Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Bár nem tudom a pontos súlyát, de szerintem azért az egy kicsit nehéz lenne neki ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Vegye meg a DH2met, az zsírul kimzohja a 13at:)

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
A Suntourt a Ridebikeban árulják és tényleg 35. A haveromat sikerült újra meginogtatni telóvásárlásban, pedig nagynehezen eldöntötte, hogy judyXC2002-est vesz, nem pedig 2000-est. Mikor meghallota, hogy 130mm, nyilt fürdõ, 32-es becsüszók, akkor ki volt akadva, hogy minek kellett elmondanom most megint nem tudja mit vegyen ;D. Egyébként szerintem a Judy azért mégiscsak jobb lenne hisz az akkor is egy RockShox. Kitudja miféle nyilt olajfürdõ van 35-ért, nem beszélve a szimeringekrõl és arról, hogy kimozogja-e a 130-at. A Judy legalább tutira hozza a 100-at.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Suntour XCPro-NS:
34.9 a Ridebike-ben
MOAB-ban
ZöldPontban.
Ezeken tuti ennyi. Ilyet akarok venni, ma meg is nyomkodtam :) Eladó 35ért a DH2-m és akkor fasza is lenne, mert a Suntour alkalmasabb a számomra kedvelt DS-re (ilyen már nincs sajna hivatalosan), míg a DH2 egy elnyûhetetlen FR/DH villa...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Mekkora stoppert rakjak oda, 2cm-est? (100mm-rõl 80-ra akarom csökkenteni)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Na itt a nyomórudam:
Feltöltött kép

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Padlófûtés csõ?! Hmm Akkor asszem Pr@ktikerbe is be kell néznem. ;D

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Zolee: Melyik boltban?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
haveromnak azt mondta annak idejen az edesanyja!
mindegy fiacskam csak szoritson!

eric ide is irok akkor
padlofutes cso!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hmm:) engem inkabb az erdekelne, h torik-e:) mert a mocorgasa: ugy 8 cm-ig teljesen linearis, utana meg "hirtelen" bekemenyedik, igy nem lehet felkoppantani.. kicsit nem lehet rossz... megnyomickopltam boltban... aaa . telo ennyiert? kell:) nemkell vkinek egy mozo 500-as? de komolyan:)

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Na ez engem is érdekel... 35 ezerért nyílt fürdõs 13 utas teló! KI vele! ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
EMBEREK!!!
Életbevágóan fontos:)
Ha valaki vett új suntour telót, ami 13at mocorog, és olajban fürdik, és csak 35k akkor az ossza már meg a tapasztalatokat! köszi

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Több méretû slag létezik... ;D
Na majd úgyis megyek boltba holnap, körbenézek. Ja egyébként tényleg 1 cm körül van az átmérõje, ha nem több. ::)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Az RST-mben a nyomórúd olyan 1cm átmérõjû volt, szerintem nem lehet sokkal vastagabb az MXC-ben sem. Szóval a slagdarab kicsit tág lenne, nem? ;D Persze valaki azt szereti... ::) ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Igen, már megnéztem és rájöttem hogyan kell köszönöm! :) A rugó fölé rakok vmit...lehet hogy vmi slagcsõbõl levágok, az jó nem? ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Én lehet hogy leszûkítem a villámat 80mm-re 100-ról. Hol lehet venni olyan távtartót, illetve kb mennyiért?

A nyomórúdra kell tenni megfelelõ hosszúságú gumigyûrû(ke)t, amik ilyen módon felkoppanás-gátlóként is mûködnek. Keresgess boltokban, gyanítom, hogy Blue Cetben lelsz is...

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Nem igazán vagyok súlymániás (tényleg nehéz) de akkor is én vagyok a nehezebb. ;D Majd erõsödöm egy kicsit és nem mászok fel a hegyre hanem felvitetem magam.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Hát, ha tényleg van benne olajcsili, akkor jó, de gondolom ennyiért nyilt patron, amit kenni kell. Jó lesz idõnként szétszedni, és bezsirozni. Amúgy akkor nem olyan rossz vétel. (eltekintve attól, hogy tényleg nehéz, hiszen a becsúszó cro-mo.)

Ha belefér, érdemes Marzo gyári szimmeringekkel megtuningolni, hogy ne dolgozza ki olyan gyorsan a zsirt.

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Ezt már szeretem: nincs egértelmû elhetárolódás.:)) A 3. ker Vihar u. 12 alatt azt az infót osztotta meg velem a pult mögött elhelyezkedõ fiatalember hogy olajos, állítható rajta a csillapítás és minden ami jó és amit õ maga sem értett hogy náluk miért csak 44000 Huf. Amire gondolt hogy az árkategóriában lejjebb van az az hogy sok benne az acél (ergo kevesebb alu rész) és a súlya (közel 3 kg)(azt sajna nem tudom hogy honnan közelíti). A honlapja ugyan csak egy viszonylag elfogadható 2,72 kg-os súlyt ír és 5,5 " mozgást. Három helyet tudok Bp-n ahol lehet kapni. Árak: 47000, 44000, 38500. (Ki tudja miért)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

Dani: a Scrap-ben exr comp 100 van,a Nunuban meg exr comp 80.
Nekem a Scrapbõl való van.
Lehet,hogy a nyomórúd van benne fordítva,nézd meg,de lehet,hogy csak egy távtartó van benne!
Kellemes szerelgetést!

A teló merevsége között a különbség = 0. Tehát u.a. a teló csak valamit szórakoznak, hogy az egyik 80 a másik meg 100 millit rugózik gyárilag. Ha kijjebb lenne kicsit a becsúszó mint a Scrapben akkor mindjárt nyernék még 1,5-2 centit! EZT HOGY LEHET MEGCSINÁLNI?
Tudjátok az ember mindent tuningolni szeretne.
Amúgy tegnap láttam egy Magellan Vegát Monster telóval. A ProCrossban meg van eladó Anchilotti 800 darab ezresért. használtan!

VDaNi