melyik sok kerdojelest?!
ha regebbi akkor varjal mert egy hetig meg porgesben vagyok.
(utana kapsz rajzocskat valszt meg amit akasz!)
na jo barmit nem! de...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. August 13. - 14:56
Posted 2003. August 13. - 14:53
Hát lajos szerintem minden Marzo fan már százszor megnézte a Kona honlapját, mert sajnos a Marzocchi honlapon még semmi nincs a jövõ évi telókról, és a jensonusan sem találtam még 2004-es Marzokat, úgyhogy marad a Kona. Egyébként a duplavállas Drop Off nekem is bejön, csak kérdés mennyi pénzbe fog kerülni?
Posted 2003. August 13. - 14:25
Hali!
Van a "Bike Mag." elnevezésû újságban : egy Kona hirdetés melyben megemlítenek egy "www.konaworld.com" internetes, információs óldalt melyen a 2004-es Kona gépek is rajta leledzenek. Ebben a topicban nem a 2004-es Kona vázak tökéletességéröl van szó hanem amivel eme remek cuccokat szerelik! A 2004-es Marzocchi villák tömke legére gondolok. 8) Például: a duplavállas Drop Off, az új Z1 Freeride, vagy a kevésbé megújjult Junior T. Ha valaki teheti nézze végig már csak a Marzókért megéri!
Remélem ezzel a bejelentéssel nem késtem el! :-\
lajos
Van a "Bike Mag." elnevezésû újságban : egy Kona hirdetés melyben megemlítenek egy "www.konaworld.com" internetes, információs óldalt melyen a 2004-es Kona gépek is rajta leledzenek. Ebben a topicban nem a 2004-es Kona vázak tökéletességéröl van szó hanem amivel eme remek cuccokat szerelik! A 2004-es Marzocchi villák tömke legére gondolok. 8) Például: a duplavállas Drop Off, az új Z1 Freeride, vagy a kevésbé megújjult Junior T. Ha valaki teheti nézze végig már csak a Marzókért megéri!
Remélem ezzel a bejelentéssel nem késtem el! :-\
lajos
vendég__*
Posted 2003. August 13. - 13:58
lor édesen én elolvasom, de te nálad ezt ritkán tapasztalom. vegyük pl. hogy számtalan kérdõjellel végzõdõ post-ocskámat nem méltattad. szal ha erre nem vagy képes, akkor most mit gondoljak felõled he? :-[
mickey
szerintem van neki valami sablonja, ami egy rúd, rajta a rugó belsejének a lenyomata. erre a negatív nyomatra rátekeri a lágyra melegített pálcát, lehûti és kicsavarja belõle a rudat. utána meg a végeket megkezelgeti olyanra, amijenre kell. hangsúlyozom hogy "szerintem", mer még ijenrõl sosem hallottam (vagy elfelejtettem, ami valószínûbb ;D).
mickey
szerintem van neki valami sablonja, ami egy rúd, rajta a rugó belsejének a lenyomata. erre a negatív nyomatra rátekeri a lágyra melegített pálcát, lehûti és kicsavarja belõle a rudat. utána meg a végeket megkezelgeti olyanra, amijenre kell. hangsúlyozom hogy "szerintem", mer még ijenrõl sosem hallottam (vagy elfelejtettem, ami valószínûbb ;D).
Posted 2003. August 13. - 13:49
Szerintem a rúgókovács se kalapáccsal csinálja a rúgót, bár a f@sz se tudja, utána kéne nézni.
Posted 2003. August 13. - 13:40
vendég__*
Posted 2003. August 13. - 12:32
lor
te elolvasod néha amit elõtted írtak? szerinted én mit írtam? igen, azt....hidegen húzzák...
te elolvasod néha amit elõtted írtak? szerinted én mit írtam? igen, azt....hidegen húzzák...
Posted 2003. August 13. - 12:09
speci teloba?
hidege csapjak
utana esetleg edzik
a veget szoktak meg elkovacsolni
(meg koszorulni)
hidege csapjak
utana esetleg edzik
a veget szoktak meg elkovacsolni
(meg koszorulni)
vendég__*
Posted 2003. August 13. - 07:39
nah megnézném én azt a kovácsolt rugót, hogy sikerülne pl. egy spéci telóba...
a telórugókat hidegen húzzák, géppel, hogy mindegyik egyforma legyen, mer ugye ez alapkövetelmény. egy kovácsolt rugó sikerülhet jól, és sikerülhet nem jól...
a telórugókat hidegen húzzák, géppel, hogy mindegyik egyforma legyen, mer ugye ez alapkövetelmény. egy kovácsolt rugó sikerülhet jól, és sikerülhet nem jól...
Posted 2003. August 13. - 00:27
Léteik olyan, hogy rugókovács (bár gondolom, nem olcsó) Debrecenben pl tudok egyet. Miért igénytelenség egy Simson rugó? Hogy lehet egy rugó igénytelen? Ha túl kemény, vagy túl puha akkor mindegy milyen igényes akkor is szar lesz a telóba, annak akinek nem olyan kell. Másnak -pl +20 kg- lehet, hogy pnt jó az ami másnak nem.
Na ez a hozzászólás komp akart lenni, de nem komplett. ;D
Na ez a hozzászólás komp akart lenni, de nem komplett. ;D
Posted 2003. August 09. - 23:34
lor:
Hát ez az, hogy én sem...
Azok a rugók milyen kemények és mekkorák?
gondolom nekem egy puhább is megfelelne, mert a levegõs rugózá-s is marad ugye.
T
Hát ez az, hogy én sem...
Azok a rugók milyen kemények és mekkorák?
gondolom nekem egy puhább is megfelelne, mert a levegõs rugózá-s is marad ugye.
T
Posted 2003. August 09. - 22:46
egy oldalra tul puha egy 70kg-s embernek a simo rugo.
elvagni lekoszorulni es egy alatet, mint kupak megteszi.
van ket marzo rugom csak nemtom mennyire kell kemeny neked?!
elvagni lekoszorulni es egy alatet, mint kupak megteszi.
van ket marzo rugom csak nemtom mennyire kell kemeny neked?!
Posted 2003. August 09. - 22:40
hat ja.. mondjuk amikor en vettem, akkor meg mozom volt, oszt befert a mozoban levo rugok belsejebe a simsonrugo...azert tunt olyan vekonynak... persze a marzonak nem 37es becsuszoi vannak, szal valszeg telleg jok lesznek bele:)
upak kell a rugokra, de valszeg a regi rugo kupakjai is jok, ha jol megoldod a rugo vegenek megmunkalasat... de kapni nem lehet hozza.
upak kell a rugokra, de valszeg a regi rugo kupakjai is jok, ha jol megoldod a rugo vegenek megmunkalasat... de kapni nem lehet hozza.
Posted 2003. August 09. - 22:29
meg szerencse hogy kisseb mert ha nagyobb lenne...pfff....
amugy ns-be suru olaj van mert nagyn az átfolyóluk rajta de ha sokat raksz bele belessul mint diszno!
Simo rugoval meg senki ne probalkozzon mert az IGÉNYTELENSÉG! Legalabbis szerintem. A fo baj avval van hogy nem lehet kapni kupakot a vegere.
amugy ns-be suru olaj van mert nagyn az átfolyóluk rajta de ha sokat raksz bele belessul mint diszno!
Simo rugoval meg senki ne probalkozzon mert az IGÉNYTELENSÉG! Legalabbis szerintem. A fo baj avval van hogy nem lehet kapni kupakot a vegere.
Posted 2003. August 09. - 22:05
simson rugot kismotor boltban kapsz, altalaban 200 ft, de nem feltetlenul kompatibilis a marzokkal, mert sztem atmeroje kisebb, mint becsuszoszarnak...
Posted 2003. August 09. - 21:08
Hali!
Valaki segitene, hogy hol tudnék simson rugóhoz jutni?
Vagy valami marzo is jó. 100mm es úthoz kell, elvileg 187mm hosszú. A marzo szinkódokat nem ismerem. a szinyó rugó milyen kemény_?
Kell alá és fölé valami védõ?
Köszi
T
Valaki segitene, hogy hol tudnék simson rugóhoz jutni?
Vagy valami marzo is jó. 100mm es úthoz kell, elvileg 187mm hosszú. A marzo szinkódokat nem ismerem. a szinyó rugó milyen kemény_?
Kell alá és fölé valami védõ?
Köszi
T
Posted 2003. August 09. - 19:02
nekem meg egy olyan kerdesem lenne, hogy a suntour xc ns pro-ba milyen surusegu olaj valo? en hallottam egy olyat ma, h 11-es, de ezt ugy gondoltam meggkerded, hisz a DJ3-ba meg 7.5-os van... szal ez lehet?
szal milyen kene bele?
koszi
szal milyen kene bele?
koszi
Posted 2003. August 09. - 00:56
Az lenne a kérdésem, hogy hány mm a RS Boxxer beépítési magassága? És ha esetleg valaki tudná érdekelne a 2004-es duplavállas Marzo Drop Off beépítési magassága is. Kösz.