Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

A TPC+ -ról annyit,h a Doradokban is ez van asszem,el lehet képzelni,mennyire "rossz"...:)

Ezt inkább ne feszegessük, sajnos... :cry:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

nem a mozgásért húzták ám le..... csak részint.

baba! nem tom Te mit olvastál ;), de az túlzás, hogy le lett húzva.
a végsõ konklúzió az lett, hogy egy-két apró hibától eltekintve sokat kap az ember a pénzéért

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A TPC+ -ról annyit,h a Doradokban is ez van asszem,el lehet képzelni,mennyire "rossz"...:)
Nekem két iylen villám van és isteni a mozgásuk.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Mert a Probikeban néztem egy valszeg átalakított kingpint ami marhajól mozgott...

Azt a villát nyugodtan megveheted, személyesen én alakítottam át és olajat is cseréltem benne, azért olyan jó ;)
És menet közben is ugyanolyan jó, nemcsak a boltban nyomogatva. Csak a Bikkmakkban is említett air-assist nem mûködik (de az a többiben sem nagyon), de ha max 70kiló vagy, akkor nem is lesz rá szükség.

Kár, hogy csak rossz vélemény van róluk, akinek meg van csinálva az miért nem ír semmit róla???(kivéve bikmakk cikk)

Ez azért van, mert igazából szinte senki nem próbált ilyet, csak innen onnan hallották, hogy szar.
Azt mondják, hogy a Flow szarul mozog, úgyhogy a Kingpin is szarul kell, hogy mozogjon. Ez totál baromság, márcsak azért is, mert a csillapításrendszerük között ég és föld a különbség (Flow-fluidflow, Kingpin-TPC+)

Az való igaz, hogy igényességben nem közelíti meg pl a Shermanokat, vagy a Boxxert (kivéve race), de ez érdemben nem befolyásolja a mûködést és mi mást kaphatsz 80-ért, ami átütõs és 170-et mozog?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem a mozgásért húzták ám le..... csak részint.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
nem mondtam hogy jó villa, meg hogy megtudom állapítani, csak abból, hogy milyen. Azt írtam, hogy ahoz képest hogy nagyon lehúzták, egyáltalán nem volt szar a mozgása.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
boltban meg-huzogatott/nyomogatott fék és villa nem épp mérvadó, bár errõl úgylátom más a véleményünk

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
én boxxert akarok venni. csak mondtam amit mondtam. ennyi
Jól átvertetek... :-D
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mer:
1: nincs kingpinje.:D csak itt mindeki elhisz mindent. nagy megyek is és felavatom a sztábprimómat.
bár most egy világ dõlt össze mindenkiben
2: ha tetszik, vedd meg. anyni pénzbõl villát lehet venni. VILLÁT.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Dig kingpinje, már átalakított verzió, vagy gyári zsíros? Mert a Probikeban néztem egy valszeg átalakított kingpint ami marhajól mozgott...
Kár, hogy csak rossz vélemény van róluk, akinek meg van csinálva az miért nem ír semmit róla???(kivéve bikmakk cikk)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
de ne gányolj, szerzel a titánrugó mellöl gyári spacert felülre és jó is (bár azt írják hogy kapsz hozzá). olyan olcsó a titánrugó? inkább vedd ki az egyiket az sokkal nagyobb súlycsökkentés :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

szóval ha a felsõ távtartó helyett rövidebbet csináltatok, az alsó mûanyag központosító bigyóból meg lefaragok körben egy kicsit, akkor jó lesz?

van a felsõ távtartóknak vmi lényeges szerepe?

igen, és
nincs, csak sulycsökkentés.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
2002-es boxxerbe bele tudok gányolni 2005-ösbe való titánrugót?

itt a TFtuned shocks-nál azt írják:

Can I fit Titanium springs in 7" Boxxers & how much weight will I save?
You can fit the '05 8" Titanium springs to all models of 7" Boxxers with the aid of a new spacer kit & machining of the compression side spring perch (the 8" springs are 30mm longer & 2mm less internal diameter than 7"). If you order a set of Ti springs for your 7" Boxxer we will supply the spacer kit & machine your damper for free. Total weight saving is around 200 grams depending on which spring rate you are running.

szóval ha a felsõ távtartó helyett rövidebbet csináltatok, az alsó mûanyag központosító bigyóból meg lefaragok körben egy kicsit, akkor jó lesz?

van a felsõ távtartóknak vmi lényeges szerepe?
Autist Team:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
van egy Pike Team--em 80-ért, ha gondolod...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
modósít gomb, ha eszedbejut még valami..
használd az egészségünk megóvása érdekében.
köszönjük.

Feltöltött kép

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
De marzot miet? Dropp off ? Lehet, hogy gyûjtök inkább egy shermanre, vagy veszek egyet használtan.

...kösz
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts

Errõl beszélek. Legalább már nem duplavállas kell bele ;)
Szintén Marzó.

Lehet hogy elég egy szimplavállas, Vázat meg majd veszek késõbb( 1 éven belül nem hisnném hogy öszzejönne egy jó fr/dh váz.)utána meg majd max eladoma szimplavállast.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

tulajdonképpen ez a kérdés ezen a héten most hangzik el harmadszorra :) ennyiért pike, de most már megtudtuk hogy az se jó. szóval marzó

Errõl beszélek. Legalább már nem duplavállas kell bele ;)
Szintén Marzó.

Ride everywhere.

.

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts

latnat: 80 körül nem kapsz 150et mozgót max hasnyáltan.
pike ~83, valami serman kb bõven 100 felett, és ennyi
boxxi ride is ~130e....

A Ride az 82ezer körül van most az ebikén, vagy marzo(de milyen?)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
26,5-szer nézték meg egyben. De semmi. Állítólag OK, hogy a kis útegyentlenségeken is kottyan.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.