Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. January 31. - 22:51
az én pro delux rugostagomon van szelep. azt hiszem a tartály alján valahol egy kicsi luk amit tüvel meg telopumpával egyszer felfujt a feco( A NELLÁBAN) és akkor jo lett egy darabig.
de aztán..........
még megvan ha valaki meg tudja javitani hálás leszek.
Posted 2003. January 31. - 22:20
Posted 2003. January 31. - 22:03
ericcartmen: Ha van nem drága, de általában sehol nincs... :-\
A matricákról csak annyit, hogy pl a boxxer matricaszettej (2 nagy külsõszár külselyére, 2 kicsi a belselyére, 2 RS felira, 2 kockászászó) 9000!!!!!!!!! Az a nagyon nem kevés!!! :-\
A matricákról csak annyit, hogy pl a boxxer matricaszettej (2 nagy külsõszár külselyére, 2 kicsi a belselyére, 2 RS felira, 2 kockászászó) 9000!!!!!!!!! Az a nagyon nem kevés!!! :-\
Posted 2003. January 31. - 21:56
Posted 2003. January 31. - 21:55
Bakker 3e ft boltban az a néhány matrica. Rohadt drága...Gondolom hogy ne vegye meg a sok hülyegyerek valami Tesco-s villára...
Posted 2003. January 31. - 21:53
Posted 2003. January 31. - 21:48
Ja és nincs valakinek Marzocchi Bomber matricája ingyé vagy pénzért? Vagy nem tud valaki egy linket ahonnan le lehet szedni ezeknek a matricákat? Kinyomtatnám ilyen ragadós átláccó lapra...
Posted 2003. January 31. - 21:45
Az én kis MXC-men is autószelep van, leeresztettem, olyan lett mint egy trekking villa ;D. Aztán elõkaptam a jókis autópumpát, fújtam 2-3-at, hopp már meg is emelkedett ;D. 100mm-bõl kimozog 80-at, ezt simán kézzel sikerült produkálnom, nemtom az számít-e.
kala: megkérdeztem fehérvár egyik "legjobb" bringaboltjában hogy vállalnak-é festést, nem nyert. Holnap megyek festéket nézni, lehet h én csinálom meg. Sztem te nem kezelted le rendesen a festett területet. Elõször kis csiszkapapírral kell asszem, utána zsírtalanító, aztán meg száradás után a festék mehet fel rá. És ajánlott a hasznlati utasítás szerint több rétegben felvinni a festéket. Sztem ez a Hammerite jó lesz. De még körülnézek pár helyen holnap...
kala: megkérdeztem fehérvár egyik "legjobb" bringaboltjában hogy vállalnak-é festést, nem nyert. Holnap megyek festéket nézni, lehet h én csinálom meg. Sztem te nem kezelted le rendesen a festett területet. Elõször kis csiszkapapírral kell asszem, utána zsírtalanító, aztán meg száradás után a festék mehet fel rá. És ajánlott a hasznlati utasítás szerint több rétegben felvinni a festéket. Sztem ez a Hammerite jó lesz. De még körülnézek pár helyen holnap...
Posted 2003. January 31. - 21:31
lor és mások is!
Ja az elfolyástól nem kell parázni, mert szabvány O gyûrû bele azt kész, csak ezt nem lehet felfújni (nyomás alá helyezni), mert nincs rajta szelep, bár egy Shockworks-ön egy autósszeleppel már megoldottam.
Ilyen szempontból jobbak a külsõ tartályos túlfolyósak, pláne a SWDH, amin eleve autósszelep van.
Ja az elfolyástól nem kell parázni, mert szabvány O gyûrû bele azt kész, csak ezt nem lehet felfújni (nyomás alá helyezni), mert nincs rajta szelep, bár egy Shockworks-ön egy autósszeleppel már megoldottam.
Ilyen szempontból jobbak a külsõ tartályos túlfolyósak, pláne a SWDH, amin eleve autósszelep van.
Posted 2003. January 31. - 21:08
ÁÁÁÁ!Cartmen!nehogy nekiess a telódnak festékkel!!!!Hidd L,tapasztalatból beszélek... Az kamu,h a Harleys csak úgy lemázolja a gépét csak mert Hammerájtot használ.Én kb 50 boltot végigjártam,h találjak olyan festéket,ami ideális a vázra,szóval fémfestéket,és találtam a Nyugati közelében 1 helye,ahol nagyon esküdtek 1 sprayre,h a graffitisek is ezt használják,ha kocsira festenek.Na OK,otthon aztán nekiestem a gépemnek...Mondanom sem kell,hogy vagy ezer helyen elfolyt,a festék sehol nem volt igazán egyenletes,a csövek alsó részén megállt,és a fénye...Ja,és egy idõ utána Lkezdett lekopni,ha erõsen végigdörzsöltem a tenyeremmel,akkor nyomott hagyott...
Persze lehet,h csak én voltam béna,de azért azt tanácsolom,vidd L a telódat legalább 1 szervízbe,ahol lefestik,vagy egy festõhöz.Bár nem tudom,miért zavar annyira pár karcolás.
Persze lehet,h csak én voltam béna,de azért azt tanácsolom,vidd L a telódat legalább 1 szervízbe,ahol lefestik,vagy egy festõhöz.Bár nem tudom,miért zavar annyira pár karcolás.
Posted 2003. January 31. - 21:02
Nekem is Super Deluxe van, igaz kicsit már harcos, (no matrica) és nem is ez a típus, mert az odaút csilit nem lehet állítani. De szerintem besztof rugóstag. Nem véletlenül RockShox. 25-ért ingyen volt! És gyönyörû!
Posted 2003. January 31. - 20:35
MEGVAAAAAAANNN!!!!!!!! ;D ;D
Mûködésre nagyon ász, de kívülrõl vannak horzsolások szép számmal. A 35e-bõl meg nem akart engedni a csávó. Meg nem vót hozzá V-fék tüske :'( :'(. Azt is vehetek. Ja festésre milyen festéket ajánlotok, és milyen módszerrel? Én Hammerite-re gondoltam, és ecsettel. És nem full leszedni a régi festéket, hanem csak a horzsolást. Egyébként tudtátok hogy a Marzocchi matrica rendelésre 3e FT????!!!!!!!!!!!!
Mûködésre nagyon ász, de kívülrõl vannak horzsolások szép számmal. A 35e-bõl meg nem akart engedni a csávó. Meg nem vót hozzá V-fék tüske :'( :'(. Azt is vehetek. Ja festésre milyen festéket ajánlotok, és milyen módszerrel? Én Hammerite-re gondoltam, és ecsettel. És nem full leszedni a régi festéket, hanem csak a horzsolást. Egyébként tudtátok hogy a Marzocchi matrica rendelésre 3e FT????!!!!!!!!!!!!
Posted 2003. January 31. - 00:47
nincs sajna! ennyi volt!
a colos meretu tomitesek miatt nem tudtak megjavitani?
mert az nem problema!
a colos meretu tomitesek miatt nem tudtak megjavitani?
mert az nem problema!
Posted 2003. January 30. - 23:25
nekem volt ilyen rugostagom és amig nem folyt el az olaj belöle nagyon szerettem. de aztán egyszercsak elfolyt.
és megjavitani senki sem tudta. de 25ért megéri.
nincs mégegy?
Posted 2003. January 30. - 23:21
Posted 2003. January 30. - 22:46
Majd írjál, hogy megvetted-e azt a Marzot!!! NEm fogod megbánni, hogy azt veszed és nem az Rst-t!!
Posted 2003. January 30. - 21:49
Én nemtom, de azé írok ;D. Hoooollllnaaaaapp ppééééénntteeeeeeeeeeeekkkk!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2003. January 30. - 21:41
Posted 2003. January 30. - 19:44
serviceman:
A KTM-ben (III. Emõd/Keve u. sarok a Római strandnál) van egy két SR, van egy MGULR is asszem.
lor:
ez bõven megér 25-öt (ha új)
A KTM-ben (III. Emõd/Keve u. sarok a Római strandnál) van egy két SR, van egy MGULR is asszem.
lor:
ez bõven megér 25-öt (ha új)
Posted 2003. January 30. - 11:20
Az normális,hogyha a sid rugóstagba csak az egyik kamrába fújok a másik kamra üres, egy kis idõ után a levegõ megjelenik a másik oldalt?Mit lehet vele kezdeni?