ha kotyog vidd oda bicóval.
nézzék meg.
ne szedd ki
latnat: 80 körül nem kapsz 150et mozgót max hasnyáltan.
pike ~83, valami serman kb bõven 100 felett, és ennyi
boxxi ride is ~130e....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2005. november 05. - 20:45
Írta 2005. november 05. - 20:44
tulajdonképpen ez a kérdés ezen a héten most hangzik el harmadszorra ennyiért pike, de most már megtudtuk hogy az se jó. szóval marzó
Írta 2005. november 05. - 20:43
Én a Pike-ra és a stance Flow-ra gondoltam de a Flow-ról azt hallotam, hogy nem mozog olyan hujde nagyon szépen.
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt
Írta 2005. november 05. - 20:42
Ez szörnyû! Minél többet megyek a DUKE XC-mel, annál jobban nem szeretem. Most jött a nagykerbõl. Szakvélemény szerint NEMkotyog. De most már szörnyû. Ezt egy párszor már megírtam itt, de azóta is rosszabb. Mit tegyek? (Azonkívül, hogy vegyek újat ) Azt hittem, hogy "my dream came true", de befürödtem vele. Basszus... :cry:
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2005. november 05. - 20:39
Tudnátok mondani egy pár szimplavállas telót 80e körül ?ami mozog is rendesen, és minimum 150et moccan?
Írta 2005. november 05. - 20:36
de akkro véges idõn belül legyen meg a váz is.. mármint ha több mint 1 év akkor simán végy egy nagy szimplavállast u turnnal vagy rugóútredukálással, és.....
Írta 2005. november 05. - 20:35
akkor jó, mert most viszonylag olcsón lehet ride-ot kapni.(és szerintem egész jó teló)
Írta 2005. november 05. - 20:35
kala: boxxer ride? kisebbre össsze lehet nyomni mint egy pike
ezt csak úgy, nem mintha látnám értelmét a dolognak...
de inkább ne, jobban jársz egy belevaló villával
én is erre gondoltam már csak azért is mert a többi ami lenne még ilyen az elég "occkúl" konstrukció
Írta 2005. november 05. - 20:34
DE!
VAgyis megnyúlik a fejcsõ, legalábbis ha nem törik.
Amúgy minek duplavállas egy merevvázba? Egy árban van (nagyjából) egy ruganyzó vázzal, azt kell elõször venni.
Mikor még nincs lakás amiben lakhatsz veszel az utcára is mosógépet meg tévét?
Még nincs autód, de megveszed hozzá a kerekeket, és a zárakat?
Ráadásul szarabbul néz ki úgy mint az én biciklim, ami azért...
Nem csak a gumi hanem a sok idétlen kérdés is felbasz ami már 60E-szer ki volt trágyalva. Végig kéne olvasni (legalább egy darabig) GYIK-ot vagy ezt írni bejelentkezéskor:
Üdvözöllek! Használd a keresõt! itt van:....
VAgyis megnyúlik a fejcsõ, legalábbis ha nem törik.
Amúgy minek duplavállas egy merevvázba? Egy árban van (nagyjából) egy ruganyzó vázzal, azt kell elõször venni.
Mikor még nincs lakás amiben lakhatsz veszel az utcára is mosógépet meg tévét?
Még nincs autód, de megveszed hozzá a kerekeket, és a zárakat?
Ráadásul szarabbul néz ki úgy mint az én biciklim, ami azért...
Nem csak a gumi hanem a sok idétlen kérdés is felbasz ami már 60E-szer ki volt trágyalva. Végig kéne olvasni (legalább egy darabig) GYIK-ot vagy ezt írni bejelentkezéskor:
Üdvözöllek! Használd a keresõt! itt van:....
Ride everywhere.
.
Írta 2005. november 05. - 20:33
úgy mondjuk van értelme ha tényleg csak átmeneti megoldásnak szánod, pláne hogy a boxi alapból is elég alacsony.
Írta 2005. november 05. - 20:28
Mondjuk én egy boxxer ride-ra gondoltam és nem szeretek 2méterrõl merevseggûvel sikra ugrani, természetesen nem 178 cmren használnám hanem lehúznam 150re.
Addig amig nem veszek össztelós vázat addig használnám igy.
Addig amig nem veszek össztelós vázat addig használnám igy.
Írta 2005. november 05. - 20:26
kala: boxxer ride? kisebbre össsze lehet nyomni mint egy pike
Írta 2005. november 05. - 20:23
AGA,rossz passzban vagy a gumma miatt?
Kellõen alacsony beépítésû magassággal bíró villát neadjisten bele le7 rakni,ami nem rontja L a fejcsõszöget,de a merev Konák olyan max 130mm út mellett finomak,és nem nagyon van olyan duplavállas,ami ennyit mozogna,meg nem jár különösebb elõnnyel sem.
Fejcsõletörés inkább rossz szög miatt szokott elõfordulni
a duplavállas villa erõsebb és merevebb így jobban átadja a terhelést a fejcsõnek de ez még nem kell h törést jelentsen
Kellõen alacsony beépítésû magassággal bíró villát neadjisten bele le7 rakni,ami nem rontja L a fejcsõszöget,de a merev Konák olyan max 130mm út mellett finomak,és nem nagyon van olyan duplavállas,ami ennyit mozogna,meg nem jár különösebb elõnnyel sem.
Fejcsõletörés inkább rossz szög miatt szokott elõfordulni
a duplavállas villa erõsebb és merevebb így jobban átadja a terhelést a fejcsõnek de ez még nem kell h törést jelentsen
Írta 2005. november 05. - 20:22
a legjobb bele a supermonster
lehet, csak nincs értelme. a teló meg nem töri le a fejcsövet max a 2 méterrõl síkraugrálás, amire általában az ilyen konfigokat használják
lehet, csak nincs értelme. a teló meg nem töri le a fejcsövet max a 2 méterrõl síkraugrálás, amire általában az ilyen konfigokat használják
Írta 2005. november 05. - 20:14
Írta 2005. november 05. - 20:13
Hello, azt szeretném kérdezni hogy, egy merevseggû konába (shred, scrap) lehet-e duplavállas telót rakni, illetve nem töri-e le a fejcsövét.Elõre is köszi.
Írta 2005. november 05. - 19:18
KEzdõdik basszus kezdõdik!!! :mad: :mad:
HA állítható lenne a váll és rosszul állítottad volna be akkor igen, felcsúszna odáig a híd, de így?
Ha telósos villákból összeheggesztek egy vázat az jó nekem? :idiot:
HA állítható lenne a váll és rosszul állítottad volna be akkor igen, felcsúszna odáig a híd, de így?
Ha telósos villákból összeheggesztek egy vázat az jó nekem? :idiot:
Ride everywhere.
.
Írta 2005. november 05. - 19:16
nopara,azért ENNYIRE minden telógyártónál figyelnek még
(volt vmilyen visszahívás asszem Manitoutól is pont fékhíddal kapcs,de még régebben)
(volt vmilyen visszahívás asszem Manitoutól is pont fékhíddal kapcs,de még régebben)
Írta 2005. november 05. - 19:09
Bringámat Már láttad képen... meg a fogasnal..
Mert így külön ha csak a telót látom,
az az elsõ ami az eszembe jut hogy, úr istenem beleütõdik a vázba.
De ha nem, akkor nagyon királyos. köszi:P
Mert így külön ha csak a telót látom,
az az elsõ ami az eszembe jut hogy, úr istenem beleütõdik a vázba.
De ha nem, akkor nagyon királyos. köszi:P
Jani
Írta 2005. november 05. - 19:05
ha elöl van a híd,volt már olyan,h belevert a kormányba?
szóval nem.legalábbis nem tudok Lképzelni olyan vázat
esetleg vmi nagyon spéci outiváz?
szóval nem.legalábbis nem tudok Lképzelni olyan vázat
esetleg vmi nagyon spéci outiváz?