Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
okéks.. csak láttam és elgondolkodtam rajta. de az biztos, h elég alter ;) biztos vmi punkbike volt....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hja. telo vag yelol, vagy elolhatul.. de csak hatul semmi ertelme.... mert a kezedet lerazza a kormanyrol, de mivel nincs telo, ezert a labadat is... meg a hatso kerek pattog, ha kell, de a nyereg, meg a pedal az elso kerekkel egyutt a fold egyenetlensegeit koveti... szal hulyeseg... kala.. te mit csinalsz ilyenkor? nem jossz kisvajda kifejezesevel c6-re?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
HÜJESÉGG :)
Elöl sokkal fontosabb a rugózás,már csak az írányítás miatt is.
Lehet,h ideiglenes megoldás volt,Ladta a telóját,és amíg mittomén,addig merevvilla.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
abban van vmi ha vki a kényelmet keresi (nem maximális fokon) akkor csak hátra vesz telót? én pölö láttam ma egy ilyet, nme tom milyen márka volt, de nem volt gagyi és erõsen csodálkoztam a merewillán. a rugostag meg roksox volt nem értek én ilyesmihez, de gondolom, h nem volt rossz.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
de megszaladtatok itten!

1-ugye alap esetben hat rad a kicsi 'g'.
ha fekezel melle akkor annak a negativ erteku gyorsulasa meleje jarul.
es ennek a kettonk az eredoje ha athalad a forgoponton akkor pont kussol a telo.
ebbol adodik az is, hoyg kicsit fog mozogni. DE! ha allithato a felso bilincs akko allithato ez a pont is!

2- ha a fek a forgopont felett van akko nem fog beullni csak felkemenyedni

lehet valasztani;

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jaja:) ense, ezt sokkal jobban lehet erezni(ebbol ne nyissunk vitat, en velemenyem) meg a fully-val mar semmi kihivas nincsen... raulok, es legurulok ulve sipalya letoresen, meg az osszes palya.. kapolnan atmenni ulve stb... semmi adrenalin:P
ja, meg az is rossz benne, h nem dob le egy razosabb terepen a gep magarol... vaaaa. ilyen nem is kell

vendég__*

vendég__*
  • vendég
na émmeg azé sem cserélem le fullosra, tojok rá mija divat. vagy ha igen, akkor ruckus i-drive -ra! ;D ;D ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
fekezesnel huszonix rugout???? deszep is lenne:) jajj. mozom azl a bizonyos lejto utan fekezesnel nose-wheeliben is kimozog vagy 5 cm-t:P aki megteheti, h mozogjon... zolle:) nekem is kell fully. a jardaszegelyek miatt:)
ja, enis merevvel vagyok.. de ez mar nem divat:) mar mindenki fully-t vesz fagyizasra/pizzazasra sot mar bananevesre is(POWERBAR opcio is ide tartozik)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
dehonnem, tök rulla!!! ;D ;D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Mindig örültem volna egy rukusznak. De nem volt értelme lecserélni arra a polarxet, max kinézetben jobb, meg súlyban, mást nem tud.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
némmá a sok full telós arcot, émmeg még mindig egy nyamvatt merevfarú ruckuson kóborlok... :-X

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Huszonix rugóút.. LOL!
Én most örülök a hátsó 13 utamnak, élvezkedek, minden padkára ülve megyek fel és ááá :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
valamit valamiért....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha jössz le a GT után a betonon szögön, és a keresztezõdés elõtt csak a buszmegállónál kezdesz fékezni hetvenikszrõl (15-20 méter), akkor simán elhasználódik a huszoniksz centi. :)

A Merida LRS rencere tényleg nem pogózik. Kiállva tekerek, és épphogy mocog, de a nyamvadtul kis huplikat is kimozogja, ha átmész rajtuk.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ismet en.... Szisztok !

szoval en meg mindig nem tudom mit vegyek ........(legszivesebben Fox F80X de az k******** ************ *********** draga....

FOX Forx Vanilla 125R - 115e
FOX Forx Float 80 RLC - 148e

Privit elfogadok, ha gondolod.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Kicsit kamu volt,h 75%-a a rugóútnak Lhasználódik fékezéskor,mert ha egy átlag villa ennyire benyomódik,akkor a rider már rég fejre állt.... :-X

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Valamit a fékezés+domborzatról magyarázott. Hogy az így nemjó ahogy van, ezért kell ez a hülye himbarendszer. De nem értettem mert halk volt a duma.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ugye? ezt magyarázom én is.
az tuti hogy jó valamire ez a megoldás, de az hót ziher hogy ez is bemoccan fékezéskor.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
A hagyományos telónál se a fék húzza össze a villát, hanem a váz és a te tehetetlenséged, mert másfele nem tud "nyúlni".

vendég__*

vendég__*
  • vendég
addig az vili, hogy csuklós mechanizmusról van, ami ugye nem tud nyomatékot átadni, de mi a helyzet a lendülettel? az viszi elõre a bringát, legyen ott bármilyen mechanizmus, és azt fogja meg a teló.