ÖÖÖ...nem akarock kötekedõnek tûnni,télleg sorry,és lehet,h megint tárgyi tévedek,de
sztem fordítva van,a Skareb új, a Duke a régi.
amúgy a Duke-ban van egy spéci kamra,ami kiküszöböli a levegõsök lassú megindulását...
Sztem meg inkább manitou....
Sok Skarebet látni cc versenyeken,de érdekes módon RSbõl csak Sid-et,vagy Judy-t.
Lehet,h súlyosan tárgyi tévedek,de mintha arról lenne szó,h a Skareb rugós,a Duke meg levegõs...
hmm, én most semmi ép észérvet nem tudok úgy iagzábol felvonultatni egyik mellett sem, de én a rock shoxra szavaznék. a manitou sem rossz, de vhogy egy duke szimpibb ;D
Szeretnék kérni segítséget, mert ilyen szintû telokban nincs tapasztalatom:
Rock Shox Duke XC és Manitou Skareb Comp között nem tudok választani....most szeretnék ilyen 80e körül telot venni, ez a kettõ jött eddig képbe, de ha ezen kívül vmit nagyon tudtok ajánlani, kérlek okosítsatok ki :)
injekcios tu
csiszold le a szelet hoyg ne karcoljon!
es a szimering es a becsuszo kozott nyomd at!
csinalj vmi fanta kis vedot!
vmi jofele anyagbol nem szorosan varj egy csovet es azt huzozarazd ra!
-Hogy kell megolajozni?
-Hát olajozd meg
;D ;D ;D valami ilyesmire gondoltam
Nem harangos, ezazizé XXX seals. Tripla tomítéses, harangocska nélkül (mondjuk nem ártana rá egy, mert a kosz ugyan be nem megy, de gyûlik a szimmering tetején és nehéz letakarítani a fékhíd felõl)
hogyan kell beolajozni (teflonos genyával) a Psylo szivacsgyûrûjét? Vagyis inkább az a kérdés, h. lehet-e ezt anélkül, hogy szétkapnám a villát?
[Eddig nem szedtem szét a cuccot, de nem is nagyon akarom]