Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kala: azért lehet hogy egy közel fél millás villába már nem libazsírt tesznek. egyébként szerinted az avid is dh fék szóval ... ;) mondjuk egy nem evil geniusos villánál elég szépen nyomja kifelé a mixet, úgyhogy az sem istencsászár minden esetben.

a kingpin nem lenne egy rossz villa, legalábbis a felépítését tekintve, csak a manitou elbaszta az elején a zsíros kenés/csökkentett rugóút/kopik a becsúszó kombóval. a lábat pl. bármikor elcserélném a boxxiéval.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
azért nem egészen
mióta az Atom-receptes kenést kipróbáltam Zednél ill. magamnál azóta mindig mosolyra görbül a szám mikor arról olvasok,h télen így vagy úgy beállnak a zsíros kenésû villák:D
tény,h nem a tepsi alját kell mosogatás elött áttolni a villába
de uez a helyzet a teló- v fékolajoknál is vmennyire...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
jut eszembe kakasnak megint szétment:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
zsír zsír...:)
raceból csak a 2005ös a ragadós feszülõs....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Kb. igen.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

na akkor emlékezzünk vissza arra mikor kintmaradt a verda tetején sladmingban és reggel nem lehetett összenyomni :) bár ez még mindíg nem a tpc hibája, hanem a zsíros kenésé

dzsízösz,mivel volt az kenve,libazsírral?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
sztem talán ez volt a legjobb Jnr

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
2003...

http://www.marzocchi...&IDOggetto=2446
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Persze hogy van atutos Junior. Ki mondta hogy nincs?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts

azér egy Boxxi 80-ért elég kockázatos (nem a fos race), én is vettem olyat, nem kevés baja volt.

en 85ert vettem egy boxxi racet nyar elejen es igen jo allapotban volt, es sokkal szebben mozog mint barmelyik masik race amit nyomogattam...

csak hogy ne fikazzuk allandoan a race villakat...jok azok. :no:

egyebkent meg en ugy tudom letezik atutos junior. lehet nem a 2004-2005 de mintha lattam volna valamikor.
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ma sikerült - életemben elõször - lekoppantani a telót, és mindjárt kétszer is, hogy ne aprózzam el a dolgot. Pike SL 100mm-en. Ki is húztam a következõ körben 120mm-re, mert ez azért nem állapot. Elötte meg sikerült teljes testsúllyal visszaesnem a nyeregre, ami olyat roppant, hogy azt hittem, széttört. A pálya végén kiderült, hogy csak vertikálisan mozdult el a nyeregcsõ fején.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Ha a juniorT átütõs lenne.....
(szívem szerint marzo lenne, drop off vagy ha van, átütõs juniorT/superT de mivel az utóbbiak nincsenek, az elõbbi is ritkán ezért valszeg boxxi lesz.)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

mondjuk használt régi boxxit? ami azért fényévekkel jobb mint a kingpin

azér egy Boxxi 80-ért elég kockázatos (nem a fos race), én is vettem olyat, nem kevés baja volt.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

na akkor emlékezzünk vissza arra mikor kintmaradt a verda tetején sladmingban és reggel nem lehetett összenyomni :) bár ez még mindíg nem a tpc hibája, hanem a zsíros kenésé

A mostani villámról ne beszéljünk az nagyon el van szabva, az elõzõ Dóri teljesen jó volt hóban, Primo kapitány is tanusíthatja !! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Manitou IT:
Inkább kisebb súlyúaknak ajánlanám, különben a legkisebb pöckölésre is teljesen összecsuklik. Nehéz szabályozni menet közben.
Visszaállítani meg csak akkor tudod, ha egy kicsit legalább tudsz egykerekezni :) Vagy megállva a hegytetõn.

A levegõs Nixon mozgása nekem nagyon bejött. De ez is erõsen súlyfüggõ, a 70 kilóm alá minden villába kisebb nyomás kell, így ugyanolyan jól mozognak alattam mint a rugósok.
Sõt nem kell rohangálnom puha rugó után. Meggyõzõdésem hogy
sokan nem a súlyuknak megfelelõ rugóval bringáznak...

köszi....mondjuk 85-88 a versenysúly....még alszom rá párat....aztán lehet egy levegõs pike kerül a mostani helyére...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Manitou IT:
Inkább kisebb súlyúaknak ajánlanám, különben a legkisebb pöckölésre is teljesen összecsuklik. Nehéz szabályozni menet közben.
Visszaállítani meg csak akkor tudod, ha egy kicsit legalább tudsz egykerekezni :) Vagy megállva a hegytetõn.

A levegõs Nixon mozgása nekem nagyon bejött. De ez is erõsen súlyfüggõ, a 70 kilóm alá minden villába kisebb nyomás kell, így ugyanolyan jól mozognak alattam mint a rugósok.
Sõt nem kell rohangálnom puha rugó után. Meggyõzõdésem hogy
sokan nem a súlyuknak megfelelõ rugóval bringáznak...
Like a rock...

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts

mondjuk használt régi boxxit? ami azért fényévekkel jobb mint a kingpin (leszámítva az általad tuningoltat ;))

Junior-T is pl.
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

és mi mást kaphatsz 80-ért, ami átütõs és 170-et mozog?

mondjuk használt régi boxxit? ami azért fényévekkel jobb mint a kingpin (leszámítva az általad tuningoltat ;))

Természetesen nem mondom azt, hogy nem érzõdik a hideg rajta de a beállástól messze van.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

annyiert enis :D

nixon IT: jaja, biztos nem rossz az, de azert probalj ki egyet elotte, mert akarmennyire is akarjak, egyelore meg nem ugyanolyan erzesre a levegos villa mint a rugos.

hát ez az.....
bár a foxim (float rl) q. jól mozog....
na majd meglátjuk....próbálni meg maximum megnyomkodni tudom a boltban...dehát az nem az igazi...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

110 ropiért azonnal veszek....:)
1ébként a távszabályzós útállítás teccik a nixonban még mindig....

annyiert enis :D

nixon IT: jaja, biztos nem rossz az, de azert probalj ki egyet elotte, mert akarmennyire is akarjak, egyelore meg nem ugyanolyan erzesre a levegos villa mint a rugos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F