110 ropiért azonnal veszek....fox 36 :matrix:
1ébként a távszabályzós útállítás teccik a nixonban még mindig....
110 ropiért azonnal veszek....fox 36 :matrix:
ha már manitou, 1 kérdés..
átütõs Nixon super (TPC-s) vs Pike....ha esetleg mind vki mind 2-t próbálta.....(Beg,Lcs?)...gondolkodom egy cserén a coilerbe....most elég jó áron van a nixon....
RAUH-Welt
B E G R I F F
igen, azér is olyan bazi nehéz,
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
ha már manitou, 1 kérdés..
átütõs Nixon super (TPC-s) vs Pike....ha esetleg mind vki mind 2-t próbálta.....(Beg,Lcs?)...gondolkodom egy cserén a coilerbe....most elég jó áron van a nixon....
Lcs ! Atomnak is olyan a TPC-s szára a villának, hogy 2 bazi nagy rugó van benne ?!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
ja, nem Misihez kéne vinni, de amíg más nincs az országban, addig õ tud csinálni belõle villát.
Mer' egy állat vagyok !
az meg hogy tpc+.. nem is tudom miért van/volt/lesz nem egy dorado is Misinél.
talán mert olyan jó gyárilag...
Mer' egy állat vagyok !
Ezt inkább ne feszegessük, sajnos... :cry:
A TPC+ -ról annyit,h a Doradokban is ez van asszem,el lehet képzelni,mennyire "rossz"...
Nekem két iylen villám van és isteni a mozgásuk.
Ezt inkább ne feszegessük, sajnos... :cry: