ezeknek a matricákat? Kinyomtatnám ilyen ragadós átláccó lapra...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Az én kis MXC-men is autószelep van, leeresztettem, olyan lett mint egy trekking villa ;D. Aztán elõkaptam a jókis autópumpát, fújtam 2-3-at, hopp már meg is emelkedett ;D. 100mm-bõl kimozog 80-at, ezt simán kézzel sikerült produkálnom, nemtom az számít-e.

kala: megkérdeztem fehérvár egyik "legjobb" bringaboltjában hogy vállalnak-é festést, nem nyert. Holnap megyek festéket nézni, lehet h én csinálom meg. Sztem te nem kezelted le rendesen a festett területet. Elõször kis csiszkapapírral kell asszem, utána zsírtalanító, aztán meg száradás után a festék mehet fel rá. És ajánlott a hasznlati utasítás szerint több rétegben felvinni a festéket. Sztem ez a Hammerite jó lesz. De még körülnézek pár helyen holnap...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
lor és mások is!

Ja az elfolyástól nem kell parázni, mert szabvány O gyûrû bele azt kész, csak ezt nem lehet felfújni (nyomás alá helyezni), mert nincs rajta szelep, bár egy Shockworks-ön egy autósszeleppel már megoldottam.
Ilyen szempontból jobbak a külsõ tartályos túlfolyósak, pláne a SWDH, amin eleve autósszelep van.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ÁÁÁÁ!Cartmen!nehogy nekiess a telódnak festékkel!!!!Hidd L,tapasztalatból beszélek... :P :( Az kamu,h a Harleys csak úgy lemázolja a gépét csak mert Hammerájtot használ.Én kb 50 boltot végigjártam,h találjak olyan festéket,ami ideális a vázra,szóval fémfestéket,és találtam a Nyugati közelében 1 helye,ahol nagyon esküdtek 1 sprayre,h a graffitisek is ezt használják,ha kocsira festenek.Na OK,otthon aztán nekiestem a gépemnek...Mondanom sem kell,hogy vagy ezer helyen elfolyt,a festék sehol nem volt igazán egyenletes,a csövek alsó részén megállt,és a fénye...Ja,és egy idõ utána Lkezdett lekopni,ha erõsen végigdörzsöltem a tenyeremmel,akkor nyomott hagyott... :P
Persze lehet,h csak én voltam béna,de azért azt tanácsolom,vidd L a telódat legalább 1 szervízbe,ahol lefestik,vagy egy festõhöz.Bár nem tudom,miért zavar annyira pár karcolás.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nekem is Super Deluxe van, igaz kicsit már harcos, (no matrica) és nem is ez a típus, mert az odaút csilit nem lehet állítani. De szerintem besztof rugóstag. Nem véletlenül RockShox. 25-ért ingyen volt! És gyönyörû! ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
MEGVAAAAAAANNN!!!!!!!! ;D ;D
Mûködésre nagyon ász, de kívülrõl vannak horzsolások szép számmal. A 35e-bõl meg nem akart engedni a csávó. Meg nem vót hozzá V-fék tüske :'( :'(. Azt is vehetek. Ja festésre milyen festéket ajánlotok, és milyen módszerrel? Én Hammerite-re gondoltam, és ecsettel. És nem full leszedni a régi festéket, hanem csak a horzsolást. Egyébként tudtátok hogy a Marzocchi matrica rendelésre 3e FT????!!!!!!!!!!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nincs sajna! ennyi volt!
a colos meretu tomitesek miatt nem tudtak megjavitani?
mert az nem problema!

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

nekem volt ilyen rugostagom és amig nem folyt el az olaj belöle nagyon szerettem. de aztán egyszercsak elfolyt.
és megjavitani senki sem tudta. de 25ért megéri.
nincs mégegy?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
lcs: ami a kepen van az az.
de mar megvettem! :-)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Majd írjál, hogy megvetted-e azt a Marzot!!! NEm fogod megbánni, hogy azt veszed és nem az Rst-t!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én nemtom, de azé írok ;D. Hoooollllnaaaaapp ppééééénntteeeeeeeeeeeekkkk!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
öö mennyibe kerül egy Shock Works Sky? 2002es, vagy ha tud vki vmit a 2003as ról

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
serviceman:

A KTM-ben (III. Emõd/Keve u. sarok a Római strandnál) van egy két SR, van egy MGULR is asszem.

lor:

ez bõven megér 25-öt (ha új)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Az normális,hogyha a sid rugóstagba csak az egyik kamrába fújok a másik kamra üres, egy kis idõ után a levegõ megjelenik a másik oldalt?Mit lehet vele kezdeni?