Kéne nekem egy kis segítség teló ügyben, de nem akarom ide is beírni ezért...
http://www.bikemag.h...=3873;start=450
légyszi, ha tudtok segíteni akkor...
Csá!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. September 06. - 11:43
vendég__*
Posted 2003. September 06. - 08:32
Posted 2003. September 05. - 21:22
Posted 2003. September 05. - 21:16
kisvajda is olyt gyurt regebben.
(tole vette meg zolle, de nem azt amelyiket meghajtotta)
http://www.freeweb.h...rsteam/telo.htm
(tole vette meg zolle, de nem azt amelyiket meghajtotta)
http://www.freeweb.h...rsteam/telo.htm
Posted 2003. September 05. - 20:49
Zolle forumtárs nyomja vele.
Amit hallottam tõle: a tömités kicsit gázas.
Ennyit tudtam segiteni
Amúgy nekem is lenni probléma
Nincs már telóm sem és vagy BoXxer Race vagy Marzo JrT.
BoXxer felé húz a szivem.... de azért meghallgatnák épkézláb érveket is
Amit hallottam tõle: a tömités kicsit gázas.
Ennyit tudtam segiteni
Amúgy nekem is lenni probléma
Nincs már telóm sem és vagy BoXxer Race vagy Marzo JrT.
BoXxer felé húz a szivem.... de azért meghallgatnák épkézláb érveket is
vendég__*
Posted 2003. September 05. - 20:31
egy 13 centis villa marathonra? háát, fura... maugy én is jókat hallottam róla, csak nem éppen nem szép.
Posted 2003. September 05. - 20:17
Ez a Suntour XC pro NS lenne?
Rave tesztelte, azt mondja, szépen tette a dolgát, de egy maraton lightosan küldve nem igazán mondható mérvadónak. Jól tuningolható. Ennyit hallottam róla.
Rave tesztelte, azt mondja, szépen tette a dolgát, de egy maraton lightosan küldve nem igazán mondható mérvadónak. Jól tuningolható. Ennyit hallottam róla.
vendég__*
Posted 2003. September 05. - 20:10
hát talán annyit, hogy nem lehet kapni amugy jó sokan használják, amennyiben az NS és a north shore ugyan az, de az a sejtésem hogy igen.
Posted 2003. September 05. - 19:19
Hi.
Mondjon már valaki valami infot a Suntour North Shore teleszkópról. Azt se tudom így kell-e leírni. A neten meg nem találok semmit sem róla.
Köszi.
Mondjon már valaki valami infot a Suntour North Shore teleszkópról. Azt se tudom így kell-e leírni. A neten meg nem találok semmit sem róla.
Köszi.
Posted 2003. September 05. - 18:53
es az sl minek a roviditese?!
figyelj barmivel lehet szinte mindent csinalni.
de!
nem mindegy meddig es miylen biztonsaggal.
mondjuk en k.rvara nem vagom milyen telot vettel mert nem erdekel annyira ez a dolog.
de szertem a rovidites beszel! ;-)
figyelj barmivel lehet szinte mindent csinalni.
de!
nem mindegy meddig es miylen biztonsaggal.
mondjuk en k.rvara nem vagom milyen telot vettel mert nem erdekel annyira ez a dolog.
de szertem a rovidites beszel! ;-)
Posted 2003. September 05. - 17:38
Ezért jó nekem ;D Az Omega AET villámmal is ugrálok, mert 47 kg vagyok, és ez nem nagyon árt neki, ha meg igen, akkor bumm... ;D
Posted 2003. September 05. - 17:04
Véleményem szerint a telók gyártója mindíg feltünteti vagy a honlapján vagy a használati és kezelési utasításban, hogy az adott telót mire gyártották. Ha másra használod, lelked rajta. Ha eltörted, mert a CC-re ajánlott telót DH-ra vitted, akkor ennyi. relkamáció a jóistennél, vagy még ott sem. Abból még nem volt baj, hogy egy SHERMANN-t elvittek túrázni, mert kiröhögi. Viszont ha egy T**co gazdaságosat viszel maratonozni, elmebeteg vagy. (hozzá teszem, hogy még túrázni sem vinném, de ez most lényegtelen.) A bringás boltokban egyelõre az a szemlélet, hogy eladni bármi áron minél többet, minél drágábban. A gari alól úgy is mentesül mert nem tudod bizonyítani a dolgot.
Bocikának csak annyit:
1,8 már nem is cc teló???????????
Bocikának csak annyit:
1,8 már nem is cc teló???????????
Posted 2003. September 05. - 16:42
Atyaég!
tamaskaa-nak igaza van, mert minden teló olyan amire használják. Vannak érdekes esetek, mert pl. vilagkupakon volt aki SID-del slalomozott... Hát ja.
Mondjuk én piszkosugrálós villának leginkább csak CrMo becsusszanós vennék (szerencsére a mesztelencsajos gyártó is rájött erre (most majd más törik nála)). Amúgy attól, hogy egy villa nem csak 63mm-ert moccan még lehet hobby (olcsójános) CC-re alkalmas, föleg összteleszkópos vázba.
Egy telónál nem csak az út számít, hanem hogy mit ken össze az olaj (vagy a zsír (ah, zsíroskenyér!!!)). Pl. Judyknál a müanyag elöfeszítésállító hajlamos az ember arcába ugrani nagyobb eröbehatásra... (nem írok smile-kat, mert már ittam ma, és amúgy is túl sokat mosolygok)
tamaskaa-nak igaza van, mert minden teló olyan amire használják. Vannak érdekes esetek, mert pl. vilagkupakon volt aki SID-del slalomozott... Hát ja.
Mondjuk én piszkosugrálós villának leginkább csak CrMo becsusszanós vennék (szerencsére a mesztelencsajos gyártó is rájött erre (most majd más törik nála)). Amúgy attól, hogy egy villa nem csak 63mm-ert moccan még lehet hobby (olcsójános) CC-re alkalmas, föleg összteleszkópos vázba.
Egy telónál nem csak az út számít, hanem hogy mit ken össze az olaj (vagy a zsír (ah, zsíroskenyér!!!)). Pl. Judyknál a müanyag elöfeszítésállító hajlamos az ember arcába ugrani nagyobb eröbehatásra... (nem írok smile-kat, mert már ittam ma, és amúgy is túl sokat mosolygok)
Posted 2003. September 05. - 16:25
vagy boxxert. Az cc teló. Minden cc teló. Vagyis minden teló olyan, amire használják. Az, hogy a katalógusba beleteszik, hogy a Black ds-re való, az nem jelenti azt, hogy az erdész lelõ, ha meglát vele túrázni a Bükkben...
Posted 2003. September 05. - 16:23
Posted 2003. September 05. - 15:44
Ne veszekedjetek, mert olyan szép idõ van, és különben is, vegyetek Stratost, mert az szép. ;D
Posted 2003. September 05. - 15:30
Má bocs ha ennyire prof vagy szerinted olyan villa ami 70-115-ig állítható 1.9 kg az cc?
szerintem simán mehet DS vagy DJ villának is.
de ha szerinted nem akkor maradjunk hobby villánál.
a haveromnak Marzo DJ-je van.
semmi különbség nincs a kettõ között.
vagy mondjuk a manitu B elite 100/120-as, ami 10 cm sem mozog ki és DS re írja a manitu katalogus?
akkor azok is CC-k.
szerintem egy cc villa az
1, levegõs
2, 1,5-1,6 kg körül van
pá
t
szerintem simán mehet DS vagy DJ villának is.
de ha szerinted nem akkor maradjunk hobby villánál.
a haveromnak Marzo DJ-je van.
semmi különbség nincs a kettõ között.
vagy mondjuk a manitu B elite 100/120-as, ami 10 cm sem mozog ki és DS re írja a manitu katalogus?
akkor azok is CC-k.
szerintem egy cc villa az
1, levegõs
2, 1,5-1,6 kg körül van
pá
t
Posted 2003. September 05. - 14:22
Posted 2003. September 05. - 13:59
Na csá !
Csak azér írok mer nagyon örülök az új telómnak!!!!
04 Judy sl.
nagyon féltem hogy jó lesz e, dekurva fasza nagyon jó!!
115 mm a megadott rugóút amibõl 100-at vonalzóval le lehet mérni negatív út nélkül!!
szerintem ez nem igazán cc villa
nem akarok senkit megbántani de a manitu six
az szerintem csak 75 kg-ig jó, meg nem igazán való másra mint hobby kerékpározásra.....
csákó
t
Csak azér írok mer nagyon örülök az új telómnak!!!!
04 Judy sl.
nagyon féltem hogy jó lesz e, de
115 mm a megadott rugóút amibõl 100-at vonalzóval le lehet mérni negatív út nélkül!!
szerintem ez nem igazán cc villa
nem akarok senkit megbántani de a manitu six
az szerintem csak 75 kg-ig jó, meg nem igazán való másra mint hobby kerékpározásra.....
csákó
t
vendég__*
Posted 2003. September 04. - 22:11
okés, akkor várok igen a súly alatt, a mozo tömegére céloztem, mely nem éppen piciny .. .