Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Zap: X factor a forgalmazoja
amugy ha Bombi ;) beküldi ,akkor arra jön egy rohadt drága posta költség + vám, + felsö váll , ami külön van és 20 rugo ja és azon nem lesz V-fék konzol ( az enyémen sincs)
csak ugy érdemes, ha valaki a repcsin a kezében elhozza és ugy 140 böl kijön ;) és ez tuti! nagy tapasztalatot szereztem az utobbi fél évben (na jo .. nem olyan nagyot)

Bombi nevében kikérem a "rohadt drága posta költség"-et és a "vám"-ot is fõleg !

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
amennyire lehet hinni az arlistaban!?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

a vector pro 33eft lesz!

Ez mennyire biztos ? Mert tavaly 290 euro volt...

hoki

hoki

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Sziasztok. Látom éppen rugóstagban megy a téma. Tudtok nekem valamit regélni az FDR Tough-ról.
köszi.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Akkor van egy eladó 216-os Shock Works DH rugóstagom 63 mm úttal, 750/65-ös tugóval. ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a vector pro 33eft lesz!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Én nagyon félek attól, hogy az X-Fusion rugóstagok nem lesznek olcsók... Bár elég jónak tûnnek, és most van egy teszt a német Bike-ban, 22 db 1600 euro körüli fulltelós biciklit tesztelnek, amibõl egy halomnak X-Fusion rugóstagja van. Szóval nem lehet akkora hulladék, ha egy csomó gyártó bevállalja.
Engem mondjuk a Glyde Prime érdekelne, mert blokkolható. (és olcsóbb is valószínûleg, mint a Vector Pro)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
amc: érdekes, mert amikor én kérdeztem a faktorban akkor még csak 180 volt (januárban).

Vole: mit tudsz a FusionX-rõl? Valóban olyan ócsón fogják nyomni, mint ahogy beharangozták? És merre felé kell érdeklõdni, mert ahol én tettem ott erõsen pingvineztek. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Hát, ami azt illeti, ha itthon 219.000 a Boxxer Race, akkor az nagy gáz, mert én ha csak azért megyek ki kocsival Németországba, akkor is megéri onnan hozni.... csek it áút Valahol ott kell lennie rajta, hogy 499 euro, ami barátok közt is 120.000 HUF. Budapestrõl a München Eurocity jegy 16-18 ezer körül van. Oda vissza még csak 35 ezer....

Szóval érdemes felkeresni D-Fox kollegát.

Akit érdekel a telefonszáma, engem keressen privátban.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Luongóban is ennyi volt kb 3 hete...

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
szisztok!!!
most nemrég beszéltem az x fakkerral
és mondtá hogy a boxxer race most 219e de mostt majd szentem mint a akona ha bár nem kérdeztem le fog menni az ára 159e-re
AMC

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jorus baratom, van egy nagyszeru hirem a szamodra... ;D
Ha jol ertesultem, akkor a FusionX DH rugostag elerheto lesz 240-es meretben. Szerintem erdeklodd meg a jovo heten, mert az lenne neked a legjobb.
MAjd beszelunk.. ;) ;) ;D ;D ;D

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
FR,DH

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
mire?

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Szerintetek MOZO R500,vagy SHOCK WORKS CXR?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Zap: X factor a forgalmazoja
amugy ha Bombi ;) beküldi ,akkor arra jön egy rohadt drága posta költség + vám, + felsö váll , ami külön van és 20 rugo ja és azon nem lesz V-fék konzol ( az enyémen sincs)
csak ugy érdemes, ha valaki a repcsin a kezében elhozza és ugy 140 böl kijön ;) és ez tuti! nagy tapasztalatot szereztem az utobbi fél évben (na jo .. nem olyan nagyot)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Jajj vazzeg de összekevertem. ;D :-[ K*rvára összecsengett most hirtelen a nevük, és írni se tok... ;D

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Ha a prokeró nem forgalmazza a RS-ot akkor, hogy kerültek be az országba az idei telók ???
Lehet, hogy mindegyik bolt ráállt a külföldrõl való behozatalra???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Storm itt BombrideR akaródzna szerintem lenni ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Endroo: hajszál pontosan ilyet szeretnék!!!