Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
L.CS.

Ha már ennyire belementünk: miért lehet az, hogy ha állitom a visszautcsillapitást, akkor amig 4-5-ször meg nem mozgattam, nem változik semmi. Ha tökig odacsavarom neki, akkor meg fõleg. Olyankor az odaut állito csavart is meg kell tekerni, hogy a visszaut a beállitott mértéken csillapitson. (még az optimális beállitás keresésén vagyok, ezért csavarhatom annyit)
Olajcserés?
Az meg, hogy hány bar van benne befolyásolhatja a progressziót?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Istenem-istenem... ::) :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Tudom, hogy már mondtátok

akkor olvass vissza ;)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Tudom, hogy már mondtátok, de azért érdekelne, hogy hol tudnám megemeltetni 1-2 centivel a telómat. Hol, mennyiért.

VDaNi

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

de sajnalattal tapasztaltam, hogy nincs rajta az a kis gumiharang-csonk, amit a neten/ujsagokban levo kepeken latni.
Illetve lehet ilyet venni?
Ja, meg valami, azt hallottam, hogy ezeken a telokon, mar nincs olyan mikro-lube (vagy mi) zsirzas, csak a furat van meg (tenyleg ott van), meg a manual sem ir ilyesmit. Valami fel-nyilt olajfurdo, vagy mi a franc van benne. Jol ertettem?

Mindenképpen kérdezz utána a gumiharang dolognak, mert a Comp-ra és az Elit-re kéne hogy járjon, mivel azok elvileg nem a "Evil Genius" szimmeringgel vannak szerelve, mint a Super. A hagyományos szimmering meg nem biztos hogy megfelelõen zárja ki a port.

Annak meg csak örülj, hogy nincs zsírzógomb, mert akkor "semi bath"-os az egy "kicsit" jobb. Egyébként mind a 3 (comp, elit, super) semi bath-os, de csak a super az Evil Genius-os.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
noo .. felejtsd em a komfortot .. a korhazban ugysem lessz

ha trial akko villa az jo legyen !

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Szeritetek street-re vegyek Author A-Gang villát,vagy maradjak egy gyenge telónál,ami félek,hogy kitörik.Számomra a válasz egyértelmû,de hát a komfort,amit egy esés után a teló nyújt(kivéve,ha törik ;D)

mount

mount

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hi, na megjott vegre a regen vart Manitou-m (skareb comp coil), de sajnalattal tapasztaltam, hogy nincs rajta az a kis gumiharang-csonk, amit a neten/ujsagokban levo kepeken latni.
Most azt hallottam, hogy egyiken sincs amit behoztak az orszagba. Igaz ez? Illetve lehet ilyet venni?
Ja, alig 5-600g-mal lett nehezebb a bringam (a merev villa pont 1kg volt!).
Na megyek tekerni....
Ja, meg valami, azt hallottam, hogy ezeken a telokon, mar nincs olyan mikro-lube (vagy mi) zsirzas, csak a furat van meg (tenyleg ott van), meg a manual sem ir ilyesmit. Valami fel-nyilt olajfurdo, vagy mi a franc van benne. Jol ertettem?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rakd ossze jol!!!

bocs de f.ngom sincs mi ez!

de ha szetszeded es atgondolod minek hova kene kapcsolodni, hogy mikent mukodokepes akkor rajossz!

probalkozzzzzz!!!!
mar reg kesz lennel vele!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Szivesen segítenék csak hát gözöm sincs ::)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Császtok! A ma délutánom gyászos volt... :(
kb 2 napja +vettem egy RST 381 XE duplavállas telót, a haveromtól.Elsõ dolgom volt hogy szétszedtem, kitakarítás céljából...kár volt... :'(
mikor összeraktam, észrevettem hogy az út felénél megáll...szétkaptam és valamit úgy elcsesztem hogy már csak kb 2mm az útja :( Elvileg a jobb lábban rugó van a balban meg levegõpatron. Nincsen rajta semmi állítási lehetõség.
Ha valaki tud segíteni léci segítsen...Írjatok emílt a conor1326@freemail.hu-ra, vagy sms-t a 06305076591 számra, vagy itt is segíthettek.
Csak valaki segítsen ha tud...
Elõre is kösz mindenkinek!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
rob:

Közben jobb híján tapasztalnom kellett, hogy 5-6 bár szükséges bele, hogy a nyomórúd belselyében lévõ visszacsili állító pálcácska visszamozduljon, ha gyorsítod a visszacsilit. Legalábbis a SW-nél így megy.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Az én 2000-es Xvert-em még nem körbe zsirzós
Egy szimpla lyuk és kész >:(.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Elvileg az lenne alenyege, hogy mindehol egyenletesen oszlik el körben!!! Aibe belenyomod aa zsirt hatul az elvileg egy sepci gyürü amibeöl körbe jön a cucc!!! Legalabbis en igy tudom!!!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
MG: mint minden ez sem tökéletes.
MIvel a teló hátulján van a lik ezért a zsir a szemben lévõ oldalra csak akkor jut el ha megfelelö mennyiséget nyomsz bele ami kb fél tubus >:(.
Sulyban sem kevés.......
Amugy nem kell sürüen de én minden tekerés elött szoktam bele 1-2 nyomni mert a zsir annyira tapad hogy egy keveset mindig kihoz.
Lor bébi: mlég nem vettem meg a rajzra várok hogy elöször legyártatom a cuccost utána veszem csak meg.elöre is köszike.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
zsírzó cucc és ha visszaolvasol, valamikor volt már szó róla... (keresõ ;))

a régi Campa OR cuccokban is volt zsírzógomb szerintem jó 5let a Manitoura meg még nem hallottam panaszt :)

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Mit tudtok a manitou micro lube rendszerrõl? Mikor kell nyomni neki a cuccot? Mennyire jó rendszer?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
olyan csapit vettel, amilyet kuldtem?
ha igen akkor valamikor lerajzolom neked mit kell csinaltatni az eszterganyossal.

ja meg egy kerdes vettel hozza perselyt?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Lor: Te mint a BMFT technikai megbízottja segíthetnél rajtam.
Meg kéne csinálni a h.telómat tügörgösre.
A csapágy okés de a többit hogyan,mekkorára kell csinálni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Azt észrevettem, hogy a menet sürüsödik, de nem gondoltam, hogy ez következménye a számozásnak. :)
Nem félek amúgy, hogy felkoppantom, de megeshet. Lehet valami komolyabb baja?

És mennyi levegõ van benne? t.i: hány bar? tudom, hogy L.Cs. már kérdezte régebben, de ha jól emléxem, senki nem válaszolt. Azóta tudjátok?